Το έτος 2021, είναι χρονιά που σας βάζει δύσκολα διαγωνίσματα, καθώς θα πρέπει να γίνουν θυσίες που πονάνε. Ωστόσο θα ζήσετε διαστήματα ανέλπιστης ευτυχίας.

Η παρουσία του Κρόνου και Δία στον Υδροχόο από τα τέλη του 2020, θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή για την ερωτική σας ζωή.

Αρχικά ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα σας πιέσει να τα βρείτε με τον εαυτό σας και μάλιστα θα πρέπει να κάνετε κάποιες θυσίες για να βρεθείτε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Περιόδους μοναξιάς και απομόνωσης αναμένονται. Όμως, ο Δίας από το ίδιο ζώδιο θα σας βοηθήσει να πιστέψετε σε έναν έρωτα μοναδικό και παρά τις εξωτερικές συνθήκες θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις Επίσης, η παραμονή του Ουρανού στον Ταύρο αλλάζει την καθημερινότητα σας και πιθανόν η μετακόμιση σε μια άλλη πόλη θα συμβάλλει στο να αλλάξετε τον κύκλο σας και να γίνουν νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αναμένονται αλλαγές που σας σοκάρουν. (κυρίως όταν ο Κρόνος θα σχηματίσει το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 17/2/21 και επηρεάζει το α΄δεκαήμερο, ενώ στις 15/6 και στις 24/12/21 θα επηρεάσει το β΄δεκαήμερο). Επιπρόσθετα, ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σας θολώνει αρκετά την κρίση σας, ωστόσο ο έρωτας είναι πάντα τυφλός και το συνειδητοποιείτε αυτό, θέλοντας και μη. (κυρίως επηρεάζει τέλος β’ δεκαημέρου και το γ΄δεκαήμερο). Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μεταμορφώνει την εικόνα σας προς τα έξω, δεν φοβάστε να δείξετε αυτό που αληθινά είστε.

Τέλος, η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας στις 13/5/21 χαρίζει εύνοια, τύχη, αλλά και την προοπτική ενός γάμου που θα αλλάξει σημαντικά το σκηνικό της προσωπικής σας κατάστασης. Επίσης η αναδρομή του Δία, από τις 20/6/21, στο ζώδιο σας θα δώσει το χρόνο για να προετοιμαστείτε για ότι θέλετε να πετύχετε, ενώ στις 28/7/21 που θα επιστρέψει στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει στο να λυθούν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Η ορθή τέλος πορεία του Δία από τις 18/10/21 στον Υδροχόο ευνοεί την ταχεία εξέλιξη μιας σημαντικής σχέσης και παρά την επικινδυνότητα της κατάστασης , εσείς θα νιώθετε πως έχετε κατακτήσει το σύμπαν.

(Η πορεία του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τους γεννημένους αρχές α΄δεκαημέρου. )

Σημαντικές μέρες για την ερωτική σας ζωή είναι :

Από τις 25/2 έως τις 21/3/21 η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σας και δέχεστε πληθώρα ρομαντικές προτάσεις αλλά και ένα όνειρο σας θα γίνει πραγματικότητα. Εξιδανίκευση και ρομαντισμός οδηγούν ναι ειπωθούν λόγια πίστης.

Από τις 2/6/21 έως τις 27/6/21 η Αφροδίτη θα είναι στον Καρκίνο και θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Γνωριμία σε χώρο ψυχαγωγίας.

Στις 12/7/21 η σύνοδος Αφροδίτη, Άρη στον Λέοντα, ευνοεί γνωριμίες μέσα στον εργασιακό χώρο αλλά χρειάζεται προσοχή για να μην εκτεθείτε.

Από τις 22/7 έως τις 16/8/21 η Αφροδίτη θα είναι στην Παρθένο δίνοντας σας την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αλλά και να δεχτείτε ευχάριστες εξομολογήσεις. Ακραίος ερωτισμός.

Προσοχή σε ερωτικά ατυχήματα, όταν ο Άρης θα κινείται στον Καρκίνο από τις 23/4 έως τις 11/6/21, καθώς η έντονη ερωτική σας διάθεση μπορεί να οδηγήσει σε λανθάσμενες επιλογές. Τάση για απιστία.

Ανάδρομοι πλανήτες μέσα στο 2021.

  • Από τις 30/1 έως 21/2/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα οδηγήσει σε ερωτικές επιστροφές και επαναξιολογείτε καταστάσεις του παρελθόντος και κρυφές σχέσεις. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 26η έως την 11η μοίρα )

  • Από τις 30/5 έως 22/6/21, ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους, μπερδεύει την κρίση σας με αποτέλεσμα να κλονιστεί η εμπιστοσύνη που έχετε στο ταίρι σας. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 24η έως την 16η μοίρα )

  • Από τις 27/9 έως 18/10/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό δίνει χρόνο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να ξεκολλήσετε από φόβους που δεν βοηθάνε στην εξέλιξη σας. Έντονη Σεξουαλική δραστηριότητα. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο από την 25η έως την 10η μοίρα). .

  • Στις 19/12/21, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω οδηγεί σε θετικές επανασυνδέσεις και ξεχωρίζεται σιγά σιγά την ήρα από το στάρι. Επηρεάζεται κυρίως το γ δεκαήμερο.

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Διδύμου-Τοξότη, και έντονα διεκδικείτε την εξέλιξη μιας υπάρχουσας σχέσης. Επιθυμείτε να ζήσετε τα συναισθήματά σας και ακυρώνετε το παρελθόν και τις αποφάσεις σας.

  • 26/5/21- Ολική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5ο 25΄ του Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο, &

  • 10/6/21 – Ηλιακή έκλειψη, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19ο 47΄ στο ζώδιο σας, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο.

  • 4/12/21 – Ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 12ο 16΄Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο.

β) στον άξονα Ταύρου, Σκορπιού, όπου και αλλάζει η καθημερινότητα σας και πιθανόν ο χώρος εργασίας σας με αποτέλεσμα να βρεθείτε κοντά ή να απομακρυνθείτε από το άτομο που σας ενδιαφέρει.

  • 19/11/21 – Μερική Σεληνιακή Έκλειψη -Πανσέληνος, στην 27ο 14΄ του Ταύρου και επηρεάζονται οι γεννημένοι στο γ’ δεκαήμερο.

Στις 21/9/21 με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας, αποχαιρετάτε τελείως μια ψυχοφθόρα κατάσταση, θέλοντας να κάνετε ένα βήμα εμπρός, να απελευθερωθείτε. Νέα σχέση. Επηρεάζεται κυρίως το γ δεκαήμερο γύρω από την 28η μοίρα .

Καλή χρονιά!

Καλή χρονιά!

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/