Το έτος 2021, είναι χρονιά νέων γνωριμιών που υπόσχονται διάρκεια αλλά και εξέλιξη. Αποφύγετε μόνο τις εξιδανικεύσεις. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους.

Η παρουσία του Κρόνου και Δία στον Υδροχόο από τα τέλη του 2020, θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή για την ερωτική σας ζωή.

Αρχικά ο Κρόνος από τον Υδροχόο υπόσχεται να σας βγάλει από την αφάνεια και να αποκτήσετε αίγλη, έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα να κάνετε νέες αξιόλογες γνωριμίες, ενώ ο Δίας θα σας βοηθήσει να νικήσετε απαισιόδοξες σκέψεις και να βελτιωθεί αρκετά ο τρόπος επικοινωνίας με το περιβάλλον σας. Πιθανόν γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο. Επίσης, η παραμονή του Ουρανού στον Ταύρο φέρνει αλλαγές στον τρόπο που εργάζεστε, με αποτέλεσμα η αστάθεια που βιώνετε να επηρεάζει αρκετά την αισθηματική σας κατάσταση. Αναμένονται εμπόδια και παρεξηγήσεις. (κυρίως όταν ο Κρόνος θα σχηματίσει το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 17/2/21 και επηρεάζει το α΄δεκαήμερο, ενώ στις 15/6 και στις 24/12/21 θα επηρεάσει το β΄δεκαήμερο). Επιπρόσθετα, ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες θα θολώνει αρκετά το τοπίο, καθώς νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι και κάποιοι από εσάς θα εμπλακείτε σε παράνομες σχέσεις. (κυρίως επηρεάζει τέλος β’ δεκαημέρου και το γ΄δεκαήμερο). Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα μεταμορφώνει τον ηθικό σας κώδικα, πολλές φορές θα υποκύψετε σε επιθυμίες και να γίνουν μοιραία λάθη. (επηρεάζεται το γ΄δεκαήμερο).

Τέλος, η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στις 13/5/21 θα σας κάνει πιο ρομαντικούς, τρυφερούς και θα έρθετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Συζητήσεις γύρω από γάμο και επισημοποίηση σχέσεων. Επίσης η αναδρομή του Δία, από τις 20/6/21, στον Ιχθύ θα δώσει το χρόνο να προετοιμαστείτε για το μεγάλο βήμα, ενώ στις 28/7/21 που θα επιστρέψει στον Υδροχόο θα προσπαθήσετε να βρείτε η θα δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για μια νέα σχέση. Η ορθή τέλος πορεία του Δία από τις 18/10/21 στον Υδροχόο θα σας βάλει σε τροχιά νέων εξελίξεων όπου το παλιό δεν θα έχει θέση στη ζωή σας. Η καθημερινότητα σας κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. (Η πορεία του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τους γεννημένους αρχές α΄δεκαημέρου.

Σημαντικές μέρες για την ερωτική σας ζωή είναι :

Από τις 9/5 έως τις 2/6/21 η Αφροδίτη θα είναι στους Διδύμους και δέχεστε πληθώρα ρομαντικές προτάσεις που θα σας ξεσηκώσουν. Πιθανόν να συζητήσετε για επισημοποίηση της υπάρχουσας σχέση σας. Ελλείψεις και εξιδανικεύσεις που μεγεθύνονται με την παρουσία του Ποσειδώνα.

Από τις 27/6 έως τις 22/7/21 η Αφροδίτη θα είναι στον Λέοντα και θα ευνοήσει την ερωτική σας ζωή, κυρίως εάν ταξιδεύετε ή έρχεστε σε επαφή με άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό ή σε άλλη πόλη. Σχέση από απόσταση η με ιδιαιτερότητα.

Στις 12/7/21 η σύνοδος Αφροδίτη, Άρη στον Λέοντα, θα τονώσει την ερωτική σας ζωή, πιθανόν επανασύνδεση ή νέα γνωριμία. Ζήστε το όνειρο.

Από τις 7/10 έως τις 5/11/21 η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σας και αυτό αυτόματα βελτιώνει τη διάθεση σας και είστε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωρίμιες. Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο να προχωρήσει μια ήδη υπάρχουσα κατάσταση που πιθανόν να είχε κολλήσει το προηγούμενο διάστημα.

Προσοχή σε ερωτικά ατυχήματα, όταν ο Άρης θα κινείται στην Παρθένο, από τις 29/7 έως τις 15/9/21, όπου και η εμπλοκή του Ποσειδώνα θα μπερδεύει την κρίση σας.

Ανάδρομοι πλανήτες μέσα στο 2021.

  • Από τις 30/1 έως 21/2/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα οδηγήσει σε ερωτικές επιστροφές και επαναξιολογείτε καταστάσεις του παρελθόντος. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 26η έως την 11η μοίρα )
  • Από τις 30/5 έως 22/6/21, ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους, μπερδεύει την κρίση σας και τα μπερδέματα συνεχίζονται. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 24η έως την 16η μοίρα )
  • Από τις 27/9 έως 18/10/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό δίνει χρόνο για να επαναξιολογήσετε ότι σας κρατάει δέσμιο σε ένα ανούσιο παρελθόν. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο από την 25η έως την 10η μοίρα). .
  • Στις 19/12/21, ξεκινάει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και φέρνει επιστροφές όπου και πρέπει να αποφύγετε το ρίσκο να πληγωθείτε, καθώς τη συνοδεύει επικίνδυνα ο Πλούτωνας. (Επηρεάζεται κυρίως το γ δεκαήμερο).

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα σας, Διδύμου-Τοξότη, και όλα αλλάζουν, νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και το παρελθόν αποχωρεί. Πλήρης αναγγέννηση.

  • 26/5/21- Ολική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5ο 25΄ του Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο, &

  • 10/6/21 – Ηλιακή έκλειψη, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19ο 47΄ στο ζώδιο σας, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο.

  • 4/12/21 – Ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 12ο 22΄ Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο.

β) στον άξονα Ταύρου, Σκορπιού και γίνονται αποκαλύψεις που ίσως πονάνε αλλά πρέπει να γνωρίζετε την αλήθεια. Προσοχή μην εκτεθείτε.

  • 19/11/21 – Μερική Σεληνιακή Έκλειψη -Πανσέληνος, στην 27ο 14΄ του Ταύρου και επηρεάζονται οι γεννημένοι στο γ’ δεκαήμερο.

Στις 19/12/21 με την Πανσέληνο στους Διδύμους, πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία και να κάνετε γερά ξεκαθαρίσματα, για να αποφύγετε τα μοιραία λάθη. Επηρεάζεται κυρίως το γ δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα .

Καλή χρονιά!

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/