Ξεκινά η εβδομάδα με Νέα Σελήνη στους Ιχθύες,  και αυτό φέρνει συναισθηματικές εκκινήσεις και προχωράμε σε φωτεινά μονοπάτια, γιατί η αγάπη μας καλεί. Καραδοκεί όμως ο Κρόνος και ελέγχει κάθε μας κίνηση, φέρνει πάλι δυσκολίες, εμπόδια. 

Υστερόγραφο α’ δεκαήμερο, Στις 20/2/23 η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, στο ζώδιο του Ποσειδώνα θα τεστάρει τις σχέσεις, αποκαλύπτοντας τυχόν ψευδαισθήσεις. Όμως η αληθινή αγάπη θα μπορέσει να επιβιώσει.  Στις 20/2/23  η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και εδώ είναι σε αδύναμη θέση, έτσι χάνει την θηλυκότητα της και η ερωτική διεκδίκηση γίνεται με επιθετικό τρόπο.

Υστερόγραφο, β’ δεκαήμερο

Στις 20/2/23 ο Ερμής από τον Υδροχόο κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό και αυτό διευκολύνει την επικοινωνία και θεραπεύονται πληγές του παρελθόντος. Γίνονται ξεκαθαρίσματα. Στις 22/2/23 ο Ερμής από τον Υδροχόο κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και οδηγεί σε διασπάσεις, ρήξεις. Ξαφνικοί χωρισμοί αναμένονται. Στις 22/2/23 ο Ερμής από τον Υδροχόο κάνει τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους και βρίσκονται λύσεις σε μέχρι πρότινος αδιέξοδα προβλήματα.

Υστερόγραφο γ’ δεκαήμερο

Ο Πλούτωνας από την αναιρετική μοίρα πιέζει αρκετά. Ο Κρόνος ετοιμάζεται να βγεί από τον Υδροχόο. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες μαγεύει και τους πιο δύσκολους.

Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377 ή  90 11 900 160

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, δίνετε μεγάλη σημασία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και ευνοείστε αρκετά. Μια μυστική σχέση θα σας απασχολήσει. Ασχολείστε με τις τέχνες, την μεταφυσική.  Κριός β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε οικονομικές προκλήσεις και αυτό σας πιέζει αρκετά. Συγγενικές και φιλικές σχέσεις ευνοούνται. Κριός γ’ δεκαημέρου, η επαγγελματική σας κατάσταση δοκιμάζεται αρκετά και πρέπει να αντιμετωπίσετε τις προκλησεις με διπλωματικό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου,  η ενασχολήση σας με τον φιλικό σας κύκλο φέρνει άριστα αποτελέσματα και η ψυχολογία σας ανεβαίνει. Λαμβάνετε στήριξη από το παρασκήνιο. Μυστικές σχέσεις ευνοούνται.   Ταύρος β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι εντάσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο και αυτό σας προβληματίζει αρκετά. Ρήξεις αναμένονται. Έχετε διευκολύνσεις σε οικονομικά ζητήματα. Ταυρος γ’ δεκαημέρου,  περνάτε μια ανανεωτική φάση και πολλά εμπόδια φαίνεται να έχουν υποχωρήσει. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, μια επαγγελματική πρόταση θα γίνει αυτές τις μέρες που θα σας αλλάξει τη ζωή. Συγχρόνως ασχολείστε με τα κοινά και νιώθετε μεγάλη ικανοποίηση. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική.    Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η ψυχολογία σας περνάει από διακυμάνσεις, ωστόσο έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τα αδιέξοδα σας. Ταξίδια μακρινά, και σχέσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ευνοούνται.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, είστε προσηλωμένοι σε επαγγελματικά ζητήματα και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις. Οικονομικά θέματα σας απασχολούν αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ζείτε ένα όνειρο αυτήν την περίοδο και συνδέεστε με άτομο από απόσταση. Ταξιδεύετε αρκετά και αλλάζει τελείως ο τρόπος σκέψης σας.    Καρκίνος β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε εντάσεις με τους δικούς σας ανθρώπους και αυτό σας προβληματίζει. Μυστικά μιλάτε με άτομο που σας συγκινεί ιδιαίτερα.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  οι διαπροσωπικές σας σχέσεις δοκιμάζονται αρκετά αυτήν την περίοδο, αλλά θα βρείτε λύσεις . Συνδέεστε με άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, μια σχέση από απόσταση εξελίσσεται θετικά και νιώθετε ότι βρήκατε τον άνθρωπο σας. Οικονομικά ζητήματα σας προβλήματίζουν αρκετά.     Λέοντα β’ δεκαημέρου, ρήξεις αναμένονται με πρόσωπα κύρους και νιώθετε μεγάλη ένταση. Ωστόσο ο φιλικός σας κύκλος σας στηρίζει με αποτέλεσμα να ξεπερνάτε προβλήματα.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε αρκετά προβλήματα μέσα στον εργασιακό σας χώρο, ωστόσο φαίνεται να τα καταφέρνετε. Η γνωριμία σας με άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας εξελίσσεται θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  είστε έτοιμοι να πείτε το μεγάλο ναι σε πρόταση επισημοποίησης και θα αλλάξει τελειώς η ζωή σας. Οικονομικά ευνοείστε και μπορείτε να επωφεληθείτε από νέους διακονισμούς.     Παρθένος  β΄ δεκαημέρου,  ρήξεις αναμένονται μέσα στον εργασιακό σας χώρο και πιθανόν να αλλάξετε κατεύθυνση. Νέες προτάσεις σας ενθουσιάζουν.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση παραμένει πολύπλοκη και ακόμα δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις. Προβλήματα αναμένονται μέσα στον εργασιακό σας χώρο. ΖΥΓΟΣ Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η προσωπική σας κατάσταση ευνοείται αρκετά το επόμενο διάστημα και μπορείτε να ξεπεράσετε τα προβλήματα του παρελθόντος. Μια νέα θέση εργασίας αναμένεται.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε οικονομικά ζητήματα και νιώθετε πελαγωμένοι. Μια επαγγελματική πρόταση θα σας κάνει να αλλάξετε σχέδια.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, συνεχίζονται τα οικογενειακά προβλήματα και πολλές φορές νιώθετε εγκλωβισμένοι. Μια εργασιακή σχέση αλλάζει μορφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  η εργασιακή σας κατάσταση κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και αυτό θα ανεβάσει την ψυχολογία σας. Μια ερωτική σχέση βελτιώνεται.   Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε προκλήσεις με τους αγαπημένους σας και αυτό δοκιμάζει τον ψυχισμό σας. Οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, ζείτε μια φάση ερωτικού ονείρου και φαίνεται να έχετε βρει τον άνθρωπο σας  Πλέετε σε πελάγη ευτυχίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η σχέση σας με άτομο νεότερο θα σας απασχολήσει θετικά και ανεβαίνει η ψυχολογία σας. Οικογενειακά ζητήματα εμφανίζονται και πιέζεστε όμως αρκετά.    Τοξότης β’ δεκαημέρου, αλλαγές αναμένονται μέσα στον εργασιακό σας χώρο και αυτό δοκιμάζει τον ψυχισμό σας. Η προσωπική σας κατάσταση όμως βελτιώνεται.   Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  οικονομικά ζητήματα συνεχίζουν να σας προβληματίζουν, ωστόσο συνεχίζεται τις προσπάθειες σας. Συγγενικές σχέσεις δοκιμάζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η οικογενειακή σας κατάσταση βελτιώνεται αυτό το διάστημα και θα νιώσετε πως έχετε βρει το καταφύγιο σας. Διαδικτυακές επαφές ευνοούνται.    Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε προκλήσεις με το ταίρι σας και δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας. Η εργασιακή σας ζωή θα βελτιωθεί αρκετά.  Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, νιώθετε μεγάλη ψυχολογική πίεση και αυτό σας ενώνει με το ταίρι σας. Μηνύματα, διαδικτυακές γνωριμίες αναμένονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η προβολή σας μέσα από το διαδίκτυο συνεχίζεται και καταφέρνεται να αποκτήσετε μεγάλη δημοτικότητα. Μια διαδικτυακή γνωριμία εξελίσσεται. Πρόταση για μια νέα πηγή εσόδων αναμένεται.  Υδροχόε β΄  δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε προκλήσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο και αυτό θα σας κάνει να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις. Ερωτικά σας στηρίζει ένα άτομο νεότερο. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  ψυχολογικά πιεσμένοι είστε αυτό το διάστημα, και δεν ξέρετε τι σας φταίει. Πιθανόν οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, ξεπερνάτε οικονομικές κρίσεις αυτές τις μέρες, καθώς μια νέα πηγή εσόδων θα εμφανιστεί. Συναισθηματικά ξεκινήματα αναμένονται.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε μεγάλο ανταγωνισμό αυτές τις μέρες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και πρέπει να κινηθείτε με διπλωματια. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς με συγγενικά σας άτομα.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η προσωπική σας κατάσταση βελτιώνεται αρκετά, αλλά εσείς συνεχίζεται να έχετε δεύτερες, τρίτες σκέψεις. Η συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα αναδεικνύει τα ταλέντα.