H ψυχολογία σου αλλάζει με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7/22 και αυτήν την εβδομάδα θα κάνεις θαύματα, βγαίνοντας από την ασφαλή σου ζώνη και κυνηγώντας το ..άπιαστο. Κυρίως εάν ανήκεις σε ζώδιο της φωτιάς ή του αέρα του α’ δεκαημέρου. 

Υπάρχει βέβαια και η δύσκολη στιγμή, κάτι που θα σου χαλάσει τη διάθεση και αυτό δεν σε αποθαρρύνει, τουναντίον θα σε πεισμώσει. Μείνε ακλόνητος, ό,τι και αν συμβαίνει. 

Υστερόγραφο

Στις 25/7/22 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου σε τετράγωνο με τον Δία στον Κριό, σε κάνει υπερβολικό με το ταίρι σου αλ΄λά και οικονομικά ανοίγεσαι. Σπατάλη συναισθηματική αλλά και οικονομική. Ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα και κέρδη από ακίνητα για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του α’ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα. 

Στις 26/7/22 ο Ερμής από τον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο θα φέρει συγκρούσεις και ρήξεις καθώς και επικοινωνιακά ευτράπελα και απομακρύνεσαι οριστικά από το περιβάλλον σου. Κοψίματα αναγκαία που σε απελευθερώνουν. Κυρίως εάν ανήκεις στον σταθερό σταυρό, Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος του β΄  δεκαημέρου, γύρω απ΄΄ο την 14η μοίρα. 

 

Υστερόγραφο,

Στις 27/7/22 ο Ερμής από τον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό θεραπεύει την χαμένη σου αξιοπρέπεια και βρίσκεις πάλι τον εαυτό σου. Κυρίως εάν είσαι ζώδιο της φωτιάς ή του αέρα,του β’ δεκαημέρου , γύρω από την 16η μοίρα. 

Υστερόγραφο,

Στις 28/7/22 ο Δίας σε στάση και ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού, και όλα φαίνονται να αλλάζουν πάλι, μπαίνεις σε φάση επανεξέτασης και επαναξιολόγησης. Ευκαιρίες που χάθηκαν τώρα φαίνεται να τις κυνηγάς, θέλεις να κερδίσεις χρόνο. Κυρίως εάν ανήκεις στον παρορμητικό σταυρό , Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως του α΄΄ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα.  

Υστερόγραφο

Στις 28/7/22 ο Ερμής από τον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, αιφνιδιάζει με απρόοπτα γεγονότα, ξαφνικές αναποδιές και ο σταθερός σταυρός πιέζεται αρκετά, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες , Υδροχόοι, του β΄  δεκαημέρου, γύρω από την 18η μοίρα.

 

Υστερόγραφο 

Στις 31/7/22 ο Ερμής από τον Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο αποσυντονίζει , απογοητεύει και περιορίζει αρκετά τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες , Υδροχόοι, του γ΄΄  δεκαημέρου, γύρω από την 22η μοίρα.   

Υστερόγραφο 

Στις 31/7/22 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Χείρωνα τον Θεραπευτή στον Κριό, και βιώνεις ένα προσωπικό δράμα, κυρίως εάν ανήκεις στον παρορμητικό σταυρό, Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως του β΄΄  δεκαημέρου, γύρω από την 16η μοίρα.  

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

https://bit.ly/3xfAmya

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου,θετικές μέρες για να γίνουν επαναξιολογήσεις και να επανέλθετε σε θέματα που σας έχουν απασχολήσει ερωτικά. Επιχειρηματικά σχέδια και σχέσεις με παιδιά θα είναι η προτεραιότητα σας. Νέα ξεκινήματα που σας χαροποιούν ιδιαίτερα.         Κριός β’ δεκαημέρου, ζόρικη εβδομάδα μια που πρέπει να αντιμετωπίσετε οικονομικά αδιέξοδα και ένα παγωμένο περιβάλλον. Μπορείτε να βρείτε λύσεις, εάν ξεφύγετε από την τοξικότητα.  Κριός γ’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίζετε κρίσεις μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον και είναι απαραίτητο να συμβιβαστείτε σε νέα δεδομένα. Απογοήτευση λόγω ασυννενοησίας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, επιχειρείτε ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σας κατάσταση και αυτό σας δίνει δύναμη να αντιμετωπίσετε όλες τις προκλήσεις. Αγαπάτε με πάθος, είστε έτοιμοι για θυσίες.      Ταύρος β’ δεκαημέρου, ανατροπές και αιφνίδιες ρήξεις σας κάνουν να χάσετε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Στηριχθείτε στις δυνάμεις σας, αποφύγετε τις συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου, δυσκολίες επανέρχονται και νιώθετε πως κανείς δεν σας καταλαβαίνει. Αδιαλλαξία οδηγεί σε μοναξιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, πολύ θετική εβδομάδα για να δρομολογήσετε θέματα σπουδών και τυχερές αγοραπωλησίες. Κινείστε επίσης πολύ δυναμικά μέσα στο διαδίκτυο και αυτό θα βοηθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες. Ξεκαθάρισμα φιλικού κύκλου.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου, δυσκολίες προκύπτουν όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε το παρασκήνιο και νιώθετε μεγάλη απογοήτευση και πίκρα. Ξαφνικές αποκαλύψεις σοκάρουν.     Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, παρόλο που είστε αρκετά προβληματισμένοι για ένα οικονομικό ζήτημα, συγχρόνως έχετε χάσει το μυαλό σας με ένα άτομο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας. Ζητήματα ανασφάλειας προκύπτουν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, μια νέα αρχή θα γίνει αυτές τις μέρες που θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας. Ένα πρόσωπο εξουσίας σας στηρίζει και αποχαιρετάτε τοξικούς ανθρώπους.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, νιώθετε ότι το Σύμπαν αλλάζει πρόσωπο και ενώ σας στηρίζει, δεν λαμβάνετε ακόμα τα δώρα του. Μπερδέματα αλλά και ερωτικά αδιέξοδα που προκαλείτε με την στάση σας.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  οικονομικά είστε αρκετά πιεσμένοι και έτοιμοι να εκραγείτε με τις εξελίξεις. Βρείτε τρόπο να διορθώσετε πιθανά λάθη. Σχέση με άτομο από απόσταση φέρνει ψυχολογικές αναταραχές. 

ΛΕΩΝ

Xρόνια Πολλά!

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ξεκινάει ένας νέος κύκλος ζωής και είστε πολύ ενθουσιασμένοι και έτοιμοι για όλα. Μια γνωριμία σας έχει πάρει τα μυαλά. Νέες συνεργασίες -συμφωνίες αναμ΄ένονται.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, δύσκολη εβδομάδα μια που αλλάζει τελείως ο κόσμος σας και πρέπει να αποχαιρετίσετε έναν τρόπο ζωής ή μια προσωπική κατάσταση. Ν΄ιώθετε μεγάλη ένταση.     Λέοντα γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε ένα περιορισμό και μια κλεισούρα αυτό το διάστημα , ίσως γιατί έχετε κλειστεί στον εαυτο σας ή σας πιέζει άτομο μέσα στον οικογενειακό σας χώρο. Βιώνετε εσωτερικές εντάσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, είστε σε φάση εσωτερικών ξεκαθαρισμάτων και νιώθετε πως αλλάζει τελείως ο κόσμος σας. Στροφή προς την μεταφυσική, Τέχνη αναμένεται. Διώξτε την τοξικότητα από την ζωή σας.    Παρθένε β΄ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση παρουσιάζει ενδιαφέρον και ίσως είστε ανάμεσα σε δύο πρόσωπα και δεν ξέρετε ακόμα τι να αποφασίσετε. Κινδυνεύετε να χάσετε τον άνθρωπο σας.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση προβληματίζει καθώς έχετε υπερφορτωθεί με αρκετές υποχρεώσεις και υπάρχει και το παρασκήνιο που σας φέρνει εμπόδια. Μυστικές συναντήσεις αναμένονται.   

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,   ξεκινήματα θα γίνουν αυτές τις μέρες που ευνοούν την δημόσια εικόνα σας και ανοίγει ο φιλικός σας κύκλος. Σας στηρίζουν φίλοι και αισθάνεστε πολύ κοντά στο τέλος των προβλημάτων σας.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου, δύσκολες μέρες για οικονομικά ξεκαθαρίσματα και αυτό θα φέρει επιπρόσθετο άγχος και εντάσεις με το περιβάλλον σας. Προβληματίζεστε γύρω από την ερωτική στάση του συντρόφου σας.     Ζυγός γ’ δεκαημέρου, επαναλαμβάνετε τις ίδιες σκέψεις και έτσι εγκλωβίζεστε σε μια κατάσταση που δεν σας ταιρι΄άζει. Αλλάξτε στάση και δείτε να αλλάζει ο κόσμος σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, μια νέα αρχή θα γίνει αυτές τις μέρες που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Μια γνωριμία με ένα πρόσωπο εξουσίας ανοίγει κλειστές πόρτες. Νιώθετε προστασία.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, δύσκολες μέρες και αιφνίδια γεγονότα σας φέρνουν επιπρόσθετε προβλήματα. Ρήξεις, εντάσεις και συνεχόμενες πάλες με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Νιώθετε να σας χτυπάει το σύμπαν.     Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, δυσκολίες αντιμετωπίζετε μέσα στον επαγγελματικό χώρο ή έρχεστε σε αντιπαράθεση με ένα πρόσωπο που ασκεί ψυχολογική επιρροή επάνω σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, μια επαφή με άτομο από απόσταση ή αναγκαστική μετοίκιση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα σας αλλάξει τη ζωή. Ζείτε ένα όνειρο. Τοξότη β’ δεκαημέρου,  η εργασιακή σας κατάσταση αλλάζει αυτό το διάστημα και πρέπει να προσαρμοστείτε στα νέα σας δεδομένα. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης.   Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  νιώθετε αρκετά περιορισμένοι από το περιβάλλον σας και δεν μπορείτε να χαλαρώσετε. Αρκετές εντάσεις και ασυννενοησία γύρω από ένα συμβόλαιο, μια συμφωνία αναμένονται. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες θα βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας θέματα και θα προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από το άγχος που σας έχει καταβάλλει. Μια σεξουαλική σχέση ξεκινά.     Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, νιώθετε να πιέζεστε από ένα άτομο που συνδέεστε ερωτικά και θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Είστε αρκετά μπερδεμένοι για να δεσμευτείτε.   Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου,  αντιμετωπίζετε ένα οικονομικ΄ο ζήτημα και αυτό σας ρίχνει ψυχολογικά. Βρείτε χρόνο να συζητήσετε τα θέματα σας με έναν ειδικό. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά τυχεροί αυτό το διάστημα καθώς η συναισθηματική σας κατάσταση θα βελτιωθεί και ένα πρόσωπο θα σας αλλάξει τελείως τη διάθεση. Νέες συνεργασίες και συμφωνίες αναμένονται.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, περνάτε δύσκολες στιγμές και νιώθετε πως δεν έχετε το δικαίωμα της επιλογής. Ρήξεις ή αναγκαστικοί συμβιβασμοί αναμένονται.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, αντιμετωπίζετε έναν έντονο ανταγωνισμό στο περιβάλλον σας και αυτό σας ρίχνει ψυχολογικά. Ασυνεννοησία και κόντρες που οδηγούν σε αδιέξοδα. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, ξεκινάει ένας νέος κύκλος μέσα στην εργασιακή σας κατάσταση και θα ενθουσιαστείτε με τις εξελίξεις. Ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα και πιθανόν να προβληματιστείτε γιατί πρόκειται για συνάδελφο ή ανώτερο σας.   Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, αλλάζουν οι συνθήκες μέσα στον εργασιακό χώρο και έτσι πρέπει να ακολουθήσετε νέους ρυθμούς. Ξαφνικές γνωριμίες σας βάζουν διλήμματα.   Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, είστε αρκετά προβληματισμένοι σχετικά με την στάση ενός δικού σας προσώπου και για αυτό θα ζητήσετε εξηγήσεις που ίσως δεν σας ικανοποιήσουν. Μέσα στον εργασιακό χώρο σκάει βόμβα.