η εβδομάδα μας έχει  την έκλειψη, άρα κάτι θα λείψει από την ζωή σου, και μην νομίζεις ότι όλα είναι και για κακό.

Ίσως αποχαιρετάς τα σκοτάδια σου, αυτά που σε έκλεισαν σε μια φυλακή του νου. Αυτό το ξεφορτώνεσαι , όπως και την ένταση του Σκορπιού. Φτάνει το δράμα και η συναισθηματική εμμονή. Πετάς προς την απλότητα, καλοσύνη και βέβαια θέλεις και πρέπει να περνάς καλά.

Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377 ή  90 11 900 160

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου,δίνετε μεγάλη σημασία στην οικογενειακή σας ζωή και έρχεστε κοντά σε άτομα που έχουν ανάγκη την φροντίδα σας. Νέες γνωριμίες. Κριός β’ δεκαημέρου,  κλείνει ένας σημαντικός κύκλος στη ζωή σας και η οικονομική σας κατάσταση θα αλλάξει δραματικά. Νέες οικονομικές συμμαχίες εν όψει.   Κριός γ’ δεκαημέρου,  απογοητεύεστε από την συμπεριφορά των δικών σας ανθρώπων και πρέπει να γυρίσετε πλάτη στο παρελθόν. Νέες γνωριμίες ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, είστε έτοιμοι να έρθετε σε επαφή με άτομα μέσα από το διαδίκτυο και να ενισχύσετε τις γνωριμίες σας. Γλυκαίνει ο τρόπος που σκέφτεστε.   Ταύρος β’ δεκαημέρου, κλείνει δραματικά ένας κύκλος που αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις και αναλαμβάνετε την εύθυνη για τον αποχαιρετισμό. Νέες γνωριμίες ευνοούνται.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου, έτσι και αλλιώς δεν πιστεύεστε σε θαύματα και όλο πέφτει η αυτοπεποίθηση σας. Η επαφή σας με άτομο που συνδέεστε μυστικά , ευνοείται αυτό το διάστημα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς κοντά σε μια νέα δουλειά και θα δείτε το εισόδημα σας να αυξάνεται αρκετά . Λαμβάνετε δώρα και είστε ευχαριστημένοι λόγω μιας νέας γνωριμίας.     Δίδυμος β’ δεκαημέρου, κλείνει δραματικά ένας σημαντικός κύκλος που αφορά την εργασιακή σας κατάσταση και θα αποχαιρετίσετε ένα τοξικό περιβάλλον. Πιθανόν νιώθετε ανασφάλεια.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,   είστε αρκετά απογοητευμένοι από την στάση ατόμων που καθορίζουν την θέση σας μέσα στον επαγγελματική αρένα. Ωστόσο, θα βρείτε λύσεις και ένα φιλικό πρόσωπο θα ανοίξει κλειστές πόρτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, θα νιώσετε αρκετά όμορφα αυτό το διάστημα και θα δώσετε μεγάλη σημασία στην εμφάνιση σας αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις. Είστε αρκετά ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, κλείνει δραματικά ένας σημαντικός κύκλος που αφορά την ερωτική σας κατάσταση και θα αλλάξετε κατεύθυνση. Οι επιχειρηματικές σας δραστηριότητες ευνοούνται.       Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,   είστε απογοητευμένοι από την στάση ενός ατόμου που συνδέεστε από απόσταση και κάνετε τα πάντα για να ξεχάσετε. Η επαγγελματική σας κατάσταση αλλάζει προς το καλύτερο.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  είστε σαφώς ανοιχτοί σε κάθε είδους γνωριμία,αλλά πιο πολύ σας τραβάει ένα άτομο που συνδέεστε μυστικά. Εξομολογήσεις και συναισθηματικές αποκαλύψεις αναμένονται.     Λέοντα β’ δεκαημέρου, κλείνει δραματικά ένας σημαντικός κύκλος που αφορά την οικογενειακή σας κατάσταση και ξεκινάτε από την αρχή. Αποφασίζετε να δεσμευτείτε.     Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  είστε σαφώς απογοητευμένοι από την στάση φίλων καθώς αυτό επηρεάσε ακόμα και την οικονομική σας κατάσταση. Ευνοείστε από άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ξεκινάτε κάτι πάρα πολύ δυνατό με την συμπαράσταση φίλων και αυτό σας κάνει να πάρετε τα πάνω σας. Νιώθετε μαγεμένοι από συνθήκες που αλλάζουν και προς το καλύτερο.   Παρθένος  β΄ δεκαημέρου,  κλείνει δραματικά ένας σημαντικός κύκλος που αφορά την καθημερινότητα σας, αφήνετε πίσω ότι τοξικό σας είχε ταλαιπωρήσει. Μια διαδικυτακή σχέση ξεκινά τώρα. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, είστε σαφώς απογοητευμένοι από ανθρώπους που δεν στάθηκαν πλάι σας και αφήνετε πίσω σας το παρελθόν. Ωστόσο, μπορείτε να ευνοηθείτε σε θέματα οικονομικής φύσεως.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, δίνετε μεγάλη σημασία στην καριέρα και αναζητάτε τρόπους να διακριθείτε μέσα στην επαγγελματική αρένα. Πρόσωπα εξουσίας σας στηρίζουν θερμά.         Ζυγέ β’ δεκαημέρου,   κλείνει δραματικά ένας σημαντικός κύκλος που αφορά την πρακτική πλευρά της ζωής σας και κάπως θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες. Αγκαλιάζετε το καινούργιο.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  είστε σαφώς απογοητευμένοι από την στάση συναδέλφων και γυρνάτε την πλάτη σε ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον. Ευνοείστε σε θέματα προσωπικών σχέσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και έρχεστε κοντά σε άτομα που διαμένουν σε άλλη πόλη. Αγκαλιάζετε το ξένο με μεγάλη ενδιαφέρον. Μια επαγγελματική πρόταση θα σας αλλάξει τη ζωή.   Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, κλείνει δραματικά ένας σημαντικός κύκλος στη ζωή σας και αφήνετε πίσω σας το τοξικό παρελθόν. Επιτέλους νικάτε τα σκοτάδια σας.     Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  απογοητεύεστε σε ερωτικά θέματα μια που βλέπετε τον άνθρωπο σας να απομακρύνετε ευγενικά αλλά και με αποφασιστικότητα. Η εργασιακή σας κατάσταση αλλάζει προς το καλύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά καλά αυτό το διάστημα, ωστόσο ταλαιπωρείστε από άτομα που συνδέεστε συναισθηματικά. Οικονομική εκμετάλλευση.   Τοξότης β’ δεκαημέρου, κλείνει δραματικά ένας σημαντικός κύκλος στη ζωή σας που σχετίζεται με την ψυχολογία σας, την εργασιακή σας κατάσταση και θα κάνετε μια νέα αρχή χωρίς εξηγήσεις. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  είστε αρκετά απογοητευμένοι από άτομα που συνδέεστε με οικογενειακούς δεσμούς, ωστόσο ξέρετε πως κάποια πράγματα δεν αλλάξουν. Υπάρχει μεγάλη βελτίωση στην ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η προσωπική σας κατάσταση θα βελτιωθεί το επόμενο διάστημα και θα χαρείτε αρκετά,καθώς θα συνδεθείτε με άτομο που εκφράζεται με μεγάλη ένταση.  Συναισθηματικά ανοίγματα ευνοούνται.   Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, κλείνει δραματικά ένας σημαντικός κύκλος στη ζωή σας που σχετίζεται με τον φιλικό σας κύκλο και θα κινηθείτε αρκετά παρορμητικά, αλλά με επιτυχία. Όνειρα πραγματοποιούνται.    Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου,  είστε αρκετά δυσαρεστημένοι από συγγενικά σας άτομα, ωστόσο συνεχίζεται να κρατάτε το στόμα σας κλειστό. Ερωτικά πήγαινε έλα αναμένονται. Πολλοί μιλάτε για δέσμευση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς ανοιχτοί σε κάθε πρόταση που υπόσχεται να σας βγάλει από ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον. Φλερτ, και ερωτικά πήγαινε έλα αναμένονται εν ώρα εργασίας. Υδροχόε β΄  δεκαημέρου, κλείνει δραματικά ένας σημαντικός κύκλος που σχετίζεται με την επαγγελματική σας κατάσταση και θα κάνετε μια νέα αρχή. Πρόσωπα εξουσίας σας πιέζουν.   Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, απογοητεύεστε όταν χτυπιέται ο προυπολογισμός σας και πρέπει να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Το καλό είναι ότι γρήγορα θα ξεπεράσετε τις πιέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄  δεκαημέρου, απολαμβάνετε ωραίες στιγμές με τον άνθρωπο σας και η ζωή σας αλλάζει προς το καλύτερο. Επιχειρηματικές δραστηριότητες ευνοούνται.     Ιχθύ β’ δεκαημέρου, κλείνει δραματικά ένας σημαντικός κύκλος που αφορά σχέσεις με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και ξεκινάτε κάτι καινούργιο. Η σχέση σας με άτομο που διαμένει στο εξωτερικό γίνεται ενδιαφέρουσα.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, είστε απογοητεύμενοι από την τροπή που έχει πάρει μια συναισθηματική σχέση. Οικονομικά ευνοείστε από άτομα της οικογενείας σας.

 
 
https://www.youtube.com/watch?v=4CmS8yAANEA&t=5s&ab_channel=ChristinaTantalidou