Μην προσπαθήσεις να γλιτώσεις με ψεύτικες ουσίες και παραπλανήσεις τον εαυτό σου , γιατί έτσι δεν θα καταφέρεις να περπατήσεις το δρόμο του πεπρωμένου, που δοκιμάζει τις αντοχές σου , γιατί τελικά θέλει να σε ανταμείψει.

16/9/2014

Με την «επίθεση» του Πλούτωνα συναντήθηκες με τις υπόγειες δυνάμεις που βρίσκονται καλά φυλαγμένες, έτσι ώστε να τις αναγνωρίσεις, και τελικά να συμφιλιωθείς με ότι σε φοβίζει και δοκιμάζει τις αντοχές σου.

Εκεί όμως, μπροστά στο Κουτί της Πανδώρας ένιωσες τρόμο και απόγνωση για ότι έχεις δημιουργήσει,  μετά την επιστροφή του Βόρειου Δεσμού, και σίγουρα οι αποκαλύψεις τρομάζουν εσένα και τους γύρω σου..

Θυμίζω, ότι γύρω στα 35-36, ξύπνησες από τον ύπνο που επιβάλλει το σύστημα και άρχισες να πειραματίζεσαι με τον εαυτό σου για να μάθεις τελικά το «πραγματικό» του όνομα.

Σύντομα συναντάς τον Πλούτωνα που τετραγωνίζει τον γενέθλιο σου Πλούτωνα και μοιάζει να ζεις στον Κάτω Κόσμο και όχι στη Γη.

Βέβαια όλο αυτό το διάστημα 3 με 4 χρόνια, μέχρι τα 40 να υπολογίζεις, έχεις μαζέψει αρκετές εμπειρίες με λάθη που φαίνονται να αγγίζουν μοιραία την εξέλιξη σου ..Εγκλωβισμένος/η σε προσωπικό αδιέξοδο , σε έχουν ζώσει πραγματικά  τα «μαύρα φίδια» και μοιάζει ότι όλα έχουν πια τελειώσει..

Και το δράμα συνεχίζεται μέχρι να εμφανιστεί  (δήθεν) ο φύλακας άγγελος σου , ο Ποσειδώνας που θα σου υποσχεθεί το όνειρο και το παραμύθι με το αίσιο τέλος. .

Μην χαλαρώνεις καθώς ο Ποσειδώνας είναι κύρια ο πλανήτης της εξαπάτησης και δύσκολα κρατά το λόγο του , όχι γιατί είναι ψεύτης , απλά βλέπει τα πάντα με τα δικά του ροζ υπέροχα γυαλάκια..

Όταν ο Ποσειδώνας τετραγωνίζει τον γενέθλιο σου Ποσειδώνα, νιώθεις την ανάγκη να  επενδύσεις σε μια προσωπική σχέση και να φτιάξεις μια τέλεια ιστορία αγάπης.

Το συναίσθημα γίνεται βαθύ και πιθανόν , όλα να ξεκινούν ωραία και να μπαίνεις πάλι δυναμικά στο παιχνίδι της ζωής , γιατί τελικά ο έρωτας έχει υπέροχη γεύση! Αρχίζεις να χαμογελάς, να ονειρεύεσαι και λυπάμαι που θα στο πω ωμά, να παραμυθιάζεσαι..

Εύκολα λοιπόν το όνειρο θα γίνει εφιάλτης και ενώ περπατούσες σε ολάνθιστο κήπο , βρίσκεσαι «ματωμένος/η» από αγκάθια που βρέθηκαν τυχαία στον δρόμο σου .

Η ψυχή πραγματικά αγωνιά αυτήν την περίοδο να γεμίσει από αγάπη  και εδώ φαίνεται ότι όλα συνηγορούν ίσως και να μην γίνει ποτέ αυτό..

Υπάρχει η περίπτωση να είσαι σε σχέση ιδανική και να χαλάσει ή να κυνηγάς το πρόσωπο –φάντασμα γιατί νομίζεις ότι μόνο αυτός/η υπάρχει για σένα. Επίσης καθόλου απίθανο να βρεθείς μπλεγμένος/η σε οικονομικά «σκάνδαλα» και να μείνεις «χωρίς ρούχα» και με πολλές απορίες.

Μην προσπαθήσεις να γλιτώσεις με ψεύτικες ουσίες και παραπλανήσεις τον εαυτό σου , γιατί έτσι δεν θα καταφέρεις να περπατήσεις το δρόμο του πεπρωμένου, που δοκιμάζει τις αντοχές σου , γιατί τελικά θέλει να σε ανταμείψει.

Πίστεψε με δεν είσαι μόνος/η , απλά πρέπει να μάθεις να αγαπάς πρώτα Εσένα , και να μην ζητάς δεκανίκια και εξωτερική βοήθεια.

Βάλε τα δυνατά σου  και ταξίδεψε σε σκέψεις φωτεινές,  αισιόδοξες και πίστεψε ότι όλα γίνονται για το καλό σου.

Είμαι μαζί σου…