Το έτος 2019 είναι μια χρονιά οικονομικής αλλά και ψυχολογικής ανανέωσης, όπου με ευκολία θα παρακάμψετε εμπόδια και ανθρώπους που μπλόκαραν την εξέλιξη σας και θα βγείτε νικητές, κερδίζοντας τη ρεβάνς με δυναμισμό και αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Έτσι μέσα στο 2019, δεν θα έχετε πολλές ώρες ξεκούρασης, δουλεύετε αρκετές ώρες, προσπαθώντας να υλοποιήσετε στόχους ζωής και δεν θα παρεκκλίνετε από το πρόγραμμα σας, ούτε θα κάνετε τα χατίρια στους γύρω σας. Έτσι, σαφώς και ο Κρόνος στον Αιγόκερω,  έχει επηρεάσει την σκέψη σας, έχετε συμμαχήσει με τη λογική και θα δείτε ότι έχετε ωριμάσει και κατασταλάξει στο τι θέλετε να πετύχετε. Ωστόσο, δεν μπορείτε να μην είστε συνεπείς με τους κοντινούς σας ανθρώπους, κυρίως συγγενείς, αδέλφια, ανίψια, που θέλουν τη βοήθεια σας και πρέπει να τους συμπαρασταθείτε.

Η παρουσία του Δία στον Τοξότη, έως τον Δεκέμβριο  2019,  ευνοεί την οικονομική πλευρά της ζωής σας, όπου και θα δείτε ότι γεμίζει το πορτοφόλι σας, έτσι το εισόδημα σας βελτιώνεται και μέσα από  νέες πηγές εσόδων μπορείτε να νιώσετε ικανοποίηση. Προσοχή πάντα σε άτακτα έξοδα που προκύπτουν, κυρίως τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο, μια που ο Ποσειδώνας επηρεάζει τη διάθεση σας και ίσως θα είστε επιρρεπής σε υπερβολικό καταναλωτισμό και πολυδάπανες αγορές.

Τέλος,  η επιστροφή του Ουρανού στον Ταύρο, από τον Μάρτιο του 2019, ταρακουνά αρκετές από τις χρόνιες σχέσεις σας και συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα, αλλά ούτε και να σας ελέγχουν. Έτσι και πρέπει να υιοθετήσετε ένα πιο εναλλακτικό, ελεύθερο τρόπο επικοινωνίας και να μην καταπιέζετε τα άτομα που αγαπάτε.

Μια χρονιά που μπορείτε να ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας, καθώς έχετε να λαμβάνετε, δώρα ανεκτίμητης αξίας, και αρχίζετε να βάζετε υγιή όρια και ακολουθείτε κανόνες,οι οποίοι και λειτουργούν σαν δικλείδες ασφαλείας. Είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε την εύνοια της τύχης.
Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται στον κύριο άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, οπότε πρέπει να προχωρήσετε με υπευθυνότητα τα σχέδια σας και να ανοιχτείτε μακριά από τον μικρόκοσμο σας. Επέκταση , αναζήτηση μιας νέας κουλτούρας και απρόσμενοι έρωτες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας.
Στις 21 Ιανουαρίου 2019, η Πανσέληνος, ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, θα σας ταρακουνήσει σε επαγγελματικά ζητήματα, και αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να κάνετε νέες συμμαχίες που θα σας βοηθήσουν στην ευόδωση των σχεδίων σας. Επηρεάζεται το α δεκαήμερο.

Συνοψίζοντας το 2019 είναι μια χρονιά με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και γενικά θα λάβετε μεγάλη ηθική ικανοποίηση.