Μια χλιαρή εβδομάδα ξεκινάει, δεν νιώθεις και καλά , δεν χαίρεσαι εύκολα. 

Εντάσεις αναμένονται με το ταίρι σου που σε ξενερώνουν πάρα σε ανεβάζουν. 

Μεταπτώσεις, κυκλοθυμία και ένα πάλι από τα ίδια θα ξεστομίζεις!

 

Υστερόγραφο α’ δεκαήμερο 

ο Ερμής έχει ξεκινήσει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό, και φέρνει στο προσκήνιο παρελθοντικές καταστάσεις για να μπορέσετε να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας. 

επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, αλλά και Δίδυμοι, Υδροχόοι, Λέοντες, Τοξότες. 

Η Αφροδίτη στην Παρθένο επηρεάζει  τον μεταβλητό σταυρό, Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες , Ιχθύες και Ταύρους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και δίνονται ευκαιρίες για συναισθηματικές αλλά και πρακτικές εξελίξεις. 

 

Υστερόγραφο, β’ δεκαήμερο 

Στις 12/9/22 ο Ήλιος από την Παρθένο σε χιαστί με τον Κρόνο ανάδρομο στον Υδροχόο χαλάει κάπως την ατμόσφαιρα, δεν μπορείς να κάνεις πράγματα που θέλεις, υπάρχει περιορισμός.

Επηρεάζονται, Παρθένοι, Υδροχόοοι. 

Στις 16/9/22 η Αφροδίτη από τη Παρθένο σε τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους μιλάει για λάθη , πάθη και ερωτικές σχέσεις που αντιμετωπίζουν κρίσεις αλλά και αναγεννιούνται από τις στάχτες τους.

Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες.

Στις 18/9/22 ο άρης από τους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό φέρνει ωραίες στιγμές και χαρούμενα πήγαινε έλα , καθώς ενδυναμώνει την ψυχολογία των ζωδίων του αέρα και της φωτιάς. Παρασύρεστε από ένα κύμα “ελευθερίας” . 

Υστερόγραφο, γ’ δεκαήμερο 

στις 17/9/22 ο Ήλιος από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύες φέρνει απογοητεύσεις, στασιμότητα, ατονία και ψυχική κούραση. Πολλά πράγματα δεν προχωράνε όπως τα είχες υπολογίσει. 

Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες. 

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, επιστροφές, επανασυνδέσεις αναμένονται αυτό το διάστημα και θα περάσετε από το μικροσκόπιο το ταίρι σας, αλλά και κάθε είδους σχέση. Η ψυχολογία σας παραμένει ανεβασμένη.      Κριός β’ δεκαημέρου, έντονες αντιπαραθέσεις αναμένονται μέσα στην καθημερινότητα σας και οι συγγενικές σας σχέσεις περνάνε κρίσεις. Έχετε τη δυνατότητα να ποντάρετε σε σπουδές, διαδίκτυο και ταξιδάκια αναψυχής.    Κριός γ’ δεκαημέρου,  νιώθετε πως σας έχει εγκαταλείψει το σύμπαν αλλά και οι δικοί σας άνθρωποι . Πιθανή ματαίωση σχεδίων, υπερβολικός όγκος εργασίας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου,επιστρέφετε σε ένα εργασιακό περιβάλλον που σας ταιριάζει και κάνετε τις αναθεωρήσεις σας! Συγχρόνως , εμπλέκεστε σε σχέση μυστική και αυτό φέρνει κάποια προβλήματα. Στήριξη από το παρασκήνιο αναμένεται.    Ταύρος β’ δεκαημέρου, άγχος θα έχετε αυτές τις μέρες για να μπορέσετε να ξεπεράσετε ερωτικά αδιέξοδα ή οικονομικά ζητήματα. Είστε αρκετά μπερδεμένοι. Ωστόσο αντιστέκεστε με ένα ηθικό , που παραμένει ανεβασμένο.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά στριμωγμένοι αυτό το διάστημα και νιώθετε να μην σας καταλαβαίνουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντος σας.  Κάντε στροφή προς τα έσω. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση παραμένει πολύπλοκη και αναμένονται επιστροφές που θα σας ανανεώσουν, αλλά και προβληματίσουν.     Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  ερωτικές κράμπες αναμένονται αυτό το διάστημα και είστε αρκετά μπερδεμένοι. Δεν ξέρετε τι να επιλέξετε.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, πραγματικά δεν έχετε επαφή με την πραγματικότητα, και αποφεύγετε να δείτε την αλήθεια ή ακόμα και να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Κούραση, ατονία αναμένονται. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, μια επαγγελματική πρόταση θα συζητηθεί εκ νέου και είστε πολύ ανυπόμονοι αλλά και σίγουροι για τις αλλαγές που έρχονται. Επίσης επανασυνδέσεις με συγγενικά άτομα αναμένονται.    Καρκίνος β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε κόντρες, ερωτικές ζήλειες,και  καυγαδάκια μέσα από διαδικτυακά μηνύματα. Γνωριμίες της μιας βραδιάς αναμένονται.      Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά στριμωγμένοι ψυχολογικά, καθώς ένα όνειρο ζωής φαίνεται να απομακρύνεται και τα έχετε βάψει μαύρα. Μην είστε ανυπόμονοι.     

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, επιστρέφετε σε ένα οικείο περιβάλλον και επανασυνδέεστε με συγγενείς και φίλους. Συζητήσεις επαγγελματικής φύσεως αναμένονται.     Λέοντα β’ δεκαημέρου, είστε αποφασισμένοι να βγείτε από κακοποιητικές καταστάσεις και ποντάρετε αρκετά ψηλά. Εντάσεις θα έχετε με το ταίρι σας , καθώς αμφισβητεί την αξία σας  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ζητήματα οικονομικής φύσεως σας απασχολούν και ίσως διαπιστώσετε κακοδιαχείρισης κοινής περιουσίας. Γενικά πέφτετε από τα σύννεφα.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Χρόνια σας Πολλά!

Παρθένε α’ δεκαημέρου, θα έχετε αρκετά έξοδα αυτό το διάστημα και καλείστε να κλείστε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Επανασυνδέσεις που σας κάνουν να αναθεωρείτε τις αποφάσεις σας.    Παρθένε β΄ δεκαημέρου,ζήλιες, κόντρες, αντιπαλότητες θα έχετε και δεν θα ησυχάσετε αυτό το διάστημα. Το ερωτικό μπέρδεμα συνεχίζεται. Συγχρόνως επαγγελματικά ζητήματα σας απασχολούν.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου, προσποιείστε ότι είστε μια χαρά και μέσα σας νιώθετε ψυχολογικό ράκος. Η ερωτική σας ζωή παραμένει ένα αγκάθι.  

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, επανασυνδέσεις αναμένονται αυτές τις μέρες και αναθεωρείτε πολλές από τις επιλογές σας. Συγχρόνως ασχολείστε και με επαγγελματικά ζητήματαΖυγέ β’ δεκαημέρου, υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο που σας προβληματίζει και μπλοκάρει την εξέλιξη σας. Μυστικές επαφές παραμένουν ένα αγκάθι. Αγκαλιάστε τα νέα σας οράματα.    Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, επιστρέφετε σε μια καθημερινότητα που δεν σας αρμόζει, και σιγά σιγά η ψυχολογία σας πέφτει. Νιώθετε ήττα ή και περιορισμό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, μυστικές επανασυνδέσεις αναμένονται αυτές τις μέρες και μπαίνετε σε διλήμματα. Το παρασκήνιο σας στηρίζει επαγγελματικά. Ξεκαθαρίσματα αναμένονται. Η εργασιακή σας κατάσταση έχει εκπλήξεις.   Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, κόντρες , εντάσεις και διαπληκτισμούς φέρνει η εβδομάδα και πέφτετε ψυχολογικά. Μόνο η δουλειά σας είναι το στήριγμα σας.    Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά πληγωμένοι και ό,τι το σύμπαν σας έχει κοροιδέψει. Απομακρύνεστε από το άτομο που σας ενδιαφέρει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ανεβασμένοι ψυχολογικά είστε αυτό το διάστημα καθώς έχετε κερδίσει το ταίρι σας αλλά και υπάρχουν και νέες κατακτήσεις. Επιστροφή σε φιλικό κύκλο, επαναξιολόγηση φιλικών σχέσεων.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, προσωπικές κρίσεις περνάτε αυτό το διάστημα και αισθάνεστε αρκετά μπερδεμένοι. Η ερωτική σας ζωή έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλά έχετε τη δύναμη να ξεπεράσετε τα εμπόδια.    Τοξότης γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πληγωμένοι, εξαπατημένοι , γενικά πιστεύετε ότι τίποτα δεν προχωράει καλά και είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε. Θολούρα, ερωτικό χάος ή μοναξιά. Κρίσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου,επιστροφή σε ένα οικείο περιβάλλον του παρελθόντος και πρέπει να προσαρμοστείτε σε μια διαφορετική πραγματικότητα. Συζητήσεις για ένα ακίνητο συνεχίζονται.   Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, πολλές φορές απογοητεύεστε από την στάση των δικών σας ανθρώπων και αυτό σας αποκαρδιώνει.Προσπαθείτε να φτιάξετε την οικογένεια σας.   Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να ανανεώσετε το προφίλ σας και να βγείτε από αδιέξοδα επαγγελματικής φύσεως. Θέλετε να απελευθερωθείτε από μια κατάσταση που σας περιορίζει. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, επιστρέφετε σε μια παλιά κατάσταση και πρέπει να επαναξιολογήσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα πράγματα. Το πίσω μπρος δεν σας πηγαίνει. Νομικά ζητήματα επανέρχονται. Στροφή σε σπουδές.    Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ερωτικές κράμπες θα έχετε αυτές τις μέρες και μπαίνετε σε διλήμματα. Μερικοί ζείτε μοιραίες συγκρούσεις που σας απομακρύνουν από μια χρόνια σχέση.   Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, αντιμετωπίζετε οικονομικές κρίσεις και πιθανόν να νιώθετε πως οι εξελίξεις δεν σας ευνοούν. Προσοχή σε έξοδα και αυταπάτες προσωπικής φύσεως.  

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, θέλετε να οργανώσετε την πρακτική πλευρά της ζωής σας και θα συζητήσετε εκ νεόυ ζητήματα με άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία. Ερωτικά λέτε ναι στο παρελθόν.   Ιχθύ β΄ δεκαημέρου,  χρόνιες διαφορές σας απομακρύνουν από οικεία πρόσωπα και αλλάζει τελείως η ζωή σας. Οικονομικά ζητήματα επανέρχονται.    Ιχθύ γ΄  δεκαημέρου, νιώθετε πιεσμένοι, και αρκετά μπερδεμένοι μέσα στην προσωπική σας κατάσταση. Δεν έχετε κουράγιο να προσπαθήσετε , για να αλλάξετε τις συνθήκες. Παραίτηση.