Το έτος 2019 είναι μια χρονιά θετικών εξελίξεων για την συναισθηματική σας ζωή, κλείνετε τα κεφάλαια με το παρελθόν και θα νιώσετε πληρότητα και ολοκλήρωση μέσα από προσωπικές επιλογές που μπορεί να  σας αποζημιώσουν για το άχαρο , μοναχικό παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα και μέσα στο 2019, έχετε να ξεριζώσετε πολλά αγκάθια, και εάν έχετε εμπλακεί σε λάθος οικονομικές συνεργασίες και έχετε χάσει χρήματα λόγω κακής διαχείρισης, πρέπει να δείτε την αλήθεια και να απαιτήσετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα. Ο Κρόνος αλλά και ο Πλούτωνας στο Αιγόκερω πιέζει να βρείτε λύσεις σε δάνεια, οφειλές, χρηματοδοτήσεις και γενικά πρέπει να κοιτάξετε το συμφέρον σας και να μην μπερδεύετε την αγάπη με το χρήμα. Έτσι, διεκδικείτε τα δικαιώματα σας για να αποφύγετε περαιτέρω οικονομικές επιβαρύνσεις. Σε περίπτωση κληρονομιάς, κάντε όλες τις απαιτούμενες κινήσεις και μην καθυστερείτε.

Η παρουσία του Δία στο Τοξότη έως τον Δεκέμβριο  του 2019,  φέρνει μια νέα αγάπη και εάν είστε ήδη δεσμευμένοι θα αποφασίσετε το επόμενο βήμα και ζείτε την ευτυχία.  Εάν είστε αδέσμευτοι αυξάνονται οι πιθανότητες να βρείτε το ιδανικό ταίρι, με αποτέλεσμα να ζήσετε έναν έρωτα γενναιόδωρο και με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.  Προσοχή μόνο κυρίως τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο, μια που ο Ποσειδώνας θολώνει το τοπίο  και μπορεί, κυρίως εάν είστε σε  γάμο, να βρεθείτε προ εκπλήξεων και να απογοητευτείτε από το ταίρι σας.

Τέλος,  η επιστροφή του Ουρανού στον Ταύρο από τον Μάρτιο του 2019, σας κάνει πιο μυστικοπαθής, αλλάζει ο ψυχισμός σας και πιθανόν να θελήσετε να ασχοληθείτε με την μεταφυσική, την ψυχολογία και γενικά οτιδήποτε εναλλακτικό. Κάντε ασκήσεις αυτογνωσίας, προσπαθήστε να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και γιατί όχι, προσφέρετε στον διπλανό σας, γίνετε δηλαδή περισσότερο αλληλέγγυοι.

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται στον κύριο άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, οπότε και η οικονομική σας κατάσταση μεταβάλλεται, πρέπει να αυξήσετε το εισόδημα σας, ψάχνοντας για μια νέα πηγή εισοδήματος, καθώς ενδέχεται να χάσετε ένα μέρος των κύριων εσόδων σας.

Στις 21 Ιανουαρίου 2019, η Πανσέληνος, ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, είναι θετική για να αλλάξετε γειτονιά, να απεγκλωβιστείτε από βάρη που είχατε φορτωθεί , κυρίως από μια δυσλειτουργική συγγενική σχέση και θα μπείτε σε μια νέα συγκατοίκηση.

Συνοψίζοντας, το 2019 θα είναι μια χρονιά, αφαιρετική, όπου θα αποχαιρετίσετε καταστάσεις , άτομα του παρελθόντος, αλλά συγχρόνως θα κάνετε νέα ξεκινήματα που θα σας ενδυναμώνουν ψυχικά.

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-2019-gia-ton-didymo-21096