Το έτος 2021, είναι χρονιά που ικανοποιεί τις επιθυμίες σας και διαμορφώνει μια νέα πραγματικότητα, βέβαια μέσα από αναθεώρηση και οδηγείστε σε νέες επιλογές. Αγαπήστε πρώτα τον εαυτό σας.

Η παρουσία του Κρόνου και Δία στον Υδροχόο από τα τέλη του 2020, θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή για την προσωπική σας ζωή.

Αρχικά ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα σας στριμώξει, γιατί συγκρούεστε με τα πιστεύω σας και ίσως οι εξωτερικές συνθήκες της ζωής σας απαιτούν να βγείτε από μια πολύχρονη σχέση και αυτό πονάει. Ευτυχώς ο Δίας από το ίδιο ζώδιο, θα γεμίζει το χρόνο σας με πολλές ώρες δουλειάς που θα αποφέρουν όμως κέρδη και θα επουλώνετε γρήγορα τα πιθανά ψυχολογικά τραύματα. Επίσης η παραμονή του Ουρανού στον Ταύρο δίνει αντισυμβατικές ερωτικές καταστάσεις που δεν υπόσχονται διάρκεια, αλλά σας ιντριγκάρουν και συγχρόνως αλλάζουν το μέσα σας. (κυρίως όταν ο Κρόνος θα σχηματίσει το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 17/2/21 και επηρεάζει το α΄δεκαήμερο, ενώ στις 15/6 και στις 24/12/21 θα επηρεάσει το β΄δεκαήμερο). Ο Πλούτωνας απαιτεί την μεταμόρφωση σας και είναι κάτι που επιθυμείτε να δείτε και εσείς, καθώς δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με καταστάσεις γλυκανάλατες και όχι του γούστου σας. Σχέση με πρόσωπο κύρους, έντονο πάθος. (επηρεάζεται κυρίως το γ δεκαήμερο).

Η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στις 13/5/21 θα σας δώσει και την ευκαιρία να κάνετε μικρά ταξιδάκια, που ίσως σχετίζονται με την νέα σας απασχόληση, και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να φλερτάρετε. Ωστόσο η αναδρομή του Δία από τις 20/6/21 θα βάλει φρένο σε επιπόλαια φλερτ, ενώ στις 28/7/21 με την επιστροφή του Δία στον Υδροχόο θα θελήσετε να μπείτε σε μια κατάσταση που εκφράζει τα θέλω σας αλλά έχει και μια προοπτική. Ωστόσο, Η ορθή πορεία του Δία από τις 18/10/21 θα βοηθήσει στο να διατηρήσετε μια υπάρχουσα σχέση ή να μιλήσετε για εξέλιξη, εφόσον βέβαια τηρούνται οι προϋποθέσεις και από τις δύο μεριές.

(Η πορεία του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τους γεννημένους αρχές α΄δεκαήμερο.)

Σημαντικές μέρες για την ερωτική σας ζωή είναι :

Από τις 8/1 έως τις 1/2/21, η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σας και έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε ανοιχτά για τα θέλω σας αλλά και να βοηθηθείτε ψυχολογικά, όταν τα πράγματα ζορίζουν. Βελτιωμένη εμφάνιση, φλερτ.

Από τις 14/4 έως τις 9/5/21 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου σας κάνει δεκτικούς σε νέα ερωτικά σκιρτήματα, όπου το διαφορετικό σας ιντριγκάρει. Πιθανόν γνωριμία με νεότερο άτομο.

Από τις 2/6 έως τις 27/6/21 η Αφροδίτη απο το ζώδιο του Καρκίνου σας εμπνέει για να μιλήσετε ανοιχτά για τα συναισθήματα σας, να μιλήσετε για δέσμευση και να νιώσετε πιο ασφαλής. Επιζητάτε την σιγουριά.

Η σύνοδος Αφροδίτη, Άρη στον Λέοντα γύρω στις 12 Ιουλίου 2021, θα ενδυναμώσει την σεξουαλική σας ζωή, πιθανόν παρασύρεστε από τις επιθυμίες σας.

Από τις 5/11 έως τις 19/12/21, η Αφροδίτη από το ζώδιο σας οδηγεί σε νέες κατακτήσεις και γνωριμίες που υπόσχονται την εξέλιξη και σας αναστατώνουν επικίνδυνα. Υπάρχει ανταπόκριση.

Ανάδρομοι πλανήτες μέσα στο 2021.

  • Από τις 30/1 έως 21/2/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα δώσει χρόνο για να αξιολογήσετε σχέσεις και φυσικά να πάρετε την ευθύνη των πράξεων σας, για λανθασμένες επιλογές που σας είχαν ζημιώσει ψυχολογικά. Επιστροφές, ερωτικές επανασυνδέσεις. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 26η έως την 11η μοίρα).
  • Από τις 30/5 έως 22/6/21, ο Ερμής ανάδρομος στους Δίδυμους σας αποσυντονίζει, καθώς η καθημερινότητα σας, κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις που θα σας ξεσηκώσουν και νιώθετε να απομακρύνεστε από μια σταθερή κατάσταση. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 24η έως την 16η μοίρα ).
  • Από τις 27/9 έως 18/10/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό θα σας προβληματίσει γιατί νιώθετε πως χάνετε τον εαυτό σας μέσα από την επαφή σας με άτομο που εξουσιάζει την καρδιά σας. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο από την 25η έως την 10η μοίρα).
  • Στις 19/12/21 ξεκινάει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο σας, και έχετε το χρόνο να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας, καθώς το παρελθόν σας επιστρέφει με τη διάθεση να σας παραδοθεί άνευ όρων. Ο Πλούτωνας μιλάει για επικίνδυνα πάθη.

 

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, όπου η ψυχολογία σας επηρεάζεται κυρίως από το εξωτερικό περιβάλλον και δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

  • 26/5/21- Ολική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5ο 25΄ Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α΄ δεκαήμερο,
  • 10/6/21 – Ηλιακή έκλειψη, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19ο 47΄ Διδύμων, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο
  • 4/12/21 – Ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 12ο 22΄ Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο.

β) στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και έχετε τη δυνατότητα μέσα από την επαφή σας με ένα νέο κύκλο ατόμων να αλλάξετε την φιλοσοφία σας, να νικήσετε τον αρνητισμό και να προχωρήσετε προς επιλογές που θα ελαφρύνουν τη ζωή σας.

  • 19/11/21 – Μερική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος στις 27ο 14΄ Ταύρου, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο γ΄δεκαήμερο.

Στις 13 Ιανουαρίου 2021 με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας θα πρέπει να αποκοπείτε από δυσλειτουργικά μοτίβα συνύπαρξης και να προσπεράσετε επιλογές και άτομα που σας καταδυναστεύουν. Επηρεάζεται το γ΄δεκαήμερο γύρω από την 23η μοίρα.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/