Το έτος 2019 είναι μια χρονιά ανατροπών, εξελίξεων που αλλάζουν δραστικά τον τρόπο ζωής σας, ωστόσο μπορείτε να βάλετε τα θεμέλια για μια μελλοντική οικονομική αλλά και προσωπική ανανέωση.

Πιο συγκεκριμένα και μέσα στο 2019,  μπορείτε να ακολουθήσετε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, σπουδές και στόχους, έτσι ώστε να κερδίσετε μια νέα θέση εργασίας και να αναβαθμιστείτε στον επαγγελματικό σας χώρο. Ο Κρόνος αλλά και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω βοηθάει στο να επιλέξετε με ωριμότητα μια νέα κατεύθυνση, όπου θα μπορέσετε να εξελιχτείτε και να πετύχετε, αρκεί να μην τεμπελιάσετε και να μην τα παρατάτε στην πρώτη δυσκολία.

Η παρουσία του Δία στο Τοξότη, έως τον Δεκέμβριο  του 2019,  βοηθάει στην επίλυση προβλημάτων γύρω από ένα δάνειο ή μια οφειλή που έχετε, και είναι πιθανόν να ενισχυθείτε οικονομικά μέσα από μια κληρονομιά ή εκμετάλλευση της κοινής σας περιουσίας.  Προσοχή  κυρίως τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο, μια που ο Ποσειδώνας θολώνει το τοπίο  και μπορεί να έχετε προβλήματα με τους δανειστές σας ή με τα άτομα που σας χρωστάνε χρήματα. Ερωτικά θα είστε αρκετά ανανεωμένοι και θα διεκδικήσετε δυναμικά το ταίρι σας.

Τέλος,  η επιστροφή του Ουρανού στο ζώδιο σας από τον Μάρτιο του 2019, ανατρέπει τα δεδομένα σας, έχετε πάρει μια γεύση το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο πρέπει να εγκλιματιστείτε περισσότερο στα ουράνια παιχνίδια και να αγαπήσετε τις αλλαγές. Έτσι, καλό θα ήταν να αποκτήσετε μια νέα εμφάνιση, ένα διαφορετικό και σίγουρα λιγότερο καταναγκαστικό τρόπο επικοινωνίας και να πρωτοτυπήσετε σε ότι και να κάνετε. ‘’Έτσι, μπορείτε και συναντάτε νέους ανθρώπους, κάνετε ελεύθερες σχέσεις, και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει, καθώς θα ζείτε με ενθουσιασμό.

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται στον κύριο άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, οπότε και οτιδήποτε αγγίζει την καθημερινότητα σας διαφοροποιείται και αναγκαστικά προσαρμόζεστε σε νέες συνθήκες και με περισσότερες υποχρεώσεις λόγω προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν μέσα στο συγγενικό σας περιβάλλον.

Στις 21 Ιανουαρίου 2019, η Πανσέληνος, ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, είναι θετική για να αλλάξετε σπίτι, να μετακομίσετε κάπου καλύτερα και να πείτε ναι στην αγορά ή την  πώληση ενός ακινήτου, τακτοποιώντας έτσι τα οικονομικά σας προβλήματα.  Επηρεάζεται το α δεκαήμερο.
Συνοψίζοντας, το 2019 θα είναι μια χρονιά, όπου  μπορείτε να ζήσετε αλλαγές, σίγουρα δεν θα πλήξετε, αρκεί να αγαπήσετε το διαφορετικό και να μη φοβηθείτε το άγνωστο.

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-2019-gia-ton-tayro-21089