Το έτος 2022, είναι χρονιά που θα ανατρέψει τον κόσμο σας, θα χρειαστεί να αποχωριστείτε συνήθειες, πρόσωπα και να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας. Αλλάξτε ρότα.

Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο και του Ουρανού στο ζώδιο σας φέρνει ανατροπές και πρέπει να ακολουθήσετε τη ροή, λέγοντας ναι στο καινούργιο, το διαφορετικό. Ανατρέπονται σχέσεις επαγγελματικές και αναμένονται κόντρες με άτομα εξουσίας. Σταθερές σχέσεις κλονίζονται. Επηρεάζεται κυρίως το β΄ γ΄ δεκαήμερο μέχρι την 25η μοίρα.

Η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στις 29/12/21 φέρνει έναν νέο φιλικό κύκλο και αυτό θα σας χαρίσει νέες προοπτικές. Κινείστε προς νέες κατευθύνσεις και πολλά όνειρα σας θα γίνουν πραγματικότητα. Φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική.

Το εξάγωνο Δία, Ουρανού στις 18/2/22 μιλάει για τύχη, νέες γνωριμίες, και αναμένεται ξαφνική αναγνώριση μέσα από την ένταξη σας σε ένα κοινωνικό σύνολο. Ξεχωρίζεται. Νέες γνωριμίες.  Επηρεάζεται κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 11ο μοίρα.

Η σύνοδος Δία, Ποσειδώνα στις 12/4/22 θα σας χαρίσει επιτυχία, κοινωνική αναγνώριση και πολλά όνειρα σας θα γίνουν πραγματικότητα. Είστε σε φάση, όπου ένας νέος φιλικός κύκλος θα στηρίξει τα σχέδια σας. Άριστες δημόσιες σχέσεις. Επηρεάζεται το γ΄ δεκαήμερο, γύρω από την 23ο, 24ο μοίρα.

Το εξάγωνο Δία, Πλούτωνα στις 4/5/22 και στο τέλος του έτους δίνει νέες προοπτικές, πιθανή μετοίκηση και ευνοείστε αρκετά σε προσωπικές σχέσεις, δοσοληψίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας.  Επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο.

 • Η είσοδος του Δία στον Κριό στις 10/5/22 θα σας ευνοήσει, καθώς απομακρύνει κάθε είδους ανταγωνισμό και δημιουργεί δυνατές συμμαχίες.  Μυστικές συμφωνίες. Κρυφές πηγές εσόδων. Στροφή προς τη μεταφυσική. Επηρεάζεται κυρίως το α΄ δεκαήμερο.

Σημαντικές μέρες για τα οικονομικά σας και την ερωτική σας ζωή είναι :

Από τις 28/5 έως τις 22/6/22, η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σας και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις θετικές συγκυρίες.

Από τις 23/6 έως τις 17/7/22 η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων, και μερικοί να αλλάξετε εργασία. Προσοχή μόνο στα ψιλά γράμματα, όταν υπογράφετε τις συμφωνίες.

Από τις 26/11 έως τις 9/12/22, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σας ευνοήσει, αρκεί να αποδεχτείτε τις αλλαγές και να καλωσορίσετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας.

Ανάδρομοι πλανήτες μέσα στο 2022.

 • Από τις 15/1 έως 4/2/22 ο Ερμής ανάδρομος από την 10η μοίρα του Υδροχόου, έως την 24η μοίρα του Αιγόκερω.  Θέματα καριέρας, σπουδών αλλά και νομικά ζητήματα επανεξετάζονται.
 • Από τις 12/5 έως 4/6/212, ο Ερμής ανάδρομος από την 4ο των Διδύμων έως την 26η του Ταύρου.  Θέματα που σχετίζονται με μια νέα πηγή εσόδων, αλλά και κάθε είδους διαπροσωπικές σχέσεις μπαίνουν στο προσκήνιο.
 • Από τις 11/9 έως 3/10/22, ο Ερμής ανάδρομος από την 8η του Ζυγού έως 24η  στην Παρθένο.  Θα ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, καθώς φλερτ και επιστροφές από το παρελθόν αναμένονται. Η στάση σας μέσα στον εργασιακό χώρο αλλά και συναδελφικές σχέσεις διαφοροποιούνται.
 • Στις 30/12/22 ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω (24η μοίρα έως 8η μοίρα). Θέματα σπουδών, νομικά ζητήματα, επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, αλλά και σχέσεις από απόσταση επαναξιολογούνται.
 • Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ολοκληρωθεί στις 29/1 και μιλάει για επανασυνδέσεις, και σχέσεις με άτομα από απόσταση, Μια πλατωνική σχέση τείνει να πάρει σάρκα και οστά.
 • Ο Άρης στους Διδύμους ανάδρομος από 31/10 έως 14/1, από την 25η έως την 8ηδίνει χρόνο να επανεκτιμήσετε την πρακτική πλευρά της ζωής σας, να ψάξετε για νέο εισόδημα, καθώς θα έχετε αρκετά έξοδα και εκρεμμότητες που πρέπει να κλείσετε. Περίοδος άγχους. Αντιμετωπίζετε προκλητικά τον σύντροφο σας.

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα σας (Ταύρου-Σκορπιού),  με αποτέλεσμα να αλλάζει τελείως ο κόσμος σας, ανατρέπονται σχέσεις και συνεργασίες.  Αποχωρισμοί, ρήξεις και νέες σχέσεις αναμένονται.

 • 30/4/22- Μερική Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη  που πραγματοποιείται στις 10ο 35΄ Ταύρου, επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος α΄ και αρχές β δεκαήμερο,
 • 16/5/22 – Σεληνιακή έκλειψη, Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 25ο 16΄ Σκορπιού, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο γ΄ δεκαήμερο
 • 25/10/22 – Μερική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 2ο 07΄ Σκορπιού, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄ δεκαήμερο,
 • 8/11/22 – Μερική Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος στις 15ο59΄ Ταύρου, επηρεάζονται οι γεννημένοι στο β΄ δεκαήμερο.

Καλή Χρονιά

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/