Το έτος 2022, είναι χρονιά που θα σας κάνει ψυχοθεραπεία, θα γιατρευτείτε από τραύματα του παρελθόντος και θα μπείτε σε δράση για να προχωρήσετε σε μια νέα φάση,  όπου η επιτυχία προϋποθέτει κοινωνικό άνοιγμα και ρίσκο.

Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο σας αναγκάζει να ξεκαθαρίσετε τον φιλικό σας κύκλο και να ψάξετε να βρείτε την αξία σας μέσα από νέες επιλογές. Δημιουργήστε μια νέα πηγή εσόδων. Επηρεάζεται κυρίως το β΄ γ΄ δεκαήμερο μέχρι 25η μοίρα.

Η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στις 29/12/21 φέρνει συναισθηματική και υλική στήριξη και νιώθετε πως το Σύμπαν σας συντροφεύει στις δύσκολες στιγμές σας. Ενασχόληση με την μεταφυσική, εναλλακτικές θεραπείες και την Τέχνη αναμένεται. Νέα γνωριμία, μυστική σχέση.

Το εξάγωνο Δία, Ουρανού στις 18/2/22 φέρνει τύχη, εύνοια  και ένα όνειρο σας θα γίνει πραγματικότητα. Βελτιώνεται η οικονομική σας κατάσταση μέσα από την στήριξη φίλων ή την εκκίνηση ενός νέου εγχειρήματος.  Επηρεάζεται κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 11ο μοίρα.

Η σύνοδος Δία, Ποσειδώνα στις 12/4/22  ενδυναμώνει τον ψυχισμό σας, αλλάζει τελείως τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους και θα μεταμορφωθεί η προσωπική σας κατάσταση.  Επηρεάζεται το γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 23ο, 24ο μοίρα.

Το εξάγωνο Δία, Πλούτωνα στις 4/5/22 και στο τέλος του έτους δίνει κοινωνική αναγνώριση, νέα επαγγελματική κατεύθυνση και ηθική, υλική ικανοποίηση. Επηρεάζεται κυρίως το γ΄ δεκαήμερο.

 • Η σύνοδος του Δία στο ζώδιο σας στις 10/5/21 θα σας σπρώξει προς την επιτυχία, Ευνοείστε σε διαπροσωπικές σχέσεις και νέες συνεργασίες. Επέκταση, και πιθανόν επισημοποίηση μιας σχέσης. Επηρεάζεται κυρίως το α΄ δεκαήμερο.

Σημαντικές μέρες για τα οικονομικά σας και την ερωτική σας ζωή είναι :

Από τις 2/5 έως τις 27/5/22, η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σας και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις θετικές συγκυρίες.

Από τις 11/8 έως τις 4/9/21 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα αναταράξει την ασφαλή σας ζώνη, ώστε θα δώσει διεξόδους και λύσεις, αρκεί να μην φοβηθείτε το άγνωστο. Αναμένονται αποχωρισμοί, αλλά και νέες σχέσεις. Επιχειρηματικά σχέδια μπαίνουν στο προσκήνιο. Οικονομικά σκαμπανεβάσματα.

Από τις 29/9 έως τις 22/10/21, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού φέρνει προτάσεις για επισημοποίηση, και πολλοί θα τολμήστε το μεγάλο βήμα.

 

Ανάδρομοι πλανήτες μέσα στο 2021.

 • Από τις 15/1 έως 4/2/22 ο Ερμής ανάδρομος από την 10η μοίρα του Υδροχόου, έως την 24η μοίρα του Αιγόκερω .   Θέματα καριέρας αλλά και ο φιλικός σας κύκλος επανεξετάζεται.
 • Από τις 12/5 έως 4/6/212, ο Ερμής ανάδρομος από την 4ο των Διδύμων έως την 26η του Ταύρου. Θέματα οικονομικά, δοσοληψίες αλλά και σχέσεις με συγγενικά άτομα επανεξετάζονται. Κρίσεις αναμένονται.
 • Από τις 11/9 έως 3/10/22, ο Ερμής ανάδρομος από την 8η του Ζυγού έως 24 στην Παρθένο.  Θέματα σχέσεων και χρόνιων συνεργασιών επανεξετάζονται.
 • Στις 30/12/2  ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω από την 24η μοίρα έως την 8η μοίρα. Θέματα καριέρας και σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας επανεξετάζονται.
 • Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ολοκληρωθεί στις 29/1 και μιλάει για επανασυνδέσεις, και σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας επανεξετάζονται.
 • Ο Άρης στους Διδύμους ανάδρομος από 31/10 έως 14/1 δίνει χρόνο να επανεκτιμήσετε συμφωνίες, αποφάσεις σχετικά με την επιμόρφωση σας και την τυχόν προβολή σας στο διαδίκτυο. Σχέσεις με συγγενικά άτομα μπαίνουν στον προσκήνιο. Πιθανόν επιστρέφετε σε μια προηγούμενη κατοικία σας. Ερωτικές επανασυνδέσεις.

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, με αποτέλεσμα να αναγκάζεστε να αφήνετε πίσω σας πράγματα και καταστάσεις που χαλάνε την ψυχολογία σας.

 • 30/4/22- Μερική Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη  που πραγματοποιείται στις 10ο 35΄ Ταύρου, επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος α΄ και αρχές β δεκαήμερο,
 • 16/5/22 – Σεληνιακή έκλειψη, Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 25ο 16΄ Σκορπιού, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο γ΄ δεκαήμερο
 • 25/10/22 – Μερική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 2ο 07΄ Σκορπιού, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄ δεκαήμερο,
 • 8/11/22 – Μερική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος στις 15ο59΄ Ταύρου, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄ δεκαήμερο.

 

Καλή Χρονιά

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Το έτος 2021, είναι χρονιά που θα σας απελευθερώσει από ψυχοφθόρες καταστάσεις, ίσως με τρόπο ξαφνικό και ανεπάντεχα θα αναγεννηθείτε, επιλέγοντας κάτι καινούργιο και εντελώς διαφορετικό.

Η παρουσία του Κρόνου και Δία στον Υδροχόο από τα τέλη του 2020, θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή για τη προσωπική σας ζωή.

Αρχικά ο Κρόνος θα βοηθήσει στο να αποκτήσετε γόητρο μέσα σε μια ομάδα και να έρθετε πιο κοντά σε άτομα που ταυτίζονται με εσάς και μοιράζεστε κοινούς στόχους. Έτσι και με την παρουσία του Δία η κοινωνική σας ζωή θα αναβαθμιστεί, θα αλλάξει ο τρόπος σκέψης σας, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει η απόσταση από μια ψυχοφθόρο κατάσταση και να αποφασίσετε την ανεξαρτητοποίηση σας. Σε αυτό θα συμβάλλει και η παραμονή του Ουρανού στον Ταύρο που θέλει να αλλάξει τελείως τον ηθικό σας κώδικα και σας οδηγεί πολλές φορές σε αντισυμβατικές καταστάσεις για τις οποίες όμως θα δεχτείτε κριτική από το περιβάλλον σας. (κυρίως όταν ο Κρόνος θα σχηματίσει το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 17/2/21 και επηρεάζει το α΄ δεκαήμερο, ενώ στις 15/6 και στις 24/12/21 θα επηρεάσει το β΄ δεκαήμερο).

Η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στις 13/5/21 πιθανόν θα απογειώσει την αισθηματική σας ζωή, ωστόσο πρέπει να προσέχετε, καθώς η σχέση ενδέχεται να είναι μυστική και απαγορευμένη. Ευτυχώς η αναδρομή του Δία από τις 20/6/21 θα σας κάνει να πάρετε αποστάσεις, ενώ στις 28/7/21 με την επιστροφή του Δία στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να βρείτε τον παλιό καλό σας εαυτό. Η ορθή τέλος πορεία του Δία από τις 18/10/21 θα σας βρει αισιόδοξους και περισσότερο ανεξάρτητους από ποτέ. Ο φιλικός σας κύκλος κρύβει ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις.

(Η πορεία του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τους γεννημένους αρχές α΄ δεκαήμερο.)

Σημαντικές μέρες για την ερωτική σας ζωή είναι :

Από τις 21/3 έως τις 14/4/21, η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σας και θα δεχτείτε αρκετές ρομαντικές προτάσεις, θα φλερτάρετε και θα γνωρίσετε αξιόλογα άτομα.

Από τις 27/6 έως τις 22/7/21 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα σας δώσει σχέσεις με νεότερα άτομα που θα βοηθήσουν στην αναγέννηση σας.

Η σύνοδος Αφροδίτη, Άρη στον Λέοντα γύρω στις 12 Ιουλίου 2021, θα φέρει επιτυχία σε σχέσεις που δεν μπορούσατε μέχρι τώρα να πλησιάσετε.

Από τις 16/8 έως τις 10/9/21, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού φέρνει προτάσεις για επισημοποίηση, πιθανόν όμως εσείς να κάνετε τα στραβά μάτια, καθώς αυτό δεν είναι κάτι που επιθυμείτε για αυτήν την χρονιά.

Ανάδρομοι πλανήτες μέσα στο 2021.

 • Από τις 30/1 έως 21/2/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα σας επανασυνδέσει με ξεχασμένα όνειρα και ελπίδες όπου ένα πρόσωπο του παρελθόντος θα παίξει καθοριστικό ρόλο και ευνοείστε για ξεκαθαρίσματα. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 26η έως την 11η μοίρα )

 • Από τις 30/5 έως 22/6/21, ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους σας βάζει σε διαδικασία επαναξιολόγησης αλλά και ερωτικών επιστροφών, κυρίως μέσα από μηνύματα και ταξιδάκια που θα πραγματοποιήσετε θα μπορείτε να συναντήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, από την 26η έως την 11η μοίρα )

 • Από τις 27/9 έως 18/10/21, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό θα επηρεάσει τις αποφάσεις σας, καθώς ενδέχεται να θελήσετε να δώσετε μια δεύτερη –Τρίτη ευκαιρία σε ένα άτομο του παρελθόντος. (Επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο από την 25η έως την 10η μοίρα).

 • Στις 19/12/21 ξεκινάει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερω, φέρνοντας επιστροφές από το παρελθόν, και με νοσταλγία θα αναπολείτε παλιές καλές στιγμές. Πιθανόν να ζήσετε μια επανασύνδεση, που θα φέρει όμως κρίσεις και αρκετά σκαμπανεβάσματα.

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, με αποτέλεσμα να κυνηγάτε πολλές φορές το άπιαστο θέλοντας να δείτε τις αντοχές σας και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας.

 • 26/5/21- Ολική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5ο 25΄ Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α΄ δεκαήμερο,
 • 10/6/21 – Ηλιακή έκλειψη, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19ο 47΄ Διδύμων, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο &
 • 4/12/21 – Ολική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 12ο 22΄ Τοξότη, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο.

β) στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και σας βοηθάει τελικά να ορθοποδήσετε χωρίς τα γνωστά δεκανίκια που τελικά μπερδεύουν τη κρίση σας.

 • 19/11/21 – Μερική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος στις 27ο 14΄ Ταύρου, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο γ΄δεκαήμερο.

Στις 20 Οκτωβρίου 2021 με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας θα δεχτείτε κάποια χτυπήματα κάτω από τη μέση, αλλά κάθε είδους δοκιμασία θα οδηγήσει σε πιο εύφορο πεδίο για την προσωπική σας ζωή. Επηρεάζεται το γ΄δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα.

Καλή Χρονιά

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/