Κάνε Εγγραφή στο  κανάλι μου στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

 Ο Μαίος είναι ο μήνας που θα φέρει αλλαγές που σχετίζονται με την οικονομική σας κατάσταση, καθώς η έκλειψη που πραγματοποιείται στον σκορπιό, ορίζει να αλλάξετε τον τρόπο που συνδέεστε με άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα. Η αφροδίτη στον Καρκίνο θα σας γλυκάνει και θα θέλετε να περνάτε περισσότερο καιρό με την οικογένεια σας και τα παιδιά σας. Εάν μπορέσετε και ξεπεράσετε εντάσεις που προκύπτουν από την συνεχή αλληλεπίδραση θα μπορέσετε να ανεβάσετε την ψυχολογία σας. Φλερτ, ρομαντικές γνωριμίες ευνοούνται. Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, αναμένονται αλλαγές που θα καθορίσουν έναν νέο τρόπο που θα φτιάξετε το εισόδημα σας.  Ο Δίας στον Ταύρο φέρνει ευχάριστα μαντάτα για να τονώσετε την τσέπη σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

 Ο μήνας Μάιος θα σας αναγκάσει να αποχαιρετίσετε δυσλειτουργικές καταστάσεις και να βγείτε από την τοξικότητα. Η έκλειψη , Σεληνιακή, που θα γίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, απέναντι σας,ορίζει την απομάκρυνση σας από το παρελθόν και την αρχή μιας νέας γνωριμίας. Αναμένονται βέβαια αρκετές επανασυνδέσεις που θα σας ταλανίσουν αρκετά. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, αρκετά δοτικούς με το περιβάλλον σας,καθώς ξεκινάτε και νέες γνωριμίες που γίνονται μέσα από το διαδίκτυο. Παραμένετε πολύ ενεργοί μέσα στην καθημερινότητα σας και σιγά σιγά θα αλλάξει το κλίμα και θα πρέπει να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας. Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας , θα κάνετε μια νέα αρχή που θα καθορίσει την προσωπική σας κατάσταση. Ο Δίας στο ζώδιο σας φέρνει ευχάριστα μαντάτα καλοτυχίας. 

 

 ΔΙΔΥΜΟΙ

 Ο Μήνας Μάιος θα σας αναγκάσει να αποχαιρετίσετε ένα τοξικό τρόπο ζωής και θα αρχίσετε να κυνηγάτε την καλοζωία, φροντίζοντας περισσότερο τον εαυτό σας. Συγχρόνως απομακρύνεστε από ένα τοξικό περιβάλλον. Ο Ερμής σας φέρνει προ των ευθυνών σας και πρέπει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο βοηθάει στο να αυξήσετε το εισόδημα σας ή να μπορέσετε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Εάν καταφέρετε να ανταποκριθείτε στα έξοδα σας, τότε θα μπορέσει να γεμίσει η τσέπη σας. Έχετε τη δυνατότητα πάντως μέσα στον μήνα να ταξιδέψετε, να έρθετε σε επαφή με άτομα μέσα από το διαδίκτυο και να ασχοληθείτε με τις σπουδές σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, σας βάζει σε διαδικασία ενασχόλησης με τον εαυτό σας και πολλοί θα ασχοληθείτε με εναλλακτικές θεραπείες και την ψυχολογία. Μια μυστική σχέση σας απασχολεί ιδιαίτερα. Ο Δίας στον Ταύρο σας χαρίζει τύχη και σας γλιτώνει από δύσκολες καταστάσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας Μαίος θα σας αναγκάσει να φύγετε από τοξικές καταστάσεις που αφορούν την ερωτική σας κατάσταση και θα κάνετε βουτιά σε νέα φλερτ και επιχειρηματικά σχέδια. Το παλιό πεθαίνει και πραγματικά δεν έχετε κανένα λόγο να χρονοτριβείται. Μια σχέση επιπόλαια πεθαίνει και ξαναγεννιέστε. Επίσης, Θα έχετε την δυνατότητα να συναντηθείτε με άτομα του φιλικού σας κύκλου και να μιλήσετε για τα παλιά. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας ομορφύνει και θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα νέο ταίρι που να σας ταιριάζει και να περνάτε καλά. Εάν αφήσετε πίσω σας παιχνίδια ανταγωνισμού και ελέγχους θα μπορέσετε να ξεπεράσετε πολλά προβλήματα. Πολλά έξοδα αναμένονται αυτόν τον μήνα, αλλά συγχρόνως έχετε την τύχη να έχετε και έσοδα. Ο Δίας στον Ταύρο σας βοηθάει να βρείτε στήριξη μέσα από μια ομάδα ή έναν νέο κοινωνικό κύκλο. 

 

ΛΕΩΝ

 Ο μήνας Μάιος σας δίνει τη δυνατότητα να αποχαιρετίσετε έναν τρόπο ζωής και μια σχέση που σας βασανίζει εδώ και πολύ καιρό. Με την Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό θα πρέπει να στρώσετε ξανά την ζωή σας και να αντιμετωπίσετε την τοξικότητα μέσα στο ίδιο σας το σπίτι. Μια νέα σχέση ζωής αναπτύσσεται τώρα. Αναμένονται επίσης, πολλές συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά θέματα και εκεί θα γεννηθούν πολλά διλήμματα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας κάνει πιο εσωστρεφείς ή ακόμα σας δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείτε με μια μυστική σχέση. Μηνύματα θα πάρετε καθώς θα δεχτείτε την εύνοια του παρασκηνίου. Εάν μπορέσετε και ξεπεράσετε το άγχος των ημερών , θα βρείτε λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Ο άρης θα επισκεφτεί το ζώδιο σας και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα μαχητικούς αλλά και αντιρρησίες. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, μιλάει για ένα νέο σπιτικό  , την πιθανότητα μιας συγκατοίκησης.  Ο Δίας στον Ταύρο φέρνει τύχη γύρω από κληρονομικά θέματα. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

 Ο μήνας Μαίος σας δίνει την δυνατότητα να κλείσετε κύκλους και να απομακρυνθείτε από άτομα που χαλάνε την καθημερινότητα σας. Σίγουρα νέες συνεργασίες θα αναπτυχθούν με την Σεληνιακή Έκλειψη, στον Σκορπιό και έτσι θα μπορέσετε να δείξετε τι αξίζετε. Αφήνετε πίσω σας οπωσδήποτε ανθρώπους που σας σπάνε τα νεύρα και ασχολείστε κυρίως με το παρελθόν και με μια σχέση που είχατε υποτιμήσει. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας κάνει αρκετά ερωτικούς αλλά και ανεβάζει το προφίλ μας μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Εύκολα σχέδια πραγματοποιούνται. Αν καταφέρετε και ξεπεράσετε πιθανές κόντρες και ανταγωνισμούς θα δείτε ότι όλα μπορείτε να τα καταφέρετε. Ο Άρης στον Λέοντα θα σας κάνει όμως λίγο εριστικούς και θα κινηθείτε επίσης επικίνδυνα στα ερωτικά σας, πιθανόν εμπλέκεστε σε σχέση παράνομη. Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα μπορέσετε να ταξιδέψετε, να προγραμματίσετε τα σχέδια σας και να βγείτε από την στασιμότητα. Ο Δίας στον Ταύρο φέρνει εύνοια σε νομικά ζητήματα αλλά και σε σχέσεις με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας. 

 ΖΥΓΟΣ 

Ο μήνας Μαίος σας ταλαιπωρεί λίγο γιατί σας αναγκάζει να ασχοληθείτε  περισσότερο με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και η Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό . θα φέρει ρήξεις και ξαφνικές διακοπές συνεργασιών. Σίγουρα θα δείτε όμως και περίεργες επιστροφές χρημάτων, και εκεί που δεν θα το περιμένετε θα γεμίζει το πορτοφόλι σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο βελτιώνει το κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο και άτομα κύρους σας βοηθάνε να βγείτε από κακοποιητικά σχήματα συνεργασιών. Εάν καταφέρετε και ξεπεράσετε τις κρίσεις που έχουν δημιουργηθεί, θα μπορέσετε να βρεθείτε στην θέση που επιδιώκατε εδώ και τόσο καιρό. Ο φιλικός σας κύκλος στηρίζει πάντως τις προσπάθειες σας και για αυτό θα είναι εύκολο να υλοποιήσετε επιθυμίες και στόχους ζωής. Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα πρέπει να δείτε με μεγαλύτερη προσοχή τα περιουσιακά σας θέματα και να αναθεωρήσετε τον τρόπο που συνδέεστε με άτομα που μοιράζεστε κοινά συμφέροντα. Ο Δίας στον Ταύρο , φέρνει χρήματα ή πολλά έξοδα, ανάλογα με τον γενέθλιο σας χάρτη.  

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Ο μήνας Μαίος θα σας ξεβολέψει αρκετά καθώς θα πρέπει να κάνετε καινούργια αρχή και να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη. Η Σεληνιακή έκλειψη, Πανσέληνος στο ζώδιο σας αναγκάζει να βγείτε από σχέσεις τέλματος και να κάνετε βήματα προς τα μπρος. Επιστροφές, επανασυνδέσεις αναμένονται, ωστόσο δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε να πετύχετε. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας βάζει σε διαδικασία να δείτε με καλύτερη διάθεση σχέσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας. Αγαπάτε περισσότερο το ξένο και το διαφορετικό. Εάν μπορέσετε και ξεπεράσετε προσωπικές αμφιβολίες και πεποιθήσεις που τρέφετε για τον εαυτό σας, τα πράγματα θα διορθωθούν άμεσα. Ο άρης από τον Λέοντα σας κάνει πιο δυναμικούς και είστε έτοιμοι να αρπάξετε την ζωή από τα μαλλιά. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο δίνει την δυνατότητα να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο που διαχειρίζεστε την προσωπική σας κατάσταση.Ο Δίας στον ταύρο σας φέρνει μια νέα γνωριμία. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας Μάιος θα σας τρίξει τα δόντια με την έννοια ότι πρέπει να καταπολεμήσετε τους φόβους σας και να κάνετε γενναία βήματα. Αγκαλιάζετε με την Σεληνιακή έκλειψη , Πανσέληνος στον Σκορπιό τον παλιό σας εαυτό , ωστόσο δεν θέλετε να παραμείνετε ίδιοι. Μια μυστική σχέση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Η εργασιακή σας κατάσταση κρύβει πολλές εκπλήξεις και εδώ πρέπει να δείξετε τι αξίζετε αλλά και τι θέλετε να γίνει στην ζωή σας. Διλήμματα αναμένονται. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο φέρνει χρήματα από τρίτα πρόσωπα και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα,καθώς μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Έαν κατορθώσετε να κρατήσετε αποστάσεις από άτομα που χαλάνε την ψυχολογία σας, όλα τα πράγματα θα βελτιωθούν καλύτερα. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σας δώσει μια νέα θέση εργασίας και θα σας αλλάξει τη ζωή. Ο Δίας στον Ταύρο θα σας χαιδέψει, σας χαρίζει μια υπέροχη καθημερινότητα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο μήνας Μαίος θα σας αναγκάσει να αποχαιρετίσετε ένα φιλικό κύκλο που είχατε συνηθίσει, ωστόσο δεν λαμβάνατε αυτά που θέλατε, και γεμίζατε τοξική ενέργεια. Έτσι θα κινηθείτε αρκετά παρορμητικά και θα μπείτε σε νέους κύκλους που θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και θα γνωρίσετε περισσότερο κόσμο που θα μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Η ερωτική σας κατάσταση παραμένει πολύπλοκη και θα πρέπει να σκεφτείτε ξανά και ξανά , εάν πρέπει να δώσετε δεύτερη ή τρίτη ευκαιρία. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, απέναντι σας γλυκαίνει την προσωπική σας ζωή και το ταίρι σας είναι έτοιμο να δεχτεί την πιο παράλογη απαίτηση σας. Εάν καταφέρετε και ξεπεράσετε το εγώ σας και γίνεται πιο γενναιόδωροι, θα νικήσετε κάθε αντιξοότητα με αποτέλεσμα να έχετε δίπλα σας άτομα που σας αξίζουν. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μιλάει για μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα που φέρνει χρήματα. Ο Δίας στον Ταύρο κάνει την ζωή σας πιο ευχάριστη. 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Ο μήνας Μάιος θα σας βγάλει από την ασφαλή σας ζώνη και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με γενναιότητα άτομα που επιμένουν να επεμβαίνουν στην ζω΄΄η σας με δραματικό τρόπο. Η επαγγελματική σας κατάσταση με την Σεληνιακή έκλειψη, Πανσέληνος στον Σκορπιό θα αλλάξει και πρέπει να αποδεχτείτε τις εξελίξεις. Επιστροφές , επανασυνδέσεις αναμένονται που θα ταράξουν την συναισθηματική σας κατάσταση. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο βελτιώνει την καθημερινότητα και την εργασιακή σας κατάσταση και θα κινηθείτε με αργούς ρυθμούς. Προσέξτε όμως την διατροφή σας καθώς θα έχετε την τάση να τρέφεστε με γλυκά και παχυντικές τροφές. Εάν καταφέρετε να κλειδώσετε έξω από την καθημερινότητα σας άτομα που σας χαλάνε την διάθεση θα τα πάτε πολύ καλύτερα. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μιλάει για μια αρχή και για ένα νέο σπιτικό. Ο Δίας στον Ταύρο φέρνει συναισθηματική ολοκλήρωση. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας Μάιος θα σας δώσει την δυνατότητα να φλερτάρετε, να απελευθερωθείτε και να διώξετε ταμπού από πάνω σας. Η Σεληνιακή έκλειψη, πανσέληνος στον Σκορπιό σας κάνει να ταξιδεύετε και έρχεστε όλο και πιο κοντά με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας. Ανοίγονται νέες πόρτες για τους τολμηρούς και κυρίως για εσάς που κινείστε μέσα από το διαδίκτυο. Επανασυνδέσεις, επιστροφές αναμένονται. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο φέρνει ευημερία, καλή τύχη και επικοινωνία με νεότερα άτομα. Εάν καταφέρετε να ξεπεράσετε τους φόβους σας θα βρεθείτε στο κατάλληλο περιβάλλον και θα κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Δώστε μεγάλη σημασία στην εργασιακή σας κατάσταση μια που τα πράγματα εκεί αλλάζουν και ζητούν από εσάς να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας δίνει μια νέα διαδικτυακή γνωριμία. Ο Δίας στον Ταύρο σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και αρκετά τυχερούς.