Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377  

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, ξεκαθαρίσματα στον φιλικό σας κύκλο αναμένονται και συμπεριφέρεστε αρκετά παρορμητικά. Η συμμετοχή σας σε μια συλλογική δραστηριότητα θα σας δώσει το δικαίωμα να κάνετε μεγάλα όνειρα. Κριός β’ δεκαημέρου,είστε αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα και η εργασιακή σας ζωή παρουσιάζει θετικές εξελίξεις. Αυτό θα έχει αντίκτυπο στην τσέπη σας.     Κριός γ’ δεκαημέρου,  συνεχίζει το παρελθόν να σας απασχολεί και θα δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε άτομο αρκετά νεότερα από εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ξεκαθαρίσματα αναμένονται μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και προσέξτε πως θα αντιμετωπίσετε τα πρόσωπα κύρους. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά και πρέπει να πάρετε αποφάσεις.     Ταύρος β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα και η ερωτική σας κατάσταση παρουσιάζει θετικές εξελίξεις. Αυτό θα έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, συναισθηματικά είστε στραμμένοι στο παρελθόν και τίποτα καινούργιο δεν μπορεί να σας συγκινήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ξεκαθαρίσματα αναμένονται με το περιβάλλον σας και ήρθε η ώρα να νικήσετε την τοξικότητα. Προχωράτε προς την ελευθερία.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα και το παρασκήνιο σας στηρίζει μυστικά. Αυτό θα έχει αντίκτυπο στην εργασιακή σας κατάσταση.     Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η σκέψη σας είναι στραμμένη στο παρελθόν και επικοινωνείτε με ένα άτομο μέσω μηνυμάτων και από το διαδίκτυο. Αναζητάτε την επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, οικονομικά ξεκαθαρίσματα αναμένονται και θα μιλήσετε με άτομα που μοιράζεστε κοινά περιουσιακά αποκτήματα. Η οικονομική σας κατάσταση αλλάζει.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα και βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον που σας εμπιστεύεται τυφλά. Αυτό θα έχει αντίκτυπο στην δημοσιότητα σας.    Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, θέλετε να πάρετε την επιβεβαίωση από άτομο που σας πλήγωσε στο παρελθόν και αυτό θα το πετύχετε εύκολα αυτές τις μέρες. Μην δείχνετε όμως ηττοπάθεια.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, προσωπικά ξεκαθαρίσματα αναμένονται και θα πρέπει να συνθηκολογήσετε ή να απορρίψετε άτομα που στέκονται δίπλα σας χρόνια. Η συναισθηματική και επαγγελματική σας κατάσταση αλλάζει.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα και θέματα καριέρας θα απογειωθούν με την βοήθεια των κατάλληλων ατόμων. Αυτό θα έχει αντίκτυπο στα επαγγελματικά σας. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, επανασυνδέσεις αναμένονται αυτές τις μέρες και δεν μπορείτε να πείτε όχι στο παρελθόν. Δίνετε την δεύτερη ευκαιρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  ξεκαθαρίσματα αναμένονται μέσα στον εργασιακό σας χώρο και πιθανόν να αλλάξετε θέση ή τρόπο εργασίας. Πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες.   Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα και η σχέση σας με άτομα που είναι διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από εσάς, αναθερμαίνονται. Αυτό θα έχει αντίκτυπο στον τρόπο σκέψη σας.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  μυστικά πήγαινε έλα θα έχετε αυτό το διάστημα και πιθανόν να μπερδευτείτε αρκετά. Διλήμματα και δεύτερες σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  ξεκαθαρίσματα αναμένονται στην ερωτική σας ζωή και πιθανόν να βρεθείτε ξανά με άτομο που σας συγκινεί ιδιαίτερα. Επιχειρηματικά σχέδια αναβαθμίζονται.    Ζυγέ β΄ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα και η σχέση σας με άτομο που συνδέεστε ψυχικά πάει από το καλό στο καλύτερο. Οικονομικά δέχεστε στήριξη.      Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, φιλικά σας πλησιάζει ένα γνωστό άτομο, αλλά εσείς γνωρίζετε τις πραγματικές του διαθέσεις. Διλήμματα εν όψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ξεκαθαρίσματα αναμένονται μέσα στην οικογένεια σας και εντάσεις θα σας χαλάσουν την ψυχολογία. Μην πέφτετε ψυχολογικά.     Σκορπιέ β΄ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευνοημένοι αυτές τις μέρες και στα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά θέματα. Ξαφνικές ευκαιρίες και φίλοι σας στηρίζουν.    Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, επανασυνδέσεις αναμένονται αυτές τις μέρες και θα έρθετε κοντά σε άτομο που σας συγκινεί ιδιαίτερα. Πιθανόν συζητάτε μια παλιά θέση εργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης α’ δεκαημέρου, ξεκαθαρίσματα αναμένονται μέσα στην καθημερινότητα σας και ξαφνικές ευκαιρίες για νεές γνωριμίες θα παρουσιαστούν. Διαδικτυακά φλερτ αναμένονται.   Τοξότη β΄ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα και η εργασιακή σας κατάσταση επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις. Μην χάσετε την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί.      Τοξότη γ’ δεκαημέρου, στρέφετε την προσοχή σας σε άτομο που διαμένει στο εξωτερικό και συνδέεστε από απόσταση. Νομικά ζητήματα επανέρχονται στο προσκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, ξεκαθαρίσματα αναμένονται για οικονομικούς λόγους και ψάχνετε μια νέα πηγή εργασίας. Έξοδα αναμένονται αλλά και αρκετά έσοδα.      Αιγόκερε β΄ δεκαημέρου,είστε αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα και η ερωτική σας κατάσταση επιφυλάσσει θετικές εκπλήξεις. Ταξίδια μακρινά αναμένονται.    Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, οικονομικές εκκρεμότητες αναμένονται να σας προβληματίσουν και πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπι. Καθυστερήσεις θα ζήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ξεκαθαρίσματα αναμένονται και η προσωπική και επαγγελματική σας κατάσταση αλλάζει ριζικά. Ρήξεις , ή οριστικές επανασυνδέσεις οδηγούν σε αλλαγή ζωής.     Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα και μπορείτε να στηριχθείτε σε άτομα που ονομάζετε οικογένεια σας. Υπάρχει αλληλοκατανόηση.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, συναισθηματικές επανασυνδέσεις αναμένονται αυτό το διάστημα και θα έχετε αρκετά διλήμματα. Προσωπικά νιώθετε ένα κενό.

ΙΧΘΥΕΣ   

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ξεκαθαρίσματα αναμένονται και το παρασκήνιο θα επηρεάσει την εργασιακή σας κατάσταση. Άγχος σας καταβάλλει.     Ιχθύ β΄ δεκαημέρου,  είστε αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα και η προσωπική σας ζωή κρύβει τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις. Γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο αναμένονται.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, επιστρέφετε σε ένα γνώριμο εργασιακό χώρο και επανασυνδέεστε με πρώην συναδέλφους. Γυρνάτε στο παρελθόν.