Στις 22/7/22, Ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα χαρίσει αισιοδοξία, κέφι, επιθυμία για ερωτικό παιχνίδι και συνάμα θα φέρει συναρπαστικές εκπλήξεις σε όλα τα ζώδια.

Σημαντικές ημερομηνίες για τον Ήλιο στον Λέοντα,

  • Στις 1/8/ 22 , ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα, θα σχηματίσει  την όψη του τριγώνου, με τον Δία στον Κριό και νέα άτομα  εμφανίζονται, αλλάζοντας την προσωπική κατάσταση για τα ζώδια της φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, αλλά και Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους του α’ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα.
  • Στις 11/8/22, ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ανατρέπει το χαρούμενο κλίμα σε προσωπικές σχέσεις, και ξαφνικά γεγονότα οδηγούν σε ρήξη και σε οριστικό χωρισμό. Για τον σταθερό σταυρό, αναμένονται δυσάρεστες εκπλήξεις, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, του β΄ δεκαημέρου, γύρω από την 18η μοίρα.
  • Στις 14/8/22, ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο ανάδρομο στον Υδροχόο, φέρνει αντιπαραθέσεις, ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και πιέζει για συμβιβασμούς, τον σταθερό σταυρό, Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους του γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 21η μοίρα.

Πάμε όμως να δούμε τα ζώδια, πως θα επηρεαστούν από την θέση του Ήλιου στον Λέοντα και διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Δείτε το κανάλι μου στο youtube εδώ

https://bit.ly/3xfAmya

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο στον Λέοντα, το κλίμα γίνεται παιχνιδιάρικο και αναζητάτε συγκινήσεις σε επιφανειακές σχέσεις. Μια νέα γνωριμία με νεότερο άτομο ενδέχεται να σας γεννήσει διλήμματα. Ανεβαίνει η ψυχολογία σας και γίνεστε πιο τολμηροί.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ήλιο στον Λέοντα, θα πάρετε γενναίες αποφάσεις και θα αποτινάξετε από πάνω σας άτομα που σας καταπιέζουν. Ρήξεις που δεν θέλετε να αποφύγετε. Νέες γνωριμίες που σας αναγκάζουν να νικήσετε τους φόβους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ήλιο στον Λέοντα, είστε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και θα φλερτάρετε αρκετά μέσα από το διαδίκτυο. Μηνύματα, ερωτικά καλέσματα και η επιστροφή σας σε ένα οικείο περιβάλλον σας επανασυνδέει με πρόσωπο του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο στον Λέοντα είστε έτοιμοι να μπείτε σε σχέση ζωής με άτομο που σέβεται τις ανάγκες σας και είναι πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας. Θα λάβετε μεγάλη ηθική, αλλά και υλική ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ

Με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, είστε έτοιμοι να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της υπάρχουσας σχέσης σας και να προχωρήσετε προς μια επιθυμητή επισημοποίηση. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μοιραία γνωριμία που θα σας χαρίσει απίστευτες συγκινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Με τον Ήλιο στον Λέοντα συνειδητοποιείτε τα συναισθήματα σας και επιστρέφετε σε άτομο που πιθανόν να είχατε απορρίψει. Μερικοί θα μπείτε σε σχέση μυστική, παράνομη και αυτό θα σας προβληματίσει, καθώς πάτε ενάντια στα πιστεύω σας.

ΖΥΓΟΣ 

Με τον Ήλιο στον Λέοντα θα μπερδέψετε τη φιλία με τον έρωτα και θα έχετε τα διλήμματα σας. Ωστόσο, οι περισσότεροι θα πάρετε χαρές από μια σχέση με άτομο που νιώθετε μεγάλη οικειότητα. Επιθυμίες εκπληρώνονται με ευκολία.

  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο στον Λέοντα θα συνδεθείτε με πρόσωπο εξουσίας και ίσως ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος. Αγκαλιάζετε το ξαφνικό με μεγάλη προθυμία. Πιθανές ρήξεις σε σταθερές σχέσεις αναμένονται. Υποχρεώσεις σας απομακρύνουν από το άτομο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο στον Λέοντα μπαίνετε σε σχέση απαγορευμένη, που σπάει τα ταμπού και πάτε ενάντια στο κατεστημένο. Μερικοί θα  συνδεθείτε με άτομο διαφορετικής κουλτούρας/ιδιοσυγκρασίας ή θα πρέπει να ταξιδέψετε για να συναντήσετε τον άνθρωπο σας. Συναρπαστικές εμπειρίες αναμένονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο στον Λέοντα μπαίνετε σε σχέση καθαρά σεξουαλική και θα παλέψετε με τους φόβους και τις επιθυμίες σας. Η επαφή σας με το ταίρι σας γεννά διλήμματα, αλλά και συναισθήματα ζήλιας. Η οικονομική σας κατάσταση θα καθορίσει την ποιότητα της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ήλιο στον Λέοντα είστε αποφασισμένοι να βελτιώσετε την προσωπική σας κατάσταση και να προχωρήσετε προς νέες, ενδιαφέρουσες επιλογές. Προσπερνάτε το παρελθόν με γενναιότητα αλλά και θράσος. Ρήξεις, συγκρούσεις αναμένονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ήλιο στον Λέοντα έχετε φλερτ και ερωτικές συναντήσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο και θα είστε συνεχώς αναστατωμένοι. Πιθανόν να εκτεθείτε στα μάτια των συναδέλφων σας. Σχέση απαγορευμένη με συνάδελφο ή το αφεντικό σας.

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/ilios-ston-leonta-apo-227-kai-i-erotiki-zoi-ton-zodion-25915/