O Άρης είναι ο πλανήτης που συνδέεται με το ένστικτο της επιβίωσης, την σεξουαλικότητα μας και εκπροσωπεί τον δυναμισμό μας και πως ανταποκρινόμαστε στις καθημερινές προκλήσεις της ζωής.

Επίσης, ο Άρης σχετίζεται με την αρσενική ενέργεια και συμβολίζει το πάθος που μπορεί να νιώθει ένας άντρας για μια γυναίκα. Ο Κριός  είναι το ζώδιο της έναρξης, ο πρώτος και εκφράζει την ανάγκη του αρσενικού να τον επιλέγει πάντα το θηλυκό και κινείται αρκετά παρορμητικά και σύμφωνα με τις επιθυμίες του.

Έτσι και από τις 28/6/2020 και με έναν Άρη στον Κριό νιώθουμε τον  ενθουσιασμό και έχουμε την τόλμη να κυνηγήσουμε το υποψήφιο ταίρι μας ή επίσης να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας μέσα σε μια υπάρχουσα σχέση. Βέβαια και πολλές σχέσεις θα τιναχτούν στο αέρα μια που επικρατεί ο ανταγωνισμός και κανείς δεν θα θέλει να συμβιβαστεί.

Ο Πλούτωνας ανάδρομα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και κάνει ανασκαφές μέσα στο υποσυνείδητο μας,  να ξεθάψουμε δηλαδή ότι μας θλίβει και να αντιμετωπίσουμε τα σκοτάδια ή ακόμα την αδυναμία μας να βγούμε από το κατεστημένο και το μάτριξ.

Στις 13 Αυγούστου 2020 , οι πλανήτες, Άρης και Πλούτωνας που συνδέονται με το ζώδιο του όλα ή τίποτα, τον Σκορπιό θα συναντηθούν στην όψη του τετραγώνου και αυτό σίγουρα θα φέρει σαρωτικές αλλαγές και αποκαλύψεις για την προσωπική σου ζωή , που αγνοούσες ή δεν ήθελες να δεις. Αναμένονται ψυχολογικές κρίσεις που καλείσαι να διαχειριστείς για να μπορέσεις να ξεπεράσεις το σοκ μιας πιθανής προδοσίας-απιστίας.

Επίσης, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα θα σε κάνει να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου και γενικά τις επιλογές σου και μέσα από μια επώδυνη διαδικασία θα πρέπει να διαχειριστείς και τον θυμό σου. Ξεκινά όμως μια δημιουργική περίοδος για σένα που περνάς τώρα τα δύσκολα, (παρορμητικός σταυρός Κριοί,Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) γεννημένοι γ δεκαήμερο γύρω από την 23η μοίρα ) για να ξεπεράσεις τα δυσλειτουργικά κομμάτια της ύπαρξης σου και να δεις κατάματα τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τον έρωτα και το ταίρι σου.

Αναμένονται αποκαλύψεις, ρήξεις, οριστικοί χωρισμοί και εκβιαστικές κινήσεις χειραγώγησης. Κράτησε απόσταση από τα γεγονότα ή άτομα που σε ρίχνουν ψυχολογικά.

ΚΡΙΟΣ

Αναμένονται ρήξεις , χωρισμοί αλλά και διασπάσεις μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο, όπου θα διαπιστώσεις ότι μπορεί να είσαι εσύ ο αδύναμος κρίκος. Βέβαια ίσως και εσύ να προκαλείς την αναστάτωση μια που θέλεις πάντα να διεκδικήσεις την μερίδα του λέοντος και δεν υποχωρείς. Η ερωτική σου ζωή προβλέπεται παθιασμένη και θα νιώσεις το μικρόβιο της ζήλιας να αναπτύσσεται μέσα σου με γρήγορους ρυθμούς. Κλονίζεται η αυτοπεποίθηση σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αναμένονται ακυρώσεις, καθυστερήσεις σε σχέδια, προβλήματα που σχετίζονται με νομικά ζητήματα και διαταράσσονται πιθανές επαφές με άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό. Αποκαλύψεις γύρω από την μυστική ερωτική σου ζωή θα σε εκθέσουν ή μπορεί εσύ να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις εξαπατηθείς και τώρα πρέπει να πάρεις αποφάσεις.  Άγχος, απογοήτευση και συσσωρευμένος θυμός. Κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναμένονται προβλήματα με τα φιλικά σου πρόσωπα,  καθώς φαίνεται να ναυαγεί η εκπλήρωση ενός κοινού σχεδίου και πιθανόν να υπάρξουν σημαντικές οικονομικές απώλειες. Οι ερωτικές σου επιλογές θα σε βάλουν σε μπελάδες,  καθώς συνδέεσαι με άτομο που παίζει με την νοημοσύνη σου και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα. Υλικές απώλειες μέσα από μια συναισθηματική σχέση. Νιώθεις την κοροϊδία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναμένονται αρκετά προβλήματα γύρω από την προσωπική σου ζωή, καθώς θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε σοκάρουν και αναγκαστικά θα βγεις βεβιασμένα από μια σχέση ζωής. Ψέμματα, εκβιασμοί και προσπάθεια χειραγώγησης από το ταίρι σου θα σε οδηγήσουν σε μια άλλη αγκαλιά και αυτό ίσως σε ανακουφίσει σταδιακά. Χωρισμοί, εξαπάτηση και ρήξη χρόνιας συνεργασίας. Εντάσεις με πρόσωπα εξουσίας. Αδυναμία να ανταποκριθείς στα χτυπήματα.

ΛΕΩΝ

Αναμένονται καθυστερήσεις, αναβολές αλλά και οριστικές ρήξεις μέσα στον εργασιακό σου χώρο που θα σε βγάλουν απο την ασφαλή σου ζώνη. Άγχος, έντονη σωματική κούραση και θα προσπαθήσεις να εκτονώσεις την αρνητική ενέργεια βγαίνοντας απο τά όρια σου και εκπλήσσοντας τους γύρω σου. Ερωτικά μπερδέματα σε οδηγούν σε λάθος επιλογές. Χάνεις το μέτρο και συγκρούεσαι με το περιβάλλον σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Αναμένονται προβλήματα και μπερδέματα μέσα στην ερωτική σου ζωή, καθώς φαίνεται να έχεις χάσει την επαφή με τα συναισθήματα σου ή με τον άνθρωπο που μέχρι πρότινος ήταν ο Θεός σου. Αλλαγές στον τρόπο σκέψης θα σε οδηγήσουν σε επιλογές που αρχικά τρομάζουν,  ωστόσο θα σε δικαιώσουν αργότερα. Απιστία, φλερτ και τάση να είσαι εσύ το τρίτο πρόσωπο. Χάνεις την αισιοδοξία σου.

ΖΥΓΟΣ

Αναμένονται αλλαγές μέσα στον οικογενειακό χώρο, ξαφνικά θα νιώσεις μετέωρος και συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς πλέον να στηρίζεσαι σε τρίτα πρόσωπα. Οικονομικές απώλειες προβλέπονται στην περίπτωση που έχεις διαχειριστεί με λάθος τρόπο τα χρήματα σου και πρέπει να βρεις τρόπο να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Η ερωτική σου ζωή είναι μπερδεμένη και οι αποκαλύψεις που θα γίνουν θα σε κάνουν να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Αμφισβητείς το ταίρι σου και τις επιλογές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναμένονται καθυστερήσεις, αναποδιές και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με υπογραφές και έγγραφα χρήζουν προσοχή και δεν πρέπει να προχωρήσεις σε γρήγορες αποφάσεις. Επίσης, σχέσεις με συναδέλφους αλλά και τον εργοδότη σου θα σας απασχολήσουν αρνητικά. Έντονη σωματική κούραση, άγχος και ανάγκη για σωματική εκτόνωση. Προσπάθησε να ελέγξεις τον θυμό σου. Νεύρα και ένταση μέσα σε συγγενικές σχέσεις. Αρνητική ψυχολογία. Η ερωτική σου ζωή είναι ένα άλυτο μυστήριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναμένονται προβλήματα σε οικονομικά ζητήματα και καλό θα ήταν να αποφύγεις  να  ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να αδειάσει το πορτοφόλι σου. Η ερωτική σου ζωή φαίνεται να ρίχνει την ψυχολογία σου, μια που εμπλέκεσε με άτομο νεώτερο και κυρίως ανώριμο. Βγες από καταστάσεις που σε αποδυναμώνουν. Σκηνές ζηλοτυπίας και η ανάγκη σου να φλερτάρει με το άγνωστο θα σε φέρει σε δύσκολη θέση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναμένονται ρήξεις, εντάσεις και σκληρές προστριβές μέσα στον οικογενειακό χώρο με αποτέλεσμα να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σε άτομα που τρέφεις βαθιά συναισθήματα. Απέφυγε τα ξεκαθαρίσματα,  καθώς δεν υπάρχει τρόπος να βρεθεί λύση σε κοινά προβλήματα . Παρεξηγήσεις και πιθανόν διάλυση ενός σοβαρού δεσμού. Βρες τρόπο να διαφύγεις από τις κρίσεις που θα ξεσπάσουν. Αμφισβητείται η ακεραιότητα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναμένονται καταστάσεις που θυμίζουν ψυχολογικό πόλεμο, αλλά είσαι σε φάση να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες με χαμόγελο και θα βρεθούν οι λύσεις. Αναποδιές, καθυστερήσεις και ακυρώσεις περίμενε να βιώσεις εάν ταξιδεύεις, κάνεις αγορές μέσα από το διαδίκτυο ή σκοπεύεις να αγοράσεις ένα νέο μεταφορικό μέσο. Να είσαι εγκρατείς και να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. Συναισθηματικά νιώθεις μόνος  και παρόλο που έχεις παρέα ή είσαι σε σχέση. Θυμάσαι το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Αναμένονται δυσκολίες σε οικονομικά ζητήματα καθώς είτε θα υπάρξει πρόβλημα μέσα στον εργασιακό σου χώρο είτε θα συνειδητοποιήσεις ότι η συμφωνία που κάνατε δεν θα είναι  η συμφέρουσα. Προσοχή σε δανεισμό και καλό θα ήταν να αποφύγεις  τις σπατάλες. Έκτακτα έξοδα μπορεί να προκύψουν και έτσι να χάσεις την ευκαιρία να επενδύσεις  κάπου αλλού τα χρήματα σου. Τέλος, η ερωτική σου ζωή κρύβει παρασκήνιο και είσαι πιθανόν το θύμα μιας κατάστασης που μέχρι τώρα εξελίσσεται σε πλατωνική.

 

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/tetragono-ari-ploytona-138-problepseis-zodion-23545/?fbclid=IwAR0Hyigo-banVeDgr05dgB8NHMPyzTvedyOlZ_yczG84lZc4gkxsJ_njhHs