Το έτος 2023 είναι η χρονιά των τολμηρών ενάρξεων και της μεγάλης ανατροπής. Σχέσεις με πρόσωπα κύρους σας βοηθούν να αλλάξει η ζωή σας και επαναξιολογείτε τους στόχους σας. Νέες γνωριμίες οδηγούν σε επισημοποίηση, ή δέσμευση.

 

Η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύες από τις 7/3/23 σας περιορίζει και πολλές φορές νιώθετε εγκλωβισμένοι στις ίδιες σας τις σκέψεις. Επίσης, θα αναγκαστείτε να διαχειριστείτε με διαφορετικό τρόπο, τα οικονομικά σας και πιθανόν να επιβαρυνθείτε με ένα δάνειο ή μια επαναλαμβανόμενη οφειλή. Η σχέση σας με άτομο που συνδέεστε ψυχικά, σοβαρεύει.  (επηρεάζεται το α’ δεκαήμερο έως την 7ο μοίρα).

Ο Ποσειδώνας παραμένει τους Ιχθύες(επηρεάζει το γ΄ δεκαήμερο) και θα συγκρουστείτε εσωτερικά και με τον εαυτό σας κυρίως, καθώς η λογική συγκρούεται με τα συναισθήματα σας. Προσοχή σε άτακτο δανεισμό.

Η είσοδος του Δία στον Κριό στις 20/12/22 σας απελευθερώνει και κυνηγάτε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τα σχέδια σας. Έτσι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και θα επιχειρήσετε μεγάλες ανατροπές. Η σχέση σας με άτομο που διαμένει σε διαφορετική πόλη βοηθάει στην εξέλιξη σας και αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας. Ασπάζεστε μια νέα κουλτούρα. Ταξίδια στο εξωτερικό ευνοούνται.

Από τις 16/5/23 ο Δίας περνάει στον Ταύρο και αρχίζει η κοινωνική αναγνώριση και πολλά από τα σχέδια σας τώρα υλοποιούνται με ευκολία. Σας στηρίζουν πρόσωπα εξουσίας και μπορείτε να κλείσετε συμφωνίες ζωής. Πολλοί θα αποφασίσετε να δεσμευτείτε και γιατί όχι μπορεί να κάνετε και γάμο. (επηρεάζεται το α΄, β’ δεκαήμερο μέχρι την 16η μοίρα).

Ο Ουρανός στον Ταύρο, συνεχίζει να σας δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο, αλλά θα διαταράξει την ψυχολογία σας, καθώς θα αναλάβετε ένα απαιτητικό πόστο και χάνετε την ηρεμία σας. Αναμένονται ρήξεις συνεργασιών.

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο από τις 23/3/23 έως τις 11/6/23 σας μιλάει για μια σχέση ζωής που μπορεί να σας μεταμορφώσει. Η επιρροή που ασκεί ένα οικείο πρόσωπο επάνω σας είναι καθοριστική και πολλές φορές θα αντιστέκεστε στα συναισθήματα σας. Χρόνιες συνεργασίες, και σχέσεις τώρα τελειώνουν. Υπόγεια χτυπήματα μέσα στον επαγγελματικό χώρο αναμένονται. (επηρεάζεται μόνο η μηδενική μοίρα).

Ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω στις 11/6/23  και έως το τέλος του έτους ασχολείστε πάλι με θέματα καθημερινότητας και την εργασία σας. Οι περισσότεροι θα αλλάξετε αντικείμενο εργασίας ή πιθανόν να αρχίσετε να εργάζεστε από τον δικό σας χώρο. Οι εξελίξεις αναμένονται να καθορίσουν μια διαφορετική καθημερινότητα. Θέματα φυσικής κατάστασης σας απασχολούν.

 

Σημαντικές μέρες για τα οικονομικά σας και την ερωτική σας ζωή είναι :

Από τις 3/1 έως τις  27/1/23, η Αφροδίτη θα είναι στον Υδροχόο και θα σας δώσει την ευκαιρία να φτιάξετε την προσωπική σας κατάσταση, είτε φεύγοντας από μια μόνιμη σχέση, είτε δημιουργώντας κάτι καινούργιο.

Από τις 5/6 έως τις 9/10/23 η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας ομορφύνει, αλλά και θα δώσει ζωή στην συντροφική σας ζωή.  Αναμένονται επιστροφές και επαναξιολογήσεις που σας κάνουν να δίνετε δεύτερες ευκαιρίες σε παρελθοντικές σχέσεις λόγω αναδρομής. (23/7 έως 4/9/23).

Από τις 8/11 έως τις 3/12/23, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  θα ευνοήσει την καθημερινότητα σας και σκέφτεστε πιο αισιόδοξα και δημιουργικά. Η σχέση σας με συγγενικά άτομα βελτιώνεται.

 

Ανάδρομος Ερμής, ο πλανήτης σας, μέσα στο 2023,  

  •          29/12-18/1/23 στον Αιγόκερω (24η -8η )   επηρεάζει εργασιακή ζωή, συναδελφικές σχέσεις, θέματα ρουτίνας, καθημερινότητας
  •          21/4-15/5/23 στον Ταύρο (15η -6η), επηρεάζει την κοινωνική σας ζωή, το κοινωνικό σας προφίλ, τα επαγγελματικά μας και μια σχέση ζωής.
  •          23/8-15/9/23 στην Παρθένο(21η  -8η )  επηρεάζει την ψυχολογία σας, το εργασιακό σας παρασκήνιο και μια μυστική σχέση.
  •          13/12-2/1/24 στον Αιγόκερω 8η  έως 22η  Τοξότη  επηρεάζει εργασιακή ζωή, συναδελφικές σχέσεις, θέματα ρουτίνας, καθημερινότητας αλλά και ερωτικά θέματα, σχέσεις με νεότερα άτομα.

 

Ο πλανήτης Άρης θα είναι ανάδρομος στους Διδύμους, μέχρι τις 12/1/23. Σημαντική περίοδος για να επαναξιολογήσετε τον φιλικό σας κύκλο, τα όνειρα σας και την θέση σας μέσα σε μια ομαδική δραστηριότητα. Προσοχή στις 15/3/23, όπου θα συγκρουστεί με τον Ποσειδώνα και πιθανόν να πρέπει να αποχαιρετίσετε ένα σχέδιο ζωής.  Μέσα στο καλοκαίρι (Ιούνιο-Ιούλιο) ο Άρης θα συναντηθεί με την Αφροδίτη,  στο ζώδιο σας και ερωτεύεστε σφοδρά, πιθανόν να συγκατοικήσετε.

 

Οι εκλείψεις της χρονιάς Στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού  

σας δίνουν την δυνατότητα χαράξετε μια νέα πορεία σχετική με την επαγγελματική ή προσωπική σας κατάσταση.  

  • 5/5/23- Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος  που πραγματοποιείται στις 14ο 52΄ στον  Σκορπιό
  • 28/10/23 – Σεληνιακή έκλειψη-Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5ο 03΄ στον Ταύρο  

Καλή χρονιά!

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/