Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377  

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά εσωστρεφής αυτό το διάστημα, ωστόσο έτσι θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε καίρια προβλήματα. Μια μυστική σχέση σας απασχολεί.   Κριός β’ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να βρεθείτε με κόσμο και να ξεχάσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν. Τυχερές μέρες εάν ψάχνετε εργασία , μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας.    Κριός γ’ δεκαημέρου,επιστροφές , επανασυνδέσεις αναμένονται που θα οδηγήσουν σε κρίσεις και ρήξεις σε σταθερές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ασχολείστε αρκετά με τον φιλικό σας κύκλο και κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας. Ένα όνειρο εύκολα τώρα πραγματοποιείται.      Ταύρος β’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση ξαφνικά βελτιώνεται και πετάτε από την χαρά σας. Οι σχέσεις με τα παιδιά σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  αναμένονται ρήξεις και οριστικοί χωρισμοί αυτές τις μέρες για αυτό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Τι θέλετε να πετύχετε;  Επιστροφή σε μια γνώμιμη αγκαλιά (για μερικούς).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, πιέζεστε αρκετά στον επαγγελματικό σας χώρο και αυτό σας αποδυναμώνει ψυχολογικά. Πρόσωπα εξουσίας σας κριτικάρουν αδιάκοπα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  σας βοηθάνε άτομα από το περιβάλλον σας και έτσι μπορείτε να ξεπεράσετε προβλήματα που σας έχουν κουράσει ψυχολογικά. Αλλαγή στέγης ή εργασίας αναμένεται.      Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  είστε φανερά έτοιμοι να επανασυνδεθείτε με άτομο του παρελθόντος , ακόμα και εάν αυτό είναι αρκετά ριψοκίνδυνο. Σας τραβάει το διαφορετικό, αφήνετε πίσω σας το σίγουρο .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η σκέψη σας είναι μακριά, ταξιδεύετε σε μακρινούς προορισμούς και απομακρύνεστε από το γνώριμο περιβάλλον σας. Διακοπές είστε και περνάτε υπέροχα. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, επικοινωνείτε διαδικτυακά με το άτομο που σας ενδιαφέρει και αναθερμαίνονται οι σχέσεις σας. Μια φιλική σχέση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.      Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  είστε έτοιμοι να σπάσετε τα δεσμά του παρελθόντος και να επιλέξετε κάτι ανατρεπτικό που θα σας εκφράζει. Επανασυνδέσεις αναμένονται. Επιστροφή σε ένα γνώριμο εργασιακό περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε οικονομικές προκλήσεις και αυτό αυτόματα σας ρίχνει ψυχολογικά. Μια σχέση με ψυχικό δέσιμο σας απασχολεί ιδιαίτερα.    Λέοντα β’ δεκαημέρου, ευνοείστε αρκετά αυτό το διάστημα για να αλλάξετε εργασία και να αυξήσετε την οικονομική σας δύναμη.Η σχέση σας με πρόσωπο κύρους είναι καθοριστική για την εξέλιξη σας.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου, επανασυνδέσεις αναμένονται αυτό το διάστημα και έχετε αναζωογονηθεί αρκετά. Επιλέγετε κάτι ανατρεπτικό που όμως μπορεί να οδηγήσει σε περίεργες καταστάσεις. Ρήξεις αναμένονται σε χρόνιες σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  έιστε αρκετά πιεσμένοι όλο αυτό το διάστημα και το περιβάλλον σας παραμένει αρκετά απαιτητικό και αυτό σας κουράζει ακόμα περισσότερο. Συγκρούσεις αναμένονται.  Παρθένος  β΄ δεκαημέρου,  ευνοείστε αρκετά αυτό το διάστημα και πετάτε από την χαρά σας μια που έχετε την δυνατότητα να επενδύσετε σε μια νέα σχέση ή σε μια νέα εργασιακή κατάσταση.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου,   μυστικά πήγαινε έλα εν όψει και αυτό θα σας μπερδέψει αρκετά. Ρήξεις αναμένονται σε σταθερές σχέσεις, καθώς επιλέγετε κάτι διαφορετικό .

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση παραμένει δύσκολη και αυτό σας περιορίζει και δεν μπορεί να κινηθείτε όπως θέλετε μέσα στην καθημερινότητα σας. Συναδελφικές σχέσεις σας απασχολούν.  Ζυγέ β΄ δεκαημέρου, οικονομικά ευνοείστε αυτό το διάστημα και μπορείτε να κερδίστε την μερίδα του λεόντος. Ρυθμίσεις δανείων, οφειλών σας απασχολούν. Έρχεστε σε συνεννόηση με άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία.     Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  γλυκές επανασυνδέσεις θα γίνουν αυτές τις μέρες όμως αυτό θα βάλει σε κίνδυνο την ήσυχη, ήρεμη προσωπική σας κατάσταση. Ακολουθείτε τις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση παρουσιάζει κάποια προβλήματα και αυτό σας αποδυναμώνει ψυχολογικά. Σχέσεις με νεότερα άτομα σας απασχολούν ιδιαίτερα. Σκορπιέ β΄ δεκαημέρου, ευνοείστε αυτές τις μέρες και ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια νέα θέση εργασίας. Οι στόχοι σας ολοκληρώνονται.   Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  συγκρούεστε με άτομα κύρους και αυτό γεννά προβλήματα μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Επανασυνδέσεις με άτομο που σας ενδιαφέρει αναμένεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης α’ δεκαημέρου, πιέζεστε αρκετά ψυχολογικά αυτό το διάστημα και δεν έχετε την δυνατότητα της επιλογής. Νιώθετε δεσμευμένοι.  Τοξότη β΄ δεκαημέρου, έχετ την ευκαιρία να αλλάξετε εργασία αυτές τις μέρες και να βγείτε από μια κακοποιητική επαγγελματική σχέση. Ευνοείστε σε θέματα ερωτικά.     Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  επανασυνδέεστε με άτομο που διαμένει σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό και αναθερμαίνεται η σχέση σας. Νομικά ζητήματα σας απασχολούν ιδιαίτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, σκέφτεστε περισσότερο απ΄όσο πρέπει και αυτό σας κουράζει ψυχολογικά . Έχετε επίσης πολλές υποχρεώσεις και προσπαθείτε να ανταπεξέλθετε σε όλα με αποτέλεσμα να κουράζεστε και σωματικά. Βρείτε άμεσα χρόνο για τον εαυτό σας.      Αιγόκερε β΄ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα και μπορείτε να ξεκουραστείτε, να φλερτάρετε και να έρθετε σε επαφή με άτομα που αισθάνεστε οικογένεια. Αγαπάτε την καθημερινότητα σας.   Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  αναμένονται επανασυνδέσεις αυτές τις μέρες που θα γεννήσουν διλήμματα και ίσως φέρουν οριστικές ρήξεις. Πρέπει να είστε προσεκτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε οικονομικά θέματα και αυτό σας προβληματίζει αρκετά. Ψάχνετε για μια νέα πηγή εσόδων.     Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,είστε αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα και κοιτάξτε να αρπάξτε ευκαιρίες και να βγείτε από το τούνελ. Μπορείτε να τα καταφέρετε.    Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,  ρήξεις αναμένονται αυτό το διάστημα και η ψυχολογία σας δεν θα είναι τόσο καλή. Επανασυνδέσεις που βάζουν σε κίνδυνο σταθερές σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ   

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  αρκετά πιο σοβαροί και υπεύθυνοι είστε αυτό το διάστημα και θέλετε να επιλύσετε όλα σας τα προβλήματα. Βρείτε όμως χρόνο για τον εαυτό σας.  Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ευνοείστε αρκετά αυτό το διάστημα και πετάτε από πάνω σας την κατήφεια και την κακή ψυχολογία. Ο έρωτας σας πλησιάζει.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, επανασυνδέσεις αναμένονται αυτές τις μέρες και αυτό αυτόματα θα σας φέρει κοντά στο παρελθόν. Ρήξεις αναμένονται σε χρόνιες σχέσεις και συνεργασίες.