Ξεκινάει η εβδομάδα που έχει κάτι μοιραίο, και θέλοντας και μη, θα μπεις σε βαθιά νερά, θα κολυμπήσεις.  Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές αναμένονται. Αλλά και ξαφνική απομάκρυνση λόγω τρίτης ενέργειας. 

Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο,  το δεδομένο έχει πεθάνει προ πολλού !!

 

Υστερόγραφο

Στις 18/7/22 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου σε κάνει μελό, επανασυνδέεσαι με το άτομο σου και είσαι μες στα μέλια. Μιλάς για γάμο συγκατοίκηση και έγραψες το παραμύθι σου.

Επηρεάζονται  Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι. 

Στις 18/7/22 ο Ερμής από τον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, σου κόβει τη φόρα, νιώθεις ανεξήγητους φόβους και  δεν εμπιστεύεσαι το ταίρι σου. Χειραγώγηση. 

Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός , Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, του γ δεκαημέρου, γύρω από την 27η μοίρα. 

Υστερόγραφο,

Στις 19/7/22 ο Ερμής στον Λέοντα, είναι εξωστρεφής, απότομος και λέει πολλά. Συνέχεια παινεύεται και σε κουράζει. Ωστόσο , το παιχνίδι γίνεται ερωτικό και υπάρχει ενδιαφέρον. Μέχρι τις 4 Αυγούστου. 

επηρεάζονται τα ζώδια της φωτιάς, και του αέρα, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι. 

 

Υστερόγραφο,

Στις 20/7/22 ο Ήλιος σε αντίθεση με το Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω φέρνει πάλη με πρόσωπα εξουσίας. Το συναίσθημα κοντράρεται με την λογική. 

Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου , γύρω από την 27η μοίρα. 

Υστερόγραφο

Στις 22/7/22 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και αυτό ανεβάζει τις επιθυμίες, γινόμαστε πιο δημιουργικοί και προβάλλουμε το εγώ μας. Θέλουμε να δείξουμε τι αξίζουμε .Σχέσεις με παιδιά και επιχειρηματικά σχέδια θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Μέχρι τις 23 Αυγούστου.

Επηρεάζονται τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, αλλά και Τα΄ύροι, Σκορπιοί. 

Υστερόγραφο 

Στις 23/7/22 ο Ερμής από τον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Δία στον Κριό, φέρνει τύχη , οικονομική βελτίωση και έρωτα. Ιδανική μέρα για να ξεχάσεις τα προβληματα σου. Ανοίγει ο ορίζοντας. 

Επηρεάζονται τα ζώδια της φωτι΄άς και του άερα, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου. Γύρω από την 8η μοίρα. 

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

https://bit.ly/3xfAmya

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ανοιχτοί στον έρωτα και σε νέες γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι απολαμβάνετε οικογενειακές στιγμές. Τυχερές στιγμές και οικονομική ανάταση λόγω πιθανής κληρονομιάς.       Κριός β’ δεκαημέρου, ραντεβού με το πεπρωμένο  σας ετοιμάζει το Σύμπαν, προετοιμαστείτε να δεχτείτε το ανεπάντεχο. Κριός γ’ δεκαημέρου,  θα είστε αρκετά αναστατωμένοι μια που πρέπει να βάλετε όρια, να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη και να ακούσετε αρκετά παράπονα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, μια πρόταση συνεργασίας θα δεχτείτε αυτό το διάστημα και θα ασχοληθείτε αρκετά με τα σχέδια σας και τις σπουδές σας. Ταξιδάκια αναψυχής αναμένονται. Τύχη απ΄΄ο άτομο που σας στηρίζει από το παρασκήνιο. Μυστική σχέση.      Ταύρος β’ δεκαημέρουραντεβού με το πεπρωμένο ετοιμάζει το Σύμπαν αυτήν την περίοδο και σίγουρα η προσωπική σας κατάσταση θα αλλάξει δραματικά. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  νι΄ώθετε πως ήρθε η ώρα να κάνετε την επαναστάσταση σας και αφήνετε πίσω σας παλιομοδίτικες ιδέες και ίσως τον φθαρμένο σας εαυτό. Αυτ΄ό έρχεται σε σύγκρουση με άτομα του περιβάλλοντος σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ενεργοί αυτό το διάστημα και αυτό θα σας βγάλει προς τα έξω και είναι εύκολο να προωθήσετε τα σχέδια σας. Σπουδές, ταξιδάκια αναψυχής και επαφές με συγγενικά άτομα αναμ΄ένονται. Η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνεται.    Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ραντεβού με το πεπρωμένο σας ετοιμάζει το Σύμπαν και πολλά πράγματα εξελίσσονται πίσω από τα φώτα , και δεν τα έχετε πάρει είδηση. Σχέση με άτομο που συνδέεστσε ψυχικά.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  έρχεστε σε αντιπαράθεση με άτομα που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σας και πιθανόν σας χωρίζουν οικονομικές διαφορές. Μη φοβάστε να υποστηρίξετε το δίκιο σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Χρόνια Πολλά! 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  ευνοείστε αρκετά σε θέματα οικονομικά και αυτό αυτόματα θα σας απαλλάξει από το άγχος και τις συνεχόμενες σκέψεις. Συγχρόνως ασχολείστε με την εμφάνιση σας και ελκύετε ενδιαφέροντα άτομα κοντά σας.    Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ραντεβού με το πεπρωμένο σας ετοιμάζει το Σύμπαν και άμεσα η προσωπική σας κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο. Είστε αρκετά έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  αναγκάζεστε να αντιμετωπίσετε τα λάθη του παρελθόντος και αυτό σας κοστίζει. Επανέρχονται πρόσωπα που σας επηρεάζουν, ασκούν εξουσία πάνω σας. 

ΛΕΩΝ

Xρόνια Πολλά!

Λέοντα α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά εξωστρεφείς αυτό το διάστημα και θέλετε να περάσετε καλά, αφήνοντας πίσω το παρελθόν και πιθανόν αρνητικούς ανθρώπους. Νιώθετε όμορφα κοντά σε άνθρωπο που συνδέεστε ψυχικά, αλλά και μυστικά.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, ραντεβού με το πεπρωμένο σας ετοιμάζει το Σύμπαν και η επαγγελματική σας κατάσταση θα αλλάξει τελείως τη ζωή σας. Τύχη μέσα από επαφές με άτομα εξουσίας.      Λέοντα γ’ δεκαημέρου, κ΄όντρες, εντάσεις αντιμετωπίζετε μέσα στον εργασιακό χώρο, καθώς θα πρέπει να δείτε το συμφέρον σας και να μην υποκύψετε σε συναισθηματισμούς. Προσοχή σε θέματα υγείας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ανοιχτοί σε κάθε κάλεσμα της τύχης και για αυτό θα λάβετε προτάσεις που ικανοποιούν τις φιλοδοξίες σας. Μιλάτε συχνά με τον εαυτό σας. Μυστικές σχέσεις.     Παρθένε β΄ δεκαημέρου,  ραντεβού με το πεπρωμένο σας ετοιμάζει το Σύμπαν και μέσα από ένα ταξίδι ή μια γνωριμία με άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας, θα γίνεται άλλος άνθρωπος. Αφήνετε πίσω  το παρελθόν.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  η ερωτική σας κατάσταση παραμένει πολύπλοκη αυτό το διάστημα και έχετε μπερδέψει τη φιλία με τον έρωτα. Νιώθετε ωστόσο, πως αλλάζει τελείως η κοσμοθεωρία σας. Συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας. 

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η επαφή σας με άτομο που μένει μακριά ή είναι διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας αλλάζει την ψυχολογία σας. Σχέση από απόσταση. Σπουδές ευνοούνται. Κοινωνική αναγνώριση αναμένεται.     Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ραντεβού με το πεπρωμένο σας ετοιμάζει το Σύμπαν και πρέπει να δείτε τις ευκαιρίες και να μη δειλιάσετε. Οικονομική ενίσχυση σας απελευθερώνει.   Ζυγός γ’ δεκαημέρου, σαφώς αντιμετωπίζετε αρκετές προκλήσεις αυτήν την περίοδο και πιέζεστε συναισθηματικά, αλλά και οικονομικά. Νιώθετε άγχος, αμφιβολία και ίσως δεν έχετε κοντά σας το άτομο που σας ενδιαφέρει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς προσκολλημένοι στην επαγγελματική σας ζωή και κυνηγάτε με μανία τα σχέδια σας. Φιλοδοξίες τώρα εκπληρώνονται. Ευχάριστες συναντήσεις με άτομο που σας μαγεύει, παρά τις δυσκολίες.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,   ραντεβού με το πεπρωμένο σας ετοιμάζει το Σύμπαν και να είστε έτοιμοι για δραστικές αλλαγές. Μπορείτε να βγείτε από την ζώνη πολέμου.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε συναισθηματικά μπερδέματα και δεν εμπιστεύεστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει . Ταξίδια, προτάσεις για δουλειά σε άλλη πόλη αναμένονται. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  είστε αρκετά ανοιχτοί σε σπουδές και εργασία στο εξωτερικό και για αυτό ενδέχεται να κάνετε το επόμενο βήμα και να ρίξετε μαύρη πέτρα πίσω σας. Ερωτικά πήγαινε έλα θα έχετε και έντονη σεξουαλική ζωή. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ραντεβού με το πεπρωμένο σας ετοιμάζει το Σύμπαν και η εργασιακή σας κατάσταση θα αλλάξει ραγδιαία. Μετακόμιση, εργασία σε άλλη πόλη. Νέος τρόπος εργασίας. Έρωτας μέσα στον εργασιακό χώρο.     Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίζετε οικονομικές προκλήσεις και παρά την εισροή εσόδων έχετε να κλείστε τρύπες του παρελθόντος. Σας πιάνει απαισιοδοξία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε αρκετά με την προσωπική σας κατάσταση και μερικοί θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την υπάρχουσα σχέση σας. Ερωτικά θα είστε αρκετά ανεβασμένοι.   Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,ραντεβού με το πεπρωμένο σας ετοιμάζει το Σύμπαν και μια ανεπάντεχη γνωριμία θα σας αλλάξει τη ζωή. Ετοιμαστείτε για ευχάριστες στιγμές.   Δεν υπάρχει “σωτηρία”.  Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου,   αρκετά ανήσυχοι θα είστε αυτές τις μέρες, καθώς έχετε θέματα να τακτοποιήσετε και έρχεστε σε σύγκρουση με οικεία πρόσωπα. Τάσεις ελέγχου και συνεξάρτησης επικρατούν. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, επιδιώκετε να βελτιώσετε την προσωπική σας κατάσταση και για αυτό θα είστε ανοιχτοί σε πιθανές “διαπραγματεύσεις”. Προτάσεις για νεές συνεργασίες αναμένονται. Η εργασιακή σας κατάσταση θα σας αποζημιώσει για τις συνεχόμενες προσπάθειες σας.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  ραντεβού με το πεπρωμένο σας ετοιμάζει το Σύμπαν και η οικογενειακή σας κατάσταση θα αλλάξει αιφνίδια. Προσοχή σε ρήξεις. Επιθυμητή απελευθέρωση.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  συνεχίζετε να είστε φορτωμένοι αυτό το διάστημα και προσπαθείτε να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις. Νιώθετε πως δεν μπορείτε να περάσετε καλά. Φόβοι και υπεροβολικές ανησυχίες. Έλλειψη εμπιστοσύνης. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση παραμένει αρκετά ενδιαφέρουσα και αυτό θα σας ανανεώσει αρκετά. Φλερτ, ερωτικά μηνύματα και σχέση με νέοτερο άτομο αναμ΄ένονται. Προτάσεις για μια νέα θέση εργασίας.       Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ραντεβού με το πεπρωμένο σας ετοιμάζει το Σύμπαν και είναι κάτι που δεν το περιμένατε να γίνει, καθώς αλλάζει δραστικά η καθημερινότητα σας. Φλερτ, πονηρές συναντήσεις και καθημερινά ερωτικά μηνύματα.   Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου,  θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να βρεθείτε με νέο κόσμο και για αυτό αλλάζετε στάση και προκαλείτε τους γύρω σας. Νέες σχέσεις και αλλαγή συντρόφου.