Το έτος 2019 είναι μια χρονιά έντονης δραστηριοποίησης, κυρίως πάνω σε εργασιακά ζητήματα, όπου ακολουθείτε ένα φορτωμένο πρόγραμμα, με ανεξάντλητες ώρες εργασίες και πολλές υποχρεώσεις, ωστόσο πρέπει να είστε ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις και  νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Πιο συγκεκριμένα και μέσα στο 2019,  έχετε να αντιμετωπίσετε προσωπικές επιλογές που είχατε κάνει στο παρελθόν, και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε αποφάσεις για το εάν θέλετε να συνεχίσετε με τους ίδιους ανθρώπους. Ο Κρόνος αλλά και ο Πλούτωνας στο Αιγόκερω, πιέζει για να δείτε αντικειμενικά και πολλές φορές μέσα από μια πιθανή απόρριψη, τις αδυναμίες σας και να γίνετε πιο υπεύθυνοι σε προσωπικά ζητήματα. Πιθανόν να φύγετε από μια σχέση που μετράει χρόνια και να μείνετε μόνοι σας, θέλοντας να αποκτήσετε αυτονομία και να είστε ανεξάρτητοι.

Η παρουσία του Δία στο Τοξότη, έως τον Δεκέμβριο του 2019 φέρνει δώρα μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον, γνωρίζετε νέο κόσμο, αγαπάτε περισσότερο τη δουλειά σας και γενικά περνάτε πολλές ώρες με τους συναδέλφους σας.  Προσοχή μόνο κυρίως τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο, μια που ο Ποσειδώνας θολώνει το τοπίο και υπάρχει περίπτωση να εμπλακείτε σε μια σχέση μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και να εκτεθείτε.

Τέλος, η επιστροφή του Ουρανού στο Ταύρο από τον Μάρτιο του 2019, λειτουργεί θεραπευτικά, μια που θα δεχτείτε συμπαράσταση και στήριξη από το φιλικό σας κύκλο και θα μπορέσετε να εκπληρώσετε πολλές επιθυμίες σας.  Εμπιστευτείτε περισσότερο τον εαυτό σας, πείτε ναι σε εκπλήξεις και καινοτόμες προτάσεις και εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να βγείτε από την αφάνεια.
Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται στον κύριο άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, οπότε αντιμετωπίζετε το δίλημμα, εσείς ή οι άλλοι, θα αναγκαστείτε να πείτε αντίο ή να δεσμευτείτε, ανάλογα με τις συνθήκες που βιώνετε. Ψυχολογικές πιέσεις θα έχετε κατά την διάρκεια των εκλείψεων.

Στις 21 Ιανουαρίου 2019, η Πανσέληνος, ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, είναι θετική για να αυξήσετε το εισόδημά σας, αρκεί να μην μένετε κολλημένοι σε δυσλειτουργικές επαγγελματικές συμφωνίες εξαιτίας συναισθηματικών λόγων.  Επηρεάζεται κυρίως το α δεκαήμερο.

Συνοψίζοντας, το 2019 θα είναι μια χρονιά, με πολλά ευχάριστα πάρε-δώσε, νιώθετε ότι είστε χρήσιμοι  και αρκετά αποτελεσματικοί, μια που έχετε ξεπεράσει σοβαρές δυσκολίες και έχετε ορθοποδήσει.

Πηγή:https://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-2019-gia-ton-karkino-21098