Στις 20 Αυγούστου 2020 ο Ερμής, ο πλανήτης που σχετίζεται με τον τρόπο σκέψης και την καθημερινότητα μας θα γυρίσει στο σπίτι του, στο ζώδιο της Παρθένου και θα παραμείνει εκεί έως τις 5 Σεπτεμβρίου, όπου θα βάλει τάξη στη ζωή μας.  Γενικά ο Ερμής στην Παρθένο βοηθάει στο να ορίσουμε προτεραιότητες, να τακτοποιήσουμε πιθανές εκκρεμότητες και να ασχοληθούμε με τα απλά καθημερινά πράγματα. Έτσι παρόλο που δεν εχει τελειώσει το καλοκαίρι,  το μυαλό μας θα τρέχει σε υποχρεώσεις και στη δουλειά μας, με αποτέλεσμα να νιώθουμε μια έξτρα πίεση. Ωστόσο, ο Ερμής στην Παρθένο είναι αρκετά βοηθητικός στο να διακρίνουμε την ήρα από το στάρι, να κάνουμε ξεκαθαρίσματα και κυρίως να αποκτήσουμε κριτική σκέψη. Η ερωτική μας ζωή πιθανόν χάνει την λάμψη της καθώς γινόμαστε πιο πρακτικοί και αναζητάμε το ταίρι που καλύπτει πρωτίστως τις βασικές ανάγκες μας. Χάνεται αρκετά ο ρομαντισμός και το συναίσθημα εκφράζεται με χλιαρό τρόπο. Ζητήματα εμπιστοσύνης έρχονται στην επιφάνεια με την αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα , στα τέλη του Αυγούστου..

Ιδανικές μέρες για ταξίδια και συνομιλίες με το ταίρι μας είναι στις 25, 26 Αυγούστου 2020, όπου ο Ερμής θα συναντήσει σε θετική όψη τον ανάδρομο Ουρανό, και αναμένονται επανασυνδέσεις αλλά και ξαφνικές γνωριμίες.


Επίσης…

α) το εξάγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Αιγόκερω, στα τέλη του Αυγούστου 2020, θα γεννήσει ηθικό σε όσους έχουν απογοητευτεί από τη στάση του αγαπημένου τους με αποτέλεσμα να βρεθεί απρόσμενη λύση (επηρεάζονται οι γεννημένοι  τέλη β΄δεκαημέρου).

β) το τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω, γύρω στις 2 Σεπτεμβρίου 2020,  ενδυναμώνει τη σκέψη και βγαίνουν στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα, έτσι ώστε να γεννηθουν νέες σχέσεις (επηρεάζονται οι γεννημένοι αρχές γ δεκαημέρου).

γ) το τρίγωνο  με τον ανάδρομο Κρόνο στον Αιγόκερω, γύρω στις 3 Σεπτεμβρίου 2020, βοηθάει στο να αναπτυχθούν σχέσεις με διαφορά ηλικίας και υπάρχει προοπτική για εξέλιξη. Ωριμότητα και αλληλοσεβασμός (επηρεάζονται οι γεννημένοι μέσα γ΄δεκαημέρου).

ΚΡΙΟΣ

O Ερμής στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε την συναισθηματική σας ζωή μια που μπορείτε τώρα να διακρίνετε πιθανές αδυναμίες της σχέσης σας και να στηριχθείτε περισσότερο στη λογική παρά στο συναίσθημα. Εκτιμήσεις που θα οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον Παρθένο θα ευνοήσει την ερωτική σας ζωή και θα είστε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες μια που συνειδητοποιείτε ότι πρώτα εσείς πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας, και φυσικά θέλετε να δοκιμάσετε το καινούργιο. Φλερτ, ρομαντικές επαφές και σχέση με νεώτερα άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής στην Παρθένο θα οδηγήσει στο να δείτε καθαρά την αλήθεια και το τι συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή με αποτέλεσμα να γίνουν γενναία ξεκαθαρίσματα, που τα είχατε όμως ανάγκη. Πιθανόν να νιώσετε πίκρα  και απογοήτευση αλλά μπορείτε να βρείτε καταφύγιο σε νέα αγκαλιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο θα βελτιώσει τις καθημερινές σας επαφές και θα γίνουν νέες γνωριμίες κυρίως μέσα από το διαδίκτυο που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Φλερτ και ρομαντικό ειδύλλιο μπορεί να εξελιχθεί κατά τη γέννηση μιας νέας συνεργασίας. Η σκέψη σας σχετικά με το μέλλον μιας υπάρχουσας κατάστασης οδηγεί σε αποφάσεις που θα σας δικαιώσουν.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στην Παρθένο θα σας επιτρέψει στο να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε ξανά την αυτοπεποίθηση σας, μια που αναζητάτε την αποδοχή και όχι την απόρριψη. Νέες γνωριμίες σας στηρίζουν και η σχέση σας με ένα άτομο που εμπιστεύεστε, πιθανόν να σας αναγεννήσει. Κυνηγήστε τον έρωτα, χωρίς φόβο.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ο Ερμής στο ζώδιο σας θα δώσει το προβάδισμα στην ερωτική σας ζωή και μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να διεκδικήσετε το ταίρι σας. Αγκαλιάστε περισσότερο τον εαυτό σας και πείτε την αλήθεια σας. Νέες γνωριμίες, συζητήσεις γύρω από πιθανή επισημοποίηση, νέες ενάρξεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο οδηγεί στο να εκφράσετε βαθύτερα συναισθήματα και σταδιακά θα προχωρήσετε σε νέες επιλογές, ακόμα και εάν προς το παρόν θα κρατάτε κρυφά τα χαρτιά σας. Πιθανόν μυστικές σχέσεις σας προβληματίζουν ακόμα. Αφήστε το παρελθόν πίσω σας. Προχωρήστε σε εξομολογήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο βοηθάει στο να ανοίξετε τα φτερά σας και να ξεπεράσετε την μιζέρια της προηγούμενης περιόδου και το αποτέλεσμα θα σας χαροποιήσει. Φιλικές σχέσεις πιθανόν να εξελιχθούν σε ερωτικές και αυτό είναι κάτι που μπορεί αρχικά να σας μπερδέψει. Ικανοποίηση μέσα από επιστροφές αγαπημένων προσώπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο οδηγεί στο να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να προσεκλύσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, βέβαια διακινδυνεύοντας να χάσετε μετέπειτα την ισορροπία σας. Η σχέση που θα δημιουργηθεί πιθανόν να κρύβει κινδύνους και θα υποκύψετε σε παιχνίδια ελέγχου και χειραγώγησης. Έντονο πάθος που εκφράζεται ακραία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο συμβάλλει στο να βελτιώσετε μια σχέση που μέχρι πρότινος υφίσταται από απόσταση και νιώθετε πως εκπληρώνονται οι επιθυμίες σας και ζείτε το όνειρο σας. Συναντήσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες και εξομολογήσεις που σας κολακεύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο σας φέρνει πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει και να πειτε ναι σε νέες εμπειρίες που σας συγκινούν. Ερωτικά πήγαινε έλα αναμένονται, αλλά και πιθανές προστριβές που θα οφείλονται κυρίως σε οικονομικούς λόγους. Έντονη ανάγκη για ψυχανάλυση.   

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκεται απέναντι σας και σας φέρνει αρχικά αντιμέτωπους με το άλλο σας μισό που είναι ο καθρέφτης σας. Ένας εσωτερικός διάλογος ξεκινά, ώστε να μπορέσετε να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα. Διατηρείστε αναγκαίες αποστάσεις ή καλύψτε τα κενά με εξομολογήσεις.

 

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/o-ermis-stin-partheno-apo-20-aygoystoy-kai-i-epirroi-toy-stis-sxeseis-mas-23588/?fbclid=IwAR26944__fgHxcwLTpN38FDxtpMf7dofCdz5Ydm-z-7Ms8Gqe9GGgJmUE_c