Το έτος 2021, είναι χρονιά αναδόμησης και ανανέωσης της προσωπικής σας κατάστασης και παρά τα δυνατά τραντάγματα θα καταφέρετε να ορθοποδήσετε. Μιλήστε ανοιχτά για δέσμευση.

Η παρουσία του Κρόνου και Δία στο ζώδιο σας από τα τέλη του 2020, θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή για την ερωτική σας ζωή.

Αρχικά ο Κρόνος από το ζώδιο σας είναι καλός οιωνός, γιατί θα μπορέσετε να οργανώσετε τη ζωή σας, έτσι ώστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να μην πελαγοδρομείτε. Επιπλέον με τον Δία στο ζώδιο σας έχετε χείρα βοηθείας για να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις και να αποφεύγετε τους σκοπέλους. Βέβαια δεν θα λείψουν οι ξαφνικές ανατροπές που οδηγούν σε ρήξεις και ακόμα και εάν χάσετε τον έλεγχο, μπορείτε να βρείτε λύσεις και να ορθοποδήσετε. (κυρίως όταν ο Κρόνος θα σχηματίσει το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 17/2/21 και επηρεάζει το α΄δεκαήμερο, ενώ στις 15/6/21 και στις 24/12/21 θα επηρεάσει το β΄δεκαήμερο). Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σας μεταμορφώνει μέσα από αναγκαστικούς χωρισμούς. (επηρεάζεται το γ΄δεκαήμερο).

Επίσης, η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στις 13/5/21 θα σας δώσει μια οικονομική βοήθεια, έτσι ώστε να απαλλαγείτε από άγχη και να μπορέσετε να αναβαθμίσετε την ερωτική σας κατάσταση. Επίσης η αναδρομή του Δία από τις 20/6/21 στον Ιχθύ σας κάνει να αναζητάτε την υλική και ηθική στήριξη μέσα στις σχέσεις σας, ενώ στις 28/7/21 που θα επιστρέψει στο ζώδιο σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε πιθανά εσωτερικά σκαμπανεβάσματα και να βρείτε νέους τρόπους ανάκτησης της αυτοπεποίθησης σας. Η ορθή τέλος πορεία του Δία από τις 18/10/21 στο ζώδιο σας θα σας βάλει σε τροχιά ταχύτατης εξέλιξης, όπου πιθανόν να αποφασίσετε να μπείτε σε μια νέα κατάσταση με προοπτική τη δέσμευση. Σχέση με άτομο γενναιόδωρο, δοτικό που σας στηρίζει.

(Η πορεία του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τους γεννημένους αρχές α΄δεκαήμερο).

Σημαντικές μέρες για την ερωτική σας ζωή είναι :

Από τις 1/2 έως τις 25/2/21 η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σας και έτσι θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της περιόδου με πιο ανεβασμένη διάθεση. Δεν αποκλείονται σχέσεις από απόσταση και ξαφνικές επανασυνδέσεις.

Από τις 9/5 έως τις 2/6/21 η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί την ερωτική σας ζωή και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας. Σχέση με νεότερο άτομο. Γνωριμία σε χώρο ψυχαγωγίας.

Από τις 27/6 έως τις 22/7/21 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα φέρνει μοιραίες συναντήσεις και θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας.

Η σύνοδος Αφροδίτη, Άρη γύρω στις 12/7/21 στον Λέοντα, αναγεννά την ερωτική σας ζωή, ζητήστε και θα λάβετε.

Προσοχή σε ερωτικά ατυχήματα, όταν ο Άρης θα κινείται στους Διδύμους από τις 4/3 έως τις 23/4, και προσπαθείστε να συγκρατήσετε την ορμή σας. Παρακινδυνευμένες επιλογές.

Ανάδρομοι πλανήτες μέσα στο 2021.

  • Από τις 30/1 έως 21/2/21, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σας θα σας οδηγήσει πίσω, σε μια παρελθοντική κατάσταση και πρέπει να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματα σας, πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 26η έως την 11η μοίρα )

  • Από τις 30/5 έως 22/6/21, ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους σας κάνει πιο απρόσεχτους στις ερωτικές σας επιλογές και πιθανόν να μπείτε σε μια μπερδεμένη κατάσταση. Επανασυνδέσεις που υπόσχονται να σας ξεμυαλίσουν. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 24η έως την 16η μοίρα )

  • Από τις 27/9 έως 18/10/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό οδηγεί σε επανασύνδεση με άτομα που πιθανόν να σας χωρίζει μια απόσταση, ωστόσο η προοπτική της επανασύνδεσης δεν αποκλείεται. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο από την 25η έως την 10η μοίρα).

  • Στις 19/12/21 ξεκινάει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερω και φέρνει επιστροφές που βάζουν διλήμματα, καθώς εμπλέκεστε σε μυστικές και ίσως παράνομες καταστάσεις. Ωστόσο, ευνοούνται σχέσεις με ψυχικό δέσιμο. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο).

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, και απομακρύνεστε από δυσλειτουργικά μοτίβα συνύπαρξης που μέχρι τώρα καθόριζαν την προσωπική σας κατάσταση. Πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι.

  • 26/5/21- Ολική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5ο 25΄ Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α΄ δεκαήμερο,

  • 10/6/21 – Ηλιακή έκλειψη, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19ο 47΄ Διδύμων, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο &

  • 4/12/21 – Ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 12ο 22΄ Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο.

β) στον άξονα σας, Ταύρου, Σκορπιού, όπου δεν αποκλείονται εντάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις. Ξαφνικοί χωρισμοί αλλά και συναισθηματική χειραγώγηση.

  • 19/11/21 – Μερική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος στις 27ο 14΄ Ταύρου, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο γ΄δεκαήμερο.

Στις 11 Φεβρουαρίου 2021 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, θα φέρει μια δύσκολη περίοδος, όπου θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν την μετέπειτα ερωτική σας κατάσταση. (Επηρεάζεται κυρίως το γ΄ δεκαήμερο, γύρω από την 21η μοίρα).

Καλή χρονιά!

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/