Ξεκινάει η εβδομάδα που αλλάζει τη στάση σου απέναντι στους άλλους και αρχίζεις να οργανώνεις το χώρο σου και το χρόνο σου με προτεραιότητα την κάθαρση και την αποτοξίνωση! Επανασυνδέεσαι με το παρελθόν σου. 

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, στις 26/9/22 , σε επηρεάζει, γίνεται στις 00.54 , άρα επαναξιολογείς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καλωσορίζεις το μαύρο πρόβατο, δηλαδή το άτομο που γυρνάει μετανιωμένο, αυτός που σε αδίκησε και περνάς σε άλλη διάσταση. Μερικοί νιώθετε καλύτερα όταν λέτε το όχι, παρά το ναι. 

Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι αλλά και Δίδυμοι, Υδροχόοι, Λέοντες , Τοξότες, γύρω από την 2η μοίρα.

Υστερόγραφο α’ δεκαήμερο 

στις 19/9/22 ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος με τον Δία ανάδρομο στον Ζυγό, δημιουργεί καταστάσεις , όπου και θα πρέπει να συνθηκολογήσεις και να ελέγξεις την παρόρμηση σου και τυχόν υπερβολές πρέπει να αποφεύγονται. Ευκαιρίες να γίνεις καλύτερος, να δεις την τύχη να σου χαμογελά, να βγεις από νοητικά αδιέξοδα, αρκεί να το αποφασίσεις. 

επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός,Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι,  αλλά και Δίδυμοι, Υδροχόοι, Λέοντες, Τοξότες. 

στις 23/9/22 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ζυγού, γιορτάζουμε την Φθινοπωρινή Ισημερία και Χρόνια Πολλά στους Ζυγούς, και έτσι η προσοχή μας στρέφεται στο τομέα των σχέσεων. Την ίδια μέρα , θα περιμένεις επιστροφές, συζητήσεις με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις και γενικά καλωσορίζεις το παρελθόν. 

Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Λέοντες , Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι. 

 

Υστερόγραφο, β’ δεκαήμερο 

Στις 20/9/22 η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει ευκαιρίες , μπορείς να υλοποιήσεις ένα όνειρο σου, 

Επηρεάζονται τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, και του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες. 

Στις 20/9/22 η Αφροδίτη από τη Παρθένο σε χιαστί με τον Κρόνο ανάδρομο στον Υδροχόο σε κάνει να μελαγχολείς, βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο. Έχεις αρνητικές σκέψεις. 

Επηρεάζεσαι εάν είσαι Παρθένος, Υδροχόος. 

 

Υστερόγραφο, γ’ δεκαήμερο 

στις 19/9/22 ο Ήλιος από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, σε ενδυναμώνει, ανεβαίνεις ψυχολογικά , μπορείς να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις και μεταμορφώνεσαι σε νικητή. 

Επηρεάζονται τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Υδροχόοι. 

Στις 23/9/22 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στο ΄ζώδιο της Παρθένου και επαναφέρει ζητήματα του παρελθόντος, όπου πρέπει να βάλεις τάξη και να βγεις από την ακαταστασία του νου, αλλά και του χώρου/χρόνου σου. 

Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου.

Στις 24/9/22 η Αφροδίτη από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύες τεστάρει την πίστη σου σε ένα πρόσωπο, σε μια κατάσταση. Αναζητάς τρόπους να βγείς από μια δυσάρεστη ψυχολογία. 

Αναμένονται γεγονότα που σε κάνουν να έχεις δεύτερες σκέψεις. 

Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες . 

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, αλλάζετε, ξαναγεννιέστε αυτήν την εβδομάδα και επαναξιολογείται την ζωή σας και τη στάση των δικών σας ανθρώπων. Επιστροφές, επανασυνδέσεις αναμένονται. Αντιστέκεστε σε ό,τι σας δυσαρεστεί.  Κριός β’ δεκαημέρου,  ευκαιρίες έχετε να τονώσετε το πορτοφόλι σας και μια θέση εργασίας, παρουσιάζεται. Βγείτε από τυχόν αρνητικές σκέψεις και δείτε το ποτήριο μισογεμάτο.     Κριός γ’ δεκαημέρου,   αντιμετωπίζετε μια προσωπική ήττα και δεν θέλετε να φανερώσετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Πέφτετε με τα μούτρα στην δουλειά να ξεχάσετε!

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, συζητάτε μια πρόταση για μια θέση εργασίας και είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα και να βγείτε από κακοποιητικές συνεργασίες. Το παρασκήνιο σας στηρίζει. Δίνετε μεγάλη σημασία στην φυσική σας κατάσταση. Επανασυνδέσεις αναμένονται με πρώην συναδέλφους, ή και φλερτ του παρελθόντος. Ταύρος β’ δεκαημέρου, μεγάλες ευκαιρίες παρουσιάζονται και τρέχετε να συγχρονιστείτε με την νέα σας πραγματικότητα. Μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να εμπλέκονται στα πόδια σας.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  επανασυνδέσεις αναμένονται και συναντιέστε με αγαπημένο άτομο που αγγίζει την καρδιά σας. Επιχειρηματικά σχέδια συζητιούνται πάλι. Προτάσεις για δουλειά σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, αναμένονται επανασυνδέσεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα και ανακουφίζεστε αρκετά. Η συμμετοχή σας σε μια ομαδική προσπάθεια, απαιτεί το χρόνο σας και πρέπει να οργανώσετε το πρόγραμμα σας αντίστοιχα.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  έχετε την τύχη με το μέρος σας και μπορείτε να νικήσετε το παρασκήνιο και να απελευθερωθείτε από ένα περιβάλλον που σας καταπιέζει. Οικονομική ενίσχυση από μυστική πηγή αναμένεται.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  προσπαθήστε να βγείτε από κακοποιητικές σχέσεις και να κάνετε μια νέα αρχή και ας είστε μόνοι σας. Η ψυχολογία σας οδηγεί σε χωρισμούς και λάθη. Προσοχή σε επανασυνδέσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  επιστρέφετε σε μια γνώριμη αγκαλιά και επιθυμείτε να το προχωρήσετε και γιατί όχι, να δεσμευτείτε. Προσοχή σε redflags , γιατί ξεχνάτε το παρελθόν. Είστε υπεραισιόδοξοι. ΄Αφοσιωθείτε στην επαγγελματική σας ζωή.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, μπορείτε με ευκολία να πραγματοποιήσετε όνειρα ζωής, μια που συνδέεστε με νέο κόσμο, ταξιδεύετε και δημιουργείτε μια σχέση αγαπησιάρικη με το περιβάλλον σας. Προσοχή σε οικονομικές ατασθαλίες. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας με τα θέλω σας  και να αφοσιωθείτε σε μια συναισθηματική σας σχέση. Επαναξιολόγηση σχεδίων, σπουδών, κινήσεων μέσα από το διαδίκτυο. Ερωτικά μηνύματα αναμένονται. 

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, κάνετε μια νέα αρχή αυτές τις μέρες, και δίνετε μεγάλη σημασία σε θέματα σπουδών, επιμόρφωσης και διαδικαστικά ζητήματα.  Θέλετε πραγματικά να ξεμπερδεύετε με τις υποχρεώσεις σας. Επιστροφή σε ένα οικείο περιβάλλον και επανασύνδεση με συγγενικό περιβάλλον. Ερωτικοί διάλογοι ή συζητήσεις μέσα από το διαδίκτυο αναμένονται. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  ευκαιρίες να αλλάξει η επαγγελματική σας κατάσταση αναμένονται και είναι στο χέρι σας να προχωρήσετε και να μη δειλιάσετε. Αποχωρισμοί θα γίνουν.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε στην ρουτίνα σας και το μυαλό σας ταξιδεύει μακριά. Κρυμμένες, θαμένες επιθυμίες βγαίνουν στην επιφάνεια. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, αφοσιώνεστε όλο και περισσότερο στην πρακτική πλευρά της ζωής σας και επανέρχεστε σε ένα περιβάλλον που εργαζόσασταν παλαιότερα. Ερωτικές επανασυνδέσεις αναμένονται με άτομο που είχατε διακόψει.   Παρθένε β΄ δεκαημέρου,  ευκαιρίες να πετάξετε από πάνω σας την τοξικότητα παρουσιάζονται και προχωράτε προς μια νέα κατεύθυνση. Σχέση με άτομο διαφορετικής κουλτούρας, ιδιοσυγκρασίας αναμένεται. Μην μένετε σε σκουριασμένες ιδέες.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση παραμένει ενδιαφέρουσα και πολύπλοκη και αναμένονται κρίσεις που θα ταρακουνήσουν τον κόσμο σας. Αλλάζει τελείως η κοσμοθεωρία σας. 

ΖΥΓΟΣ 

Χρόνια σας Πολλά!

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε το παρελθόν κατάματα και αυτό σας φέρνει μπροστά σε άλυτα προβλήματα.. Προσπαθείτε όμως να βρείτε λύσεις, αλλά πιθανόν δεν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή.  Επανασυνδέσεις αναμένονται. Κάνετε μια νέα αρχή.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ευκαιρίες να τονώσετε το εισόδημα σας παρουσιάζονται και φτιάχνει η ψυχολογία σας. Συγκρούεστε όμως πολλές φορές με συγγενείς, και το άμεσο περιβάλλον σας.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, νιώθετε μια κούραση, ατονία,  καθώς πρέπει να ξεπεράσετε προσωπικές ήττες και να επαναξιολογήσετε μια μυστική σχέση που σας έχει ταλαιπωρήσει. Αναμένονται επανασυνδέσεις και μπερδέματα. Μερικοί παρασύρεστε από τα συναισθήματα σας. Άλλοι παγώνετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, μυστικές επανασυνδέσεις αναμένονται αυτές τις μέρες και μπαίνετε σε φάση επαναξιολόγησης των επιλογών σας. Επιστρέφετε σε μια παλιά ψυχολογία και αυτό θα πρέπει να το πολεμήσετε. Αποχαιρετίστε τις μαύρες σκέψεις.     Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ευκαιρίες να τονώσετε σχέσεις και συνεργασίες εμφανίζονται και θα πάρετε τα πάνω σας. Επαφές με άτομα που μοιράζεστε κοινά οράματα αναμένονται.    Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίζετε τον έρωτα σαν δουλειά και κλείνετε την καρδιά σας για να μην πληγωθείτε ξανά. Ασχολείστε περισσότερο με την δουλειά σας και αποφεύγετε τις επαφές με το παρελθόν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ξεκινάει μια νέα φάση στη ερωτική σας ζωή, όπου εσείς κάνετε το κουμάντο και αποφεύγετε τα έντονα συναισθήματα. Παίρνετε το αίμα σας πίσω. Επιχειρηματικά σχέδια συζητιούνται ξανά.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, η οικονομική σας κατάσταση συνεχώς βελτιώνεται και έρχεστε όλο και πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. Πρόταση για μια νέα θέση εργασίας αναμένεται. Φλέρτ μέσα στον εργασιακό χώρο.    Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίζετε τις συνθήκες της ζωής σας με έναν απίστευτο ρεαλισμό, γιατί μάθατε και γιατί πάθατε. Οικονομική ενίσχυση αναμένεται. Επιστροφές σε παλιές ιδέες, προτάσεις που σχετίζονται με θέματα καριέρας. Επαφές με πρόσωπα εξουσίας σας ενδιαφέρουν άμεσα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, επαναξιολογήσεις θα κάνετε γύρω από την θέση σας μέσα στο επαγγελματικό στερέωμα και θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα εξουσίας. Ζητάτε την στήριξη των δυνατών.  Κρίσιμες προσωπικές επανασυνδέσεις αναμένονται.    Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες να τονώσετε το εγώ σας, αυτές τις μέρες και θα φλερτάτε χωρίς μέτρο..και με απόλυτη επιτυχία! Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται, αρκεί να μην ξεφύγετε οικονομικά.    Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, είστε αρκετά ανοιχτοί σε νέους φίλους και μια νέα ιδέα σας έχει πάρει τα μυαλά. Ακολουθείτε με επιμονή τα σχέδια σας. Αποφεύγετε την ερωτική κραιπάλη.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, προσαρμόζεστε στην καθημερινότητα σας, αλλά το μυαλό σας πετάει μακριά. Κάνετε όνειρα, συζητάτε με αγαπημένο πρόσωπο. Ταξιδεύετε μακριά. Έχετε υψηλούς στόχους.      Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, είστε μες στην καλή χαρά αυτό το διάστημα, μια που ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα. Αγκαλιάζετε ό,τι σας φαίνεται διαφορετικό, καινούργιο.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, νιώθετε να ξυπνά μέσα σας ένας γίγαντας και οργανώνετε τις κινήσεις σας για να βγείτε από αδιέξοδα. Κυνηγάτε την απελευθέρωση σας. Επανασυνδέσεις με ερωτικούς συντρόφους αναμένονται. Προσοχή σε δάνεια, οφειλές. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, αναμένονται σημαντικές επανασυνδέσεις αυτές τις μέρες και θα μπείτε σε δίλημμα.  Δεν ταυτίζεστε με τις απόψεις του αγαπημένου σας. Νέος τρόπος διαχείρισης των οικονομικών σας επιβάλλεται.  Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, θα εμφανιστούν ευκαιρίες για να τονώσετε το δημόσιο προφίλ σας και να δραστηριοποιηθείτε εκ νέου μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή σε οικονομικές ατασθαλίες.   Ιχθύ γ΄  δεκαημέρου, είστε ακόμα δυσαρεστημένοι από την στάση αγαπημένων προσώπων και δεν τολμάτε να ονειρευτείτε. Μερικοί συνεχίζετε να παρασύρεστε από τα συναισθήματα σας. Η ζωή σας επαναλαμβάνετε. Επιστροφές, επανασυνδέσεις αναμένονται.