ι.

Το έτος 2023 είναι η χρονιά που θα ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες σας, θα σας χαρίσει κοινωνική αναγνώριση και μέσα από φιλικές επαφές θα φτιάξετε εκ νέου ένα δυναμικό προφίλ. Η συναισθηματική σας κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί. Σχέσεις με άτομα νεότερα θα σας ανανεώσουν.

 

Η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύες από τις 7/3/23 τεστάρει τον ηθικό σας κώδικα και αναγκάζεστε να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Η καταξίωση μπορεί να έρθει μέσα από επιλογές που σχετίζονται με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και εφόσον είστε διατεθειμένοι να προσαρμοστείτε στο καινούργιο περιβάλλον. (επηρεάζεται το α’ δεκαήμερο έως την 7ο μοίρα).

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθύες και υπόσχεται να σας χαρίσει έναν έρωτα από απόσταση, την εκπλήρωση ενός ονείρου και μπορείτε να κάνετε και ένα ταξίδι ζωής. Σπουδές, ταξίδια και νομικά ζητήματα ευνοούνται (επηρεάζεται το γ΄ δεκαήμερο).

Η είσοδος του Δία στον Κριό στις 20/12/22 σας δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσετε το πιο μεγάλο σας όνειρο και να έρθετε κοντά σε άτομα κύρους που σας υποστηρίζουν. Νιώθετε πως ζείτε μια άλλη πραγματικότητα και αυτό σας δίνει το κίνητρο να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Σχέση με άτομο δοτικό, γενναιόδωρο αναμένεται.

Από τις 16/5/23 ο Δίας περνάει στον Ταύρο και γίνεστε πιο εξωστρεφείς και ανοιχτοί προς ένα διαφορετικό περιβάλλον. Ο φιλικός σας κύκλος μεγαλώνει και θα δημιουργήσετε αληθινές φιλίες. Η συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα βοηθάει στην ανέλιξη σας, μια που μπορείτε να δείξετε το κοινωνικό σας προφίλ. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική. (επηρεάζεται το α΄, β’ δεκαήμερο μέχρι την 16η μοίρα ).

Ο Ουρανός στον Ταύρο συνεχίζει να αλλάζει τους στόχους σας, καθώς έρχεστε σε επαφή με άτομα που μιλάνε για μια νέα ιδεολογία, που θα υποστηρίξετε ίσως και για πρώτη φορά. Οι φιλικές σας σχέσεις αλλάζουν μορφή.

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο από τις 23/3/23 έως τις 11/6/23 δημιουργεί δυσκολίες και σας απομακρύνει από άτομα που μέχρι πρότινος, μοιραζόσασταν κοινά αποκτήματα. Η ερωτική σας κατάσταση γίνεται πιο έντονη και η σχέση σας με άτομο που συνδέεστε ψυχικά θα σας προβληματίσει αρκετά. Οικονομικές συμμαχίες αποδυναμώνονται.  (επηρεάζεται μόνο η μηδενική μοίρα).

Ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω στις 11/6/23 και έως το τέλος του έτος σας αναγκάζει να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την προσωπική σας κατάσταση. Απομακρύνεστε από άτομο που σας καταδυναστεύει ή κάνετε νέες επιλογές που σας μεταμορφώνουν. Αναγκαία ξεκαθαρίσματα αναμένονται.

Σημαντικές μέρες για τα οικονομικά σας και την ερωτική σας ζωή είναι :

Από τις 20/2 έως τις 17/3/23, η Αφροδίτη θα είναι  στον Κριό και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα επαγγελματικό άλμα, μια που πρόσωπα κύρους σας στηρίζουν. Δώρα, αύξηση και μια ευνοική πρόταση αναμένεται. Οικονομικές δοσοληψίες ευνοούνται.

Από τις 5/6 έως τις 9/10/23 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει την οικονομική σας κατάσταση και μέσα από μια νέα πηγή εσόδων θα μπορέσετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας.    Αναμένονται επιστροφές και επαναξιολογήσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα λόγω αναδρομής. (από 23/7 έως 4/9/23).

Από τις 4/12 έως τις 29/12/23, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα ευνοήσει φλερτ, ερωτικές γνωριμίες και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας. Συγχρόνως οι σχέσεις σας με νεότερα άτομα ευνοούνται και νιώθετε πιο αισιόδοξοι.

 

Ανάδρομος Ερμής μέσα στο 2023,  

  • 29/12-18/1/23 στον Αιγόκερω (24η -8η )   επηρεάζει την προσωπική σας κατάσταση μόνιμες σχέσεις και φέρνει επανασυνδέσεις.
  • 21/4-15/5/23 στον Ταύρο (15η -6η), επηρεάζει φιλικές σχέσεις, δημόσιες σχέσεις , την ίδρυση ή συμμετοχή σε μια κοινότητα, σύνδεσμο και την υλοποίηση σχεδίων.
  • 23/8-15/9/23 στην Παρθένο(21η  -8η )  επηρεάζει σπουδές, καθημερινότητα, συγγενικές σχέσεις και ταξίδια κοντινά.
  • 13/12-2/1/24 στον Αιγόκερω 8η  έως 22η  Τοξότη επηρεάζει σχέδια ζωής, προσωπική κατάσταση , εργασιακές συνθήκες, καθημερινότητα , θέματα φροντίδας σώματος, ρουτίνα.

 

Ο πλανήτης Άρης θα είναι ανάδρομος στους Διδύμους μέχρι τις 12/1/23. Σημαντική περίοδος για να επαναξιολογήσετε τις αποφάσεις σας και να απομακρυνθείτε από άτομα που χαλάνε την ψυχολογία σας. Προσοχή στις 15/3/23, όπου θα συγκρουστεί με τον Ποσειδώνα και ενδέχεται να σοκαριστείτε από τις αποκαλύψεις που θα γίνουν. Μέσα στο καλοκαίρι (Ιούνιο-Ιούλιο) θα συναντηθεί ο Άρης με την Αφροδίτη,  στον Λέοντα και αναμένονται κεραυνοβόλοι έρωτες με άτομα που είναι γενναιόδωρα, δοτικά.

 

Οι εκλείψεις της χρονιάς Στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού

σας αλλάζουν την ζωή , φιλίες έρχονται και φεύγουν, έρωτες που σας ανανεώνουν. Επιχειρηματικά ανοίγματα.

  • 5/5/23- Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος  που πραγματοποιείται στις 14ο 52΄ στον  Σκορπιό
  • 28/10/23 – Σεληνιακή έκλειψη, Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5ο 13΄ Ταύρου,

Καλή χρονιά!

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/