Το έτος 2019 είναι μια χρονιά ουσιαστικής εμβάθυνσης, έτσι ώστε να απαλλαγείτε από χρόνια προβλήματα, θα θελήσετε να νικήσετε τυχόν μικρότητες και να ξεπεράσετε κακές συμπεριφορές που σας έχουν κοστίσει και θα βγείτε σαφώς πιο ανάλαφροι και ψυχικά ανανεωμένοι.
Έτσι μέσα στο 2019, έχετε την δυνατότητα να ξεπεράσετε δυσκολίες, ακολουθώντας ένα πιο ασφαλή τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων σας και να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας. Ο Κρόνος αλλά και ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας, πιέζει για να απεγκλωβιστείτε από σχέσεις δεκανίκια, να στηριχτείτε περισσότερο στις δικές σας δυνάμεις και αν και μπορεί να περνάτε κάποιες φάσεις μιζέριας και κλεισούρα , θα ανακαλύψετε προσωπικές αλήθειες που θα καθορίσουν μοιραία τις αποφάσεις σας.

Η παρουσία του Δία στο Τοξότη, έως τον Δεκέμβριο του 2019, λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας, για να ξεπεράσετε κακόβουλες στάσεις, αδιαφορείτε για το παρασκήνιο και μπορείτε να ξεκουραστείτε από το κυνήγι των φιλοδοξιών σας. Προσοχή κυρίως τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο, μια που ο Ποσειδώνας θα σας κάνει πιο ευάλωτους και είναι πιθανόν να νιώσετε θύμα των περιστάσεων με αποτέλεσμα να απομονωθείτε, ακολουθώντας εναλλακτικούς τρόπους για να ξεφύγετε από τα προβλήματα σας.

Τέλος, η επιστροφή του Ουρανού στον Ταύρο από τον Μάρτιο του 2019, θα σας ανανεώσει ερωτικά, φλερτάρετε αρκετά και σας αρέσει να δοκιμάζετε νέες εμπειρίες, χωρίς να θέλετε ή να διεκδικείτε τη δέσμευση. Αν είστε γονείς, πιθανόν και μπαίνετε σε περίοδο αντιθέσεων, εντάσεων με τα παιδιά σας και καλό θα ήταν να ακολουθήσετε πιο διπλωματικούς τρόπους προσέγγισης και επικοινωνίας για να μη βγείτε στο περιθώριο και νιώσετε απόρριψη. Επιχειρηματικά μπορείτε να τολμήσετε και δεν αποκλείεται να δείτε κέρδη από τυχερά παιχνίδια.
Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται στον κύριο άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, οπότε και σας αφορούν, δικαιούστε λοιπόν να βρείτε τη χαρά και την ολοκλήρωση, μέσα από την έκφραση κρυφών συναισθημάτων σας και να αφοσιωθείτε σε προσωπικές σχέσεις που μπορούν να σας εξελίξουν. Πιθανή ρήξη και τέλος σε δυσλειτουργικές προσωπικές καταστάσεις.

Στις 21 Ιανουαρίου 2019, η Πανσέληνος, ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, σας δίνει λύσεις σε θέματα δανείων, οφειλών, και σχετικά με τη διαχείριση της κοινής σας περιουσίας, πιθανόν να εμπιστευτείτε νέους χρηματοδότες ή να εγγυηθούν για εσάς , στενά άτομα του περιβάλλοντος σας. Πιέσεις σε οικονομικά ζητήματα, που όμως θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε. Επηρεάζεται το α δεκαήμερο.
Συνοψίζοντας, το 2019 θα είναι μια χρονιά, με αρκετές αντιφάσεις και σκαμπανεβάσματα, όμως μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι εάν ακολουθείτε τη φωνή της συνείδησης σας, χωρίς όμως να καταπατήσετε τις φιλοδοξίες σας.

Πηγή:https://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-2019-gia-ton-aigokero-21097