Ξεκινά η εβδομάδα που “τυπικά” θέλει τον έρωτα πρωταγωνιστή (γιορτή των ερωτευμένων ) και το Σύμπαν συνωμοτεί και μας κάνει την χάρη. Αναμένονται εκπλήξεις και ρομαντικές εξομολογήσεις. 

Υστερόγραφο α’ δεκαήμερο 

στις 18/2/23 ο Ερμής από τον Υδροχόο, σε εξάγωνο με τον Δία στον Κριό, φέρνει ευχάριστα μηνύματα, κοινωνικοποίηση και η εξωστρέφεια οδηγεί σε θετικές εξελίξεις. Επαγγελματικές προτάσεις αναμένονται. Αντισυμβατικές σχέσεις δημιουργούνται.  

Στις 19/2/23 ο Ήλιος στους Ιχθύες απαιτεί εσωστρέφεια, ησυχία και μεταφυσικές ανησυχίες. Τα όνειρα επηρεάζουν τις σκέψεις και κυριαρχεί η τάση της εξιδανίκευσης και η αλήθεια μπερδεύεται πολλές φορές με το ψέμα. Η αγάπη είναι ανιδιοτελής και η μαγεία βρίσκεται στο κυνήγι της ιδανικής σχέσης. Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις αναμένονται.

Υστερόγραφο, β’ δεκαήμερο

ο Άρης συνεχίζει το ταξίδι του στους Διδύμους, με αποτέλεσμα τα προβλήματα επικοινωνίας να έρχονται στην επιφάνεια για να ξεπεραστούν, πότε με επιτυχία , πότε όχι.

Υστερόγραφο, γ’ δεκαήμερο

στις 15/2/23, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, μιλά για την ανιδιοτελή αγάπη, η φαντασία οργιάζει, αναμένονται εξομολογήσεις και ρομαντικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.

Στις 16/2/23 ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Υδροχόο, απαιτεί συνέπεια, υπευθυνότητα διαφορετικά επικρατεί εγκλωβισμός και απογοήτευση. Σχέσεις με φιλικό υπόβαθρο θα επικρατήσουν.

Στις 19/2/23 η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω , διευκολύνει οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Σχέσεις με πρόσωπα κύρους αναμένονται. Προτάσεις για επισημοποίηση, δέσμευση θα γίνουν.

Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377 ή  90 11 900 160

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, η συμμετοχή σας μέσα σε μια ομάδα χαρίζει επιτυχία και αναγνώριση. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική.  Κριός β’ δεκαημέρου, αναμένονται εξελίξεις σε συνεργασίες που γίνονται κυρίως μέσα από το διαδίκτυο και πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα. Συγγενικές σχέσεις σας απασχολούν.    Κριός γ’ δεκαημέρου, η προσωπική σας κατάσταση θα βελτιωθεί, καθώς έρχεστε κοντά στο άτομο που μιλάει στην καρδιά σας. Εξελίσσεστε θετικά μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Πιθανή προαγωγή, αύξηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, λαμβάνετε βοήθεια από το παρασκήνιο και έτσι μπορείτε να νικήσετε τον ανταγωνισμό μέσα στην επαγγελματική αρένα. Η συμμετοχή σας σε μια ομάδα, φέρνει επιτυχία.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι εντάσεις που φέρνουν οικονομικά προβλήματα, αλλά εσείς έχετε μάθει το μάθημα σας και ξέρετε τι να κάνετε για να βγείτε από την δύσκολη θέση. Μια νέα πηγή εσόδων αναμένεται.   Ταυρος γ’ δεκαημέρου,  είναι εύκολο τώρα να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας, αρκεί να ακολουθήσετε τα θέλω σας με εμπιστοσύνη. Η συμμετοχή σας στα κοινά φέρνει επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, αναζητάτε νέες φιλίες και έρχεστε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας. Η επαγγελματική σας κατάσταση βελτιώνεται.    Δίδυμος β’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετή ένταση και δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις, ωστόσο θα τα καταφέρετε. Ζητήστε βοήθεια.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ευνοείστε αρκετά σε επαγγελματικά ζητήματα και κερδίζετε την θέση των ονείρων σας. Μια γνωριμία εξελίσσεται θετικά. Οικονομικά βοηθιέστε από άτομο κύρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ευνοείστε αρκετά σε επαγγελματικά ζητήματα και αυτό θα ευνοήσει την τσέπη σας. Η σχέση σας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας, ιδιοσυγκρασίας βελτιώνεται. Ταξίδια αναμένονται.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι ψυχολογικές διακυμάνσεις και είστε αρκετά μπερδεμένοι. Η ερωτική σας δραστηριότητα φέρνει μπελάδες. Συναισθηματικές αποκαλύψεις αναμένονται.    Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  έχετε περάσει αρκετές κρίσεις και βέβαια δεν ήταν εύκολο να ορθοποδήσετε. Τώρα έχετε την τύχη με το μέρος σας και συναισθηματικά έρχεστε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μια επαγγελματική πρόταση αναμένεται.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  ευνοείστε αυτές τις μέρες για να τρέξετε τα σχέδια σας, να ταξιδέψετε και να έρθετε σε επαφή με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας. Ανοίγουν οι ορίζοντες σας. Συγχρόνως νιώθετε ψυχολογικά έτοιμοι για μια προσωπική δέσμευση.    Λέοντα β’ δεκαημέρου,  συνεχίζονται οι εντάσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο και νιώθετε έντονη κούραση. Ένα άτομο κύρους σας καταπιέζει.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  η εργασιακή σας κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και αυτό θα ενδυναμώσει την τσέπη σας. Έρχεστε κοντά σε άτομο που συνδέεστε ψυχικά. Προτάσεις για επισημοποίηση, δέσμευση αναμένονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί και αμέσως θα ανέβει η ψυχολογία σας. Συγχρόνως, έρχεστε κοντά με το ταίρι σας και αναζητάτε την δέσμευση. Νέες γνωριμίες αναμένονται.    Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, είστε αρκετά ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και πιθανόν συνδέεστε με ένα άτομο εξ αποστάσεως. Ταξιδεύετε αρκετά και ασχολείστε με τις σπουδές σας.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η προσωπική σας κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και ζείτε ένα όνειρο. Συγρόνως δίνετε μεγάλη σημασία σε εργασιακά ζητήματα και για αυτό θα λάβετε αναγνώριση. Σχέσεις με νεότερα άτομα ευνοόυνται.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η προσωπική σας κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά αυτό το διάστημα και θα ανέβει η ψυχολογία σας. Αναμένονται νέες συνεργασίες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Φλερτ, μηνύματα αναμένονται.     Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, και πρέπει να αναζητήσετε νέους τρόπους διαχείρισης των οφειλών σας. Μια οικονομική συμμαχία δοκιμάζεται.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  έχετε κατορθώσει να ξεπεράσετε αρκετά προβλήματα και μιλάτε για την αρχή μιας νέας ζωής. Ένα όνειρο θα πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, διανύετε φάση ερωτικής τύχης και θα ανέβει η ψυχολογία σας. Μια πρόταση επαγγελματική θα σας ανακουφίσει. Μηνύματα αναμένονται μέσα από το διαδίκτυο. Ερωτικές συναντήσεις.    Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, πιέζεστε ακόμα οικονομικά και αυτό ρίχνει την ψυχολογία σας. Επίσης δεν έχετε χρόνο για τον εαυτό σας. Κούραση αναμένεται. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η προσωπική σας κατάσταση έχει βελτιωθεί αισθητά και ζείτε ένα όνειρο ζωής. Αναλαμβάνετε ευθύνες, πιέζεστε μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, ωστόσο προχωράτε προς μια μετακόμιση ή συγκατοίκηση. Μια συμφωνία για νέα θέση εργασίας αναμένεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, θα νιώσετε ασφάλεια αυτές τις μέρες, καθώς μια συμφωνία θα σας λύσει στην κυριολεξία τα χέρια. Έρχεστε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μια νέα γνωριμία αναμένεται. Τοξότης β’ δεκαημέρου, συνεχώς μεταβάλλετε η εργασιακή σας κατάσταση και αυτό συνεχίζει να σας προβληματίζει. Αντιμετωπίζετε εντάσεις μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  είστε αρκετά εσωστρεφείς αυτό το διάστημα και βρίσκετε το καταφύγιο σας σε μια γνώριμη αγκαλιά. Συναισθηματικές εξομολογήσεις αναμένονται. Οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν. Διευκολύνσεις σε οικονομικά θέματα θα έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να μπείτε σε ένα νέο περιβάλλον και να μεγαλουργήσετε. Συναισθηματικές ευκαιρίες αναμένονται.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ερωτικά ανήσυχοι είστε και δεν μπορείτε να κατασταλάξετε. Επαφές μέσα από το διαδίκτυο θα σας ανανεώσουν. Η καθημερινότητα σας κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.    Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, ευνοείστε αρκετά αυτές τις μέρες για να επιλύσετε διαφορές, να έρθετε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει και να μιλήσετε για το κοινό σας μέλλον. Ταξιδάκια αναψυχής αναμένονται. Η οικονομική σας κατάσταση συνεχίζει να σας προβληματίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα και μέσα από μια νέα πηγή εσόδων θα μπορέσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Διαδικτυακές επαφές ευνοούνται.    Υδροχόε β΄  δεκαημέρου, συνεχίζονται οι προκλήσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο και αυτό σας κάνει να χάνετε την ψυχραιμία σας.      Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, γιορτάζετε τα γενέλθια σας και κάνετε την αυτοκριτική σας. Συγχρόνως αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με συνέπεια και γνωρίζετε πως να αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας. Οικονομικά ευνοείστε αρκετά. Ένα άτομο σας στηρίζει μυστικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, γιορτάζετε τα γενέθλια σας και κάνετε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Συγχρόνως είστε έτοιμοι να  προχωρήσετε προς μια νέα συμφωνία που θα αλλάξει τον κόσμο σας. Οικονομική στήριξη αναμένεται. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη ζωή σας και να ακολουθήσετε τις εξελίξεις χωρίς δεύτερη κουβέντα. Μια διαδικτυακή γνωριμία αναμένεται. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα φέρνει επιτυχία και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας. Ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα αυτές τις μέρες. Προσοχή στο παρασκήνιο.