Ξεκινά η εβδομάδα που μιλάει για την αρχή μιας άλλης εποχής, καθώς ο Κρόνος, ο πλανήτης του κάρμα, και των ορίων αλλάζει ζώδιο και περνάει στους Ιχθύες. 

Έχουμε και την Πανσέληνο στην Παρθένο, αλλάζει τελείως η καθημερινότητα μας, έρχονται απρόβλεπτα γεγονότα.. πρέπει να γίνει κάθαρση.

Υστερόγραφο α’ δεκαήμερο,

Στις 7/3/23 ο Κρόνος περνάει στους Ιχθύες και δοκιμάζεται η πίστη μας , αλλά και θα μπουν νέα όρια. Παίρνεις απόσταση από τον άλλο/η , δεν εμπιστεύεσαι εύκολα. 

Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες αλλά και Σκορπιοί, Ταύροι, Αιγόκεροι.

Υστερόγραφο, β’ δεκαήμερο

Στις  6/3/23 ο Ήλιος από τους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο  φέρνει ευχάριστα μηνύματα και εξελίξεις που σου λύνουν τα χέρια. Διορθώνονται πολλά. επηρεάζοννται κυρίως τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, και του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες.

Στις 7/3/23 η Πανσέληνος στην Παρθένο οδηγεί σε νέες επιλογές και αλλάζει η ρουτίνα σου, εμπόδια εμφανίζονται στο δρόμο σου.

Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός , Δίδυμοι , Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες . Στις 11/3/23 ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό προσφέρει λύσεις σε επαγγελματικά αδιέξοδα και οικονομικά βελτιώνονται τα πράγματα.

Υστερόγραφο, γ’ δεκαήμερο

Στις 11/3/23, η Αφροδίτη από τον Κριό σε εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες και νέες σχέσεις. Εκφράζεις εύκολα  τα συναισθήματά σου.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, και φωτιάς Κριοί, Λέοντες, Τοξότες.

Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377 ή  90 11 900 160

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, σίγουρα αλλάζει η ψυχολογία σας και αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Στροφή προς την μεταφυσική.Έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα της ψυχής σας. Κριός β’ δεκαημέρου,  η καθημερινότητα σας είναι αρκετά απαιτητική και αυτό σας κάνει απρόβλεπτους και νευρικούς. Λύσεις για θέματα οικονομικής φύσεως προκύπτουν.  Κριός γ’ δεκαημέρου, έχετε την διάθεση να επικοινωνήσετε με κόσμο και θα είστε αρκετά δεκτικοί σε νέα φλερτ και γνωριμίες. Τύχη και νέες προτάσεις για συνεργασίες προκύπτουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, αλλάζει τελείως η διάθεση σας και θέλετε να κάνετε κάτι που θα έχει αντίκτυπο στο περιβάλλον σας. Η συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα φέρνει αποτελέσματα. Ξεκαθαρίσματα μέσα στον φιλικό σας κύκλο ξεκινούν.   Ταύρος β’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση θα σας προβληματίσει αρκετά και πιθανόν να προχωρήσετε προς νέες επιλογές. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται . Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική.    Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  πολλά έξοδα προκύπτουν αυτό το διάστημα, ωστόσο θα έχετε την δυνατότητα να ξεπεράσετε τις προκλήσεις. Μια γνωριμία εξ αποστάσεως εξελίσσεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε προκλήσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και η επαφή σας με άτομα κύρους θα σας προβληματίσουν. Περισσότερη πίεση μέσα στον χώρο εργασίας αναμένεται. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η οικογενειακή σας κατάσταση φέρνει πιέσεις και συγκρούεστε με άτομα του περιβάλλοντος σας. Μια σχέση με άτομο που συνδέεστε συναισθηματικά πιθανόν να δοκιμαστεί.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  έχετε την δυνατότητα να ξεπεράσετε τις προκλήσεις, ζητώντας βοήθεια από τον φιλικό σας κύκλο και να βγείτε τελικά αλώβητοι. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, αρχίζετε και κινείστε προς μια τελείως διαφορετική καθημερινότητα και αυτό αυτόματα θα σας φέρει κοντά στα σχέδια σας. Η γνωριμία σας με άτομο εξ αποστάσεως σας συγκινεί ιδιαίτερα.    Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η καθημερινότητα σας είναι αρκετά απαιτητική και τρέχετε και δεν φτάνετε αυτήν την περίοδο. Σχέδια για συγκατοίκηση, δέσμευση.    Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, ζείτε μια περίοδος θετική για την επαγγελματική σας εξέλιξη και το παρασκήνιο σας στηρίζει. Φλέρτ μέσα στον εργασιακό χώρο αναμένεται.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε δυσκολίες με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα και νιώθετε ότι τα συμφέροντα σας συγκρούονται. Η ερωτική σας ζωή περιορίζεται.  Λέοντα β’ δεκαημέρου,η οικονομική σας κατάσταση αλλάζει το επόμενο διάστημα και έτσι αναγκάζεστε να αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων. Αυξάνονται τα έξοδα σας.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου, φλερτάρετε αρκετά μέσα στον φιλικό σας κύκλο και αυτό αλλάζει τελείως την ψυχολογία σας. Μερικοί ετοιμάζεστε για μακρινό ταξίδι αναψυχής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά προσηλωμένοι στα θέλω σας και εργάζεστε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας. Μια προσωπική σχέση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.  Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να κλείστε κύκλους και να προχωρήσετε ένα βήμα μπρος. Πολλοί θα δεσμευτείτε και άλλοι θα φύγετε από μια σχέση καταπίεσης. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η οικονομική σας κατάσταση παραμένει πολύπλοκη, ωστόσο κάνετε τα πάντα για να βγείτε από τις δυσκολίες. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας έρχονται στο προσκήνιο.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση αλλάζει και θα φορτωθείτε αρκετές υποχρεώσεις που δεν σας αναλογούν. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης. Αλλαγή διατροφικών συνηθειών επιβάλλεται.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αυξάνονται τα έξοδα αυτό το διάστημα και θα πρέπει να αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων. Ακυρώσεις συμβολαίων αναμένονται.     Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η προσωπική σας κατάσταση βελτιώνεται και ζείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Νομικά ζητήματα σας ευνοούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίζετε την ερωτική σας κατάσταση με σοβαρότητα και αφήνετε πίσω σας τις επιπόλαιες καταστάσεις. Νιώθετε πως έχετε βρει τον άνθρωπο σας. Βελτιώνονται οι σχέσεις με νεότερα άτομα.   Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως έχετε βρει τον κατάλληλο άνθρωπο ή έχετε μπει σε ένα περιβάλλον που σας στηρίζει. Συναισθηματική ανακούφιση αναμένεται.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  διευκολύνεστε αρκετά αυτό το διάστημα οικονομικά και αυτό σας γαληνεύει και βγαίνετε από δύσκολες καταστάσεις. Η εργασιακή σας ζωή βελτιώνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου,έχετε επωμιστεί αρκετές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα και νιώθετε μεγάλη πίεση. Μερικοί ετοιμάζεστε για μια νέα συγκατοίκηση ή μετακόμιση. Τοξότης β’ δεκαημέρου, η επαγγελματική σας κατάσταση παραμένει απρόβλεπτη και πιθανόν να κινηθείτε προς άλλη κατεύθυνση. Επαφές με πρόσωπα κύρους θέλουν προσοχή.  Αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο αναμένονται.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, αναμένονται καταστάσεις που θα αλλάξουν την ερωτική σας κατάσταση και μετά από πολύ καιρό θα ανακουφιστείτε. Τα έσοδα σας αυξάνονται.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως ο τρόπος σκέψης σας και αναζητάτε νέους συνεργάτες που θα σας εμπνέουν ασφάλεια. Κερδίζετε το σεβασμό μέσα στο περιβάλλον που κινείστε. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ανήσυχοι αυτό το διάστημα και αναζητάτε νέες εμπειρίες που θα αναζωογονήσουν την ερωτική σας κατάσταση. Η εργασιακή σας κατάσταση αναμένεται να αλλάξει. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, η οικογενειακή σας κατάσταση βελτιώνεται αυτό το διάστημα και νιώθετε πως έχουν ξεπεραστεί τα περισσότερα προβλήματα. Υπάρχει φως στο τούνελ.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε προβλήματα που διαταράσσουν την οικονομική σας κατάσταση και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Η σχέση σας με τον εργοδότη σας δοκιμάζεται.  Υδροχόε β΄  δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση ενδέχεται να αλλάξει το επόμενο διάστημα και να πρέπει να προσαρμοστείτε σε πιο απαιτητικούς ρυθμούς. Σκέφτεστε να προχωρήσετε προς δραστικές αλλαγές.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, θα προχωρήσετε προς μια νέα συμφωνία και αυτό θα αλλάξει τελείως την καθημερινότητα σας, αλλά και την ψυχολογία σας. Διαδικτυακές γνωριμίες αναμένονται.   

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄  δεκαημέρου, ήρθε η ώρα που πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά και να βάλετε όρια στο περιβάλλον σας. Ξεδιαλύνετε τις υποθέσεις του παρελθόντος. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, απομακρύνεστε από οτιδήποτε τοξικό που διαταράσσει την επαγγελματική σας κατάσταση και κάνετε μια νέα αρχή. Αλλάζουν οι συνήθειες σας. Μια νέα γνωριμία αναμένεται.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε οικογενειακές σχέσεις και να αντιμετωπίσετε με επιτυχία οικονομικά προβλήματα. Συναισθηματικά πήγαινε έλα αναμένονται.