Ξεκινά η εβδομάδα που θα μιλήσει στην καρδιά μας, και έρχονται ευχάριστες στιγμές που θα δώσουν το “φιλί της ζωής” και αλλάζει το σκηνικό. 

Υστερόγραφο α’ δεκαήμερο,

Στις 3/3/23 ο Ερμής στους Ιχθύες σε πτώση, δεν μπορεί να εκφράσει την αλήθεια του , αλλά δημιουργεί σενάρια, και η φαντασία οργιάζει. Συναισθηματικά ανοίγματα αναμένονται.

Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες αλλά και Σκορπιοί, Ταύροι, Αιγόκεροι. 

Υστερόγραφο, β’ δεκαήμερο

Στις 2/3/23 η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον Κριό, βοηθάει στην ολοκλήρωση επιχειρηματικών σχεδίων, καθώς φέρνει τύχη και νέες ερωτικές γνωριμίες.

Στις 3/3/23 η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Χείρωνα, τον θεραπευτή, ευνοεί νέες σχέσεις, και είναι εύκολο τώρα να θεραπευτεί το παρελθόν.  

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα. 

Υστερόγραφο γ’ δεκαήμερο

Στις 2/3/23, Ο Κρόνος συναντά τον Ερμή στον Υδροχόο και αυτό αυτόματα φέρνει πιέσεις και η σκέψη γίνεται απαισιόδοξη.

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος του γ΄δεκαημέρου.

Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377 ή  90 11 900 160

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, η φαντασία σας θα οργιάσει το επόμενο διάστημα, και για αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας. Μυστική σχέση αναμένεται.    Κριός β’ δεκαημέρου, η τύχη είναι με το μέρος σας και θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Νέες γνωριμίες αναμένονται.  Κριός γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε εντάσεις και διενέξεις μέσα στον φιλικό σας κύκλο, καθώς αναμένονται παρεξηγήσεις. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, είναι εύκολο τώρα να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας και να βρεθείτε κοντά σε άτομα που σας στηρίζουν. Συναισθηματικές εκκινήσεις αναμένονται.     Ταύρος β’ δεκαημέρου, έχετε την τύχη με το μέρος σας αυτό το διάστημα και ένα άτομο σας στηρίζει από το παρασκήνιο. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει. Μυστικές σχέσεις αναμένονται.    Ταυρος γ’ δεκαημέρου,   αναλαμβάνετε αρκετές ευθύνες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και αυτό βαραίνει την σκέψη σας. Πρόσωπα κύρους δοκιμάζουν τις αντοχές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ασχολείστε αρκετά με τον επαγγελματικό σας χώρο και η επαφή σας με άτομα κύρους θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη σας. Επιπρόσθετες ευθύνες αναμένονται.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  είστε αρκετά εξωστρεφείς αυτό το διάστημα και η παρουσία σας μέσα σε μια ομάδα θα κάνει πάταγο. Ένα όνειρο πραγματοποιείται.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  ταξιδεύετε αυτό το διάστημα και η επαφή σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας διευρύνει τους ορίζοντες σας. Σπουδές, νομικά ζητήματα επανέρχονται στο προσκήνιο. Θέλετε να ξεφύγετε από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε αυτό το διάστημα για να βρεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Προσωπικές εκκινήσες αναμένονται και η σχέση σας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας εξελίσσεται.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, μια πόρτα θα ανοίξει αυτές τις μέρες και η τύχη θα σας χαμογελάσει. Επαγγελματική επιτυχία αναμένεται.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  είστε αρκετά πιεσμένοι οικονομικά και αυτό ρίχνει την ψυχολογία σας. Νιώθετε μοναξιά.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, οικονομικά θέματα σας απασχολούν και πιθανόν να συγκρουστείτε με άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα. Μια σχέση με έντονο ψυχικό δέσιμο σας απασχολεί.    Λέοντα β’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο ανοιχτοί σε νέες συνεργασίες και αλλάζει τελείως ο τρόπος που εργάζεστε. Μια σχέση από απόσταση εξελίσσεται θετικά.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πιο ώριμοι από ποτέ για να προχωρήσετε προς μια νέα συνεργασία που θα σας βγάλει από την μονοτονία. Συζητήσεις με πρόσωπα που σχετίζεστε χρόνια αναμένονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η προσωπική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει το επόμενο διάστημα και δεν αποκλείεται να δεσμευτείτε. Συζητάτε με άτομα που συνεργάζεστε χρόνια.    Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, ασχολείστε αρκετά με την ερωτική σας ζωή και νιώθετε πως βρήκατε τον άνθρωπο σας. Οικονομικά ζητήματα επανέρχονται προς επίλυση.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  αναμένονται αρκετές δυσκολίες μέσα στον εργασιακό σας χώρο και πιέζεστε αρκετά να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις. Η καθημερινότητα σας παραμένει απαιτητική.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, έχετε αφοσιωθεί στην εργασιακή σας ζωή και θέλετε να βελτιώσετε την θέση σας. Αναμένονται συζητήσεις για ένα νέο πόστο εργασίας. Η καθημερινότητα σας παραμένει απαιτητική.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  έχετε την τύχη με το μέρος σας αυτό το διάστημα και πρέπει να αρπάξετε τις ευκαιρίες. Νέες γνωριμίες αναμένονται. Οικονομική εύνοια.    Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  η προσωπική σας κατάσταση έχει αλλάξει και βλέπετε τα πράγματα αρκετά πιο σοβαρά. Συνδέεστε με άτομο νεότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είστε πολύ ερωτευμένοι αυτό το διάστημα και περνάτε υπέροχες στιγμές με τον άνθρωπο σας. Σχέση με άτομο νεότερο αναμένεται. Βελτιώνονται οι σχέσεις με τα παιδιά σας.     Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετή υπερένταση και πιέζεστε μέσα στην καθημερινότητα σας. Μια νέα θέση εργασίας θα σας ανακουφίσει.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίζετε αρκετά οικογενειακά προβλήματα και νιώθετε μεγάλη υπερένταση. Σκέψεις για συγκατοίκηση, δέσμευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ασχολείστε αρκετά με το σπίτι σας και με τους δικούς σας ανθρώπους αυτό το διάστημα και θέλετε να επιλύσετε παρεξηγήσεις. Συναισθηματικές εκκινήσεις αναμένονται.     Τοξότης β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα και ο έρωτας θα είναι το ζητούμενο. Αγκαλιάζετε νέους ανθρώπους στην ζωή σας.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, μια συμφωνία θα γίνει αυτές τις μέρες και θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση. Διαδικτυακές επαφές και μηνύματα αναμένονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, θα μπορέσετε να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας κουράζουν και θα προχωρήσετε προς νέες συνεργασίες. Διαδικτυακές επαφές αναμένονται. Η φαντασία σας οργιάζει.   Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, βελτιώνονται οι οικογενειακές σχέσεις το επόμενο διάστημα και θα πάρετε μεγάλη ανακούφιση. Πολλοί θα μετακομίσετε.    Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, ασχολείστε αρκετά με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και πιθανόν μέσα από μια νέα θέση εργασίας θα λύσετε κάποια από τα προβλήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, έχετε αρκετά βάρη στην πλάτη σας, ωστόσο αυτές τις μέρες  θα μπορέσετε να νιώσετε ανακούφιση. Μια νέα πηγή εσόδων αναμένεται.   Υδροχόε β΄  δεκαημέρου, η τύχη είναι με το μέρος αυτό το διάστημα και μπορείτε να κλείσετε μια νέα συμφωνία ή να αρχίσετε έναν νέο κύκλο σπουδών. Επιτυχία σε διαδικτυακές επαφές.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  αντιμετωπίζετε την τελευταία Κρόνια πίεση αυτές τις μέρες και είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις. Νιώθετε αρκετά ώριμοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, είστε αρκετά ανεβασμένοι αυτό το διάστημα και μιλάτε την αλήθεια σας. Συναισθηματικές αποκαλύψεις αναμένονται.    Ιχθύ β’ δεκαημέρου,θα πάρετε μεγάλη ανακούφιση αυτές τις μέρες, καθώς ευνοείστε οικονομικά και πολλά προβλήματα θα επιλυθούν άμεσα. Νέες γνωριμίες αναμένονται.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά πιεσμένοι αυτό το διάστημα και έχετε ψυχολογική δυσφορία. Αποφεύγετε τον κόσμο και προτιμάτε να είστε μόνοι.