Εβδομάδα που σοκάρει ευχάριστα γιατί Με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα .. ξαφνικά και από το πουθενά ζεις ό,τι ονειρεύτηκες και συναισθηματικά φτάνεις παράδεισο..

Κεραυνοβόλοι έρωτες θα σε χτυπήσουν κατακούτελα.. (ουρανός εξάγωνο αφροδίτη).

Υστερόγραφο, ο Άρης επιθετικά πλησιάζει τον Κρόνο , περιόρισε τον ενθουσιασμό σου.. κόψε άμεσα ταχύτητα..

Υστερόγραφο, Ήλιος και Ερμής στην Παρθένο, σκέψεις που οδηγούν σε ακύρωση .. Μόνο ψεγάδια βρίσκεις ; 

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, επιστροφή στην καθημερινότητα και θα δώσετε όλη την προσοχή σας σε θέματα εργασιακής φύσεως, τακτοποιώντας και αρκετές εκκρεμότητες. Σπίτι – δουλειά, σπίτι. Οι σταθερές σχέσεις ευνοούνταιΚριός β’ δεκαημέρου,  είστε συναισθηματικά ανοιχτοί να συζητήσετε την εξέλιξη μιας μακροχρόνιας κατάστασης και να αποχαιρετίσετε την ελευθερία σας.  Κριός γ’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί ερωτικές σχέσεις, επικοινωνία με νεώτερα άτομα ή τα παιδιά σας. Γενικά τα επιχειρηματικά σχέδια χρήζουν μεγάλης προσοχής παρά τις προτάσεις που θα δεχτείτε για ανοίγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η εξωστρέφεια που σας διακατέχει θα οδηγήσει σε νέες γνωριμίες και το φλερτ μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω. Ταυτόχρονα ασχολείστε με τις σπουδές σας, θέματα επιμόρφωσης και ετοιμάζεστε για το φθινόπωρο.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, η σκέψη σας τρέχει σε αλλαγές που θέλετε να κάνετε το επόμενο διάστημα και πρέπει να οργανωθείτε για να αντιμετωπίσετε ότι προσωρινά σας τρομάζει. Εύνοια σε επικοινωνία, επαφές κατά τις μετακινήσεις σας. Φλερτ, μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει την πόρτα σε νέες συναισθηματικές αποκαλύψεις που σας βγάζουν από την ασφαλή σας ζώνη, αλλά πρέπει να αποδεχτείτε την πραγματικότητα. Προσοχή σε θέματα άγχους και αποφύγετε το παρασκήνιο. Μην αμελείτε νομικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου,  επιστροφή στη ηρεμία της οικογενειακής ζωής, μια που απαιτείτε να γυρίσετε πίσω στις υποχρεώσεις σας και αναγκαστικά μπαίνετε σε φάση ρουτίνας που πιθανόν σας αγχώνει. Ασχοληθείτε με το διαδίκτυο, επενδύστε περισσότερο στο εξωτερικό σας προφίλ. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ο τρόπος σκέψης αλλάζει και γίνεστε πιο ανοιχτοί σε μηνύματα και προτάσεις που αφορούν την διευκόλυνση σας σε πρακτικά ζητήματα και υπάρχει εξέλιξη. Επικοινωνία με άτομα που σας στηρίζουν οικονομικά.    Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα διευκολύνει την επαφή σας με νέους συνεργάτες και πιθανόν να προκύψουν συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν σε δημόσιες σχέσεις, ενισχύοντας το δημόσιο προφίλ σας. Προσοχή σε ανοίγματα οικονομικά. Διαφυλάξτε τυχόν κοινό εισόδημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,   συνεχίζετε τις εξορμήσεις και αυτές τις μέρες , συγχρόνως όμως το μυαλό σας τρέχει σε υποχρεώσεις και έτσι θα μοιράσετε τον χρόνο σας, προσπαθώντας να βάλετε μια τάξη. Εύνοια σε προσωπικές επαφές, τάση για αγορές και καλοπέραση.     Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  ευκαιρίες να δραστηριοποιηθείτε μέσα σε ένα κοινωνικό κύκλο που θα σας βοηθήσει να βγείτε από καταστάσεις που σας στεγνώνουν. Ταξιδεύετε για να συναντήσετε αγαπημένο πρόσωπο. Ξαφνικοί έρωτες.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει την πόρτα σε νέες οικονομικές συμφωνίες και σε μια διαφορετική πηγή εσόδων που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τους περιορισμούς που βιώνετε. Η ψυχολογική πίεση συνεχίζεται. 

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, επιστρέφετε στην πραγματικότητα σας και θα ασχοληθείτε περισσότερο με την πρακτική πλευρά της ζωής σας . Απομακρύνεστε από καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά Μυστικές συναντήσεις που σας ανανεώνουν.  Λέοντα β’ δεκαημέρου,  αναζητάτε την αγκαλιά και την τρυφερότητα ενός ατόμου που σας έχει συγκινήσει αλλά δεν τολμάτε να το παραδεχτείτε.Ξαφνικό ερωτικό πάθος.  Παρά τα μπερδέματα παραδίνεστε σε μυστική σχέση.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,    Η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας δίνει την προοπτική για νέα ξεκινήματα, που θα βελτιώσουν την προσωπική σας αλλά και την επαγγελματική σας εικόνα. Η τύχη είναι μαζί σας. Προσοχή μόνο σε θέματα φυσικής κατάστασης, Μην κάνετε υπερβολές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  είστε σε φάση νέων εκκινήσεων που θα δώσουν αποτελέσματα μέσα στο φθινόπωρο και επενδύστε στα νέα σχέδια, διαφημίζοντας το προφίλ σας. Εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας.   Παρθένε β΄δεκαημέρου, ευκαιρίες να βγείτε από συναισθηματικά αδιέξοδα και ταξιδεύετε να συναντήσετε το άλλο σας μισό. Ξαφνικά ερωτικά χτυποκάρδια. Αγκαλιάστε το συναίσθημά σας. Νέες γνωριμίες και επανασύνδεση με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,   Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα συμβάλλει στην αλλαγή της ψυχολογίας σας, καθώς κοιτάτε προς νέες κατευθύνσεις και αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας. Ψυχολογική ανάταση, στροφή προς τη μεταφυσική, καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ενδυνάμωση. Πιθανή πίεση σε οικονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, στροφή προς τα έσω θα κάνετε αυτό το διάστημα και για να τα πείτε με τον εαυτό σας και να γίνουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. Χαλαρώνετε μέσα από εναλλακτικούς τρόπους κάθαρσης και απομακρύνεστε από τη βαβούρα. Συγχρόνως ευνοείστε σε επαγγελματικά ζητήματα και οι επαφές σας με άτομα εξουσίας ενδυναμώνονται.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, βελτιώνονται οι σχέσεις με άτομα εξουσίας, λαμβάνετε ηθική αλλά και υλική αναγνώριση και γενικά βιώνετε μια περίοδο που έχετε την τύχη με το μέρος σας. Ξαφνικά ερωτικά σκιρτήματα μέσα σε επαγγελματικό χώρο.    Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,   Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα οδηγεί στο να πάρετε πρωτοβουλίες μέσα σε ένα κοινωνικό πλαίσιο ή ομάδα που δραστηριοποιείστε και συμπεριφέρεστε σαν ηγέτης. Φιλίες θα κάνετε  και το δημόσιο προφίλ σας θα αναβαθμιστεί. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ευκαιρίες να δικτυωθείτε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και να προωθήσετε κοινούς στόχους τώρα είναι εφικτό να το πετύχετε. Φλερτ και φιλία που εξελίσσεται σε ερωτικό σκίρτημα. Ανοίξτε την αγκαλιά σας αρχικά σε κάτι πλατωνικό.   Σκορπιός β’ δεκαημέρου, ξαφνικές συναντήσεις και ερωτικά πήγαινε έλα θα έχετε αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα να ανέβει η ψυχολογία σας και να λάβετε την ανταπόκριση που περιμένατε. Υπάρχει εξέλιξη.     Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί επαγγελματικά εγχειρήματα και τη σχέση σας με πρόσωπα κύρους, Πιθανή προαγωγή, οικονομική άνοδος, σχέση με ισχυρό πρόσωπο. Θέματα καθημερινότητας προκύπτουν .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η καριέρα σας θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα και είστε σε φάση ανοδική όπου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Επαφές με άτομα πόυ διαμένουν σε άλλη πόλη η στο εξωτερικό ευνοούνται. Οικονομικά θέματα επιλύονται. Ενίσχυση από τρίτα πρόσωπα.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, ξαφνικά ερωτικά σκιρτήματα οδηγούν σε σεξουαλικές εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Ξαφνικές αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα σας θα ευνοήσουν θέματα εργασιακής φύσεως. Έρωτας μέσα στον εργασιακό χώρο.   Τοξότης γ’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει την πόρτα σε σπουδές σε ανώτερα ιδρύματα, επαγγελματική αποκατάσταση, τακτοποίηση νομικών ζητημάτων και σας βοηθάει να ταξιδέψετε για λόγους ψυχαγωγίας. Σχέση που κρύβει εκπλήξεις. Οικονομικές πιέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, αναζητάτε λύσεις σε νέους τρόπους έκφρασης και αυτοβελτίωσης και ανοίγετε τους ορίζοντες σας προς κάτι καινούργιο. Επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας σας συγκινούν. Προσωπική εξέλιξη. Σχέση που σας ενδυναμώνει.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ξαφνικές γνωριμίες με άτομα νεώτερα θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή, βγαίνοντας από αδιέξοδα. Φλερτ και σχέση με άτομο που σας γοητεύει επικίνδυνα. Επιχειρηματικά τολμήματα.   Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δίνει λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα αλλά δεν θα απελευθερωθείτε από το άγχος ή την ένταση.Αποφύγετε τις  βιαστικές κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, επιστρέφετε σε μια πιεστική πραγματικότητα, καθώς έχετε να διαχειριστείτε θέματα οικονομικής φύσεως και η καθημερινότητα σας θα είναι αρκετά άχαρη. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Η εργασιακή σας ζωή παραμένει ενδιαφέρουσα.Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ξαφνικά ερωτικά καλέσματα από το παρελθόν αλλά και ίσως νέες γνωριμίες που εξελίξονται μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα σας οδηγήσουν σε διλήμματα και θα αναστατωθεί ευχάριστα ο κόσμος σας.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα οδηγεί σε επανεκκίνηση της προσωπικής σας ζωής και οδηγείστε σε καθοριστικές αποφάσεις. Ξαφνική επισημοποίηση, δέσμευση. Σοβαρή γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ευχάριστες στιγμές θα ζήσετε αυτές τις μέρες καθώς έρχεστε πιο κοντά στα άτομα που αγαπάτε και θα γίνουν επανασυνδέσεις. Θετικές εξελίξεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε τους όρους σας.    Ιχθύ β’ δεκαημέρου, εξελίξεις σε ερωτικά ζητήματα θα ζήσετε, καθώς κεραυνοβόλοι έρωτες αναμένονται και μη φοβηθείτε το άγνωστο.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει την πόρτα στην εργασιακή σας αυτονομία και εξέλιξη, όπόυ εσείς θα είστε το μοναδικό αφεντικό του εαυτού σας. Μόνο μην ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας.